1 ile 30 arası toplam 17312 sonuç

Konu: Galatasaray Sohbet Alanı

Hybrid View

Nesil
    2011
    Yer
    Adana

Başka takımın futbolcularını ayartmakla adı çıkmış takımın taraftarı Beşiktaş duruşuna laf ediyor. Dün öğleden beri yazılan mesajları okuyorum. Forum kuralları izin verse küfürleri sıralayacaksınız. Beşiktaş'ın maddi sıkıntısı olduğu için yeni stat yaptıramaz diye yazan arkadaş Arena'nın temeli atılmaya başlamışken Özhan Canaydın döneminde oyuncularınıza paralarını ödemekte sıkıntı çekiyordunuz . Beşiktaş'ın şu anki durumundan farksızdı durumunuz ne çabuk unuttunuz. Toki ihaleyi almasaydı şu an stat hala yapım aşamasındaydı kim bilir ki . Beşiktaş'ta yeni stat yaptırmaya kalkacaksa bu devletin yardımı sayesinde olacak elbette bu bütün kulüpler için geçerli. Galatasaray taraftarının tepkisini haklı buluyorum ama tutum yanlış. Hiç bir takımın taraftarı Beşiktaş'ı küçük düşürecek yorumlarda bulunamaz buna hakkı yok. Ya İnönü'de oynamaya devam edeceğiz yada Arena'da oynamamıza izin verecekler. Yönetimin stat konusunda ısrarcı olması son derece doğru. Kasımpaşa'nın stadında oynayacakmışız peh. İnsanlara çok kolay geliyor tabi. Borçtan dibine kadar batmış takım maçlarını Kasımpaşa'nın stadında oynasa gelirleri düşünemiyorum. Çıtayı iyice düşürmüş oluruz. Yani çıkıp önceki yönetimden nemlenen taraftar grubunun başkanı çıkıp Kasımpaşa stadında oynayacağız diye açıklama yapması pek bir şey anlam ifade etmez. Yönetim bu konuda ısrarcı olduğuna göre ya İnönü'ye devam yada Arena'da oynayacağız gibi gözüküyor gidişat. Aksi taktirde yönetime tepki çığ gibi olur.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by Meireles View Post
    Başka takımın futbolcularını ayartmakla adı çıkmış takımın taraftarı Beşiktaş duruşuna laf ediyor. Dün öğleden beri yazılan mesajları okuyorum. Forum kuralları izin verse küfürleri sıralayacaksınız. Beşiktaş'ın maddi sıkıntısı olduğu için yeni stat yaptıramaz diye yazan arkadaş Arena'nın temeli atılmaya başlamışken Özhan Canaydın döneminde oyuncularınıza paralarını ödemekte sıkıntı çekiyordunuz . Beşiktaş'ın şu anki durumundan farksızdı durumunuz ne çabuk unuttunuz. Toki ihaleyi almasaydı şu an stat hala yapım aşamasındaydı kim bilir ki . Beşiktaş'ta yeni stat yaptırmaya kalkacaksa bu devletin yardımı sayesinde olacak elbette bu bütün kulüpler için geçerli. Galatasaray taraftarının tepkisini haklı buluyorum ama tutum yanlış. Hiç bir takımın taraftarı Beşiktaş'ı küçük düşürecek yorumlarda bulunamaz buna hakkı yok. Ya İnönü'de oynamaya devam edeceğiz yada Arena'da oynamamıza izin verecekler. Yönetimin stat konusunda ısrarcı olması son derece doğru. Kasımpaşa'nın stadında oynayacakmışız peh. İnsanlara çok kolay geliyor tabi. Borçtan dibine kadar batmış takım maçlarını Kasımpaşa'nın stadında oynasa gelirleri düşünemiyorum. Çıtayı iyice düşürmüş oluruz. Yani çıkıp önceki yönetimden nemlenen taraftar grubunun başkanı çıkıp Kasımpaşa stadında oynayacağız diye açıklama yapması pek bir şey anlam ifade etmez. Yönetim bu konuda ısrarcı olduğuna göre ya İnönü'ye devam yada Arena'da oynayacağız gibi gözüküyor gidişat. Aksi taktirde yönetime tepki çığ gibi olur.
    Biz ayartırız,biz küçük düşürürüz,biz küfrederiz,biz devletten yararlanırız ama biz başka bir kulübün bedavadan bizim stadımıza konmasını kabullenmeyiz ayrıca bizim o en zor anımızda Riva denen bir arazimiz vardı.Hiç bir zaman Beşiktaş'ın durumuna düşmedik.Stad kounusunda istediğin kadar iğneleme yapmak istiyorsan yap ama şunu unutma ki devlet Galatasaray'a kazandırdığından daha çok para kazanmıştır.Ayrıca sizin de Seyrantepe gibi araziniz olsaydı İnönü'den vazgeçer,yeni stad yapılana kadar İnönü'de oynardınız.2003 yılında Galatasaray stadmızıda oynayamaz deyip bizi başından atan Beşiktaş'a şimdi yardım mı edeceğiz ?
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Meireles View Post
    Birincisi bizim adımızı öyle çıkartan Süleyman Hurma'nın yaptığı transferleri incele önce. 2. si Bossmann kuralları diye bişey var sözleşme süresinin bitimine 6 ay veya daha az bi süre kaldıysa kulübüyle görüşmeden oyuncuyla görüşebilirsin, FM de bile var bu. Şimdi hala oyuncu ayartan kulüp diyosan amenna. Ayrıca Arena yapılırken kulüp bütçesinden ödenemedi diye mi durdu sanıyorsun sen. İnşaatı Eren Talu yapıyordu, şirketinin giderleri gelirlerini aştı, mali olarak yönetemedi şirketi. Adamın şirketi battı, inşaat yarıda kaldı. TOKİ 2 kez ihale yaptı stad için yeterli teklifi bulamayınca kendi üstlendi. Son olarak demişsin ki borçtan dibe vurmuş takım Kasımpaşa stadında oynarsa nolur gelirleri düşük olur falan. Acaba geçen sezon Q7'li Fernandes'li Almeida'lı Simao'lu takıma rağmen kaç kombine satmıştınız. Kaç kez 20-25'in üzerinde seyirciyle maç oynadınız. Aaa pardon büyük taraftarsınız ya ille de Arena diyorsunuz. Üstelik hiçbir şekilde bilgi sahibi olmadan. Afedersin ama büyüklük Alen'in yaptığıdır. Sen ezeli rakibinin armaları bulunan, kulüp merkezini ve merkez store'unu barındıran stadda ev sahibi olarak maça çıkmak mı istiyorsun ? Orada ne kadar ev sahibiyim diyecebileceksin. İstenmediğiniz yere gidecek kadar yüzsüz müsünüz ? Arena'nın locaları satılırken 7/24 kullanım hakkıyla satıldı. Beşiktaş o locaları bir daha satamaz bi kere gitti mi ordan milyonlar. 500TL'ye kombine almayanların 5 binlik viplerden kombine alacağını mı zannediyorsun ? Ordanda gitti gelirler. Ulaşımı o kadar kolay olan müthiş manzaralı övündüğünüz stadınız 30 bin kişi kapasiteli. Orayı dolduramazken Galatasaray taraftarı olarak o kadar işkence çektiğimiz 52652 kişilik arenayı kaç maç dolduracaksın. Lütfen biraz gerçekçi olun.
    Screw you guys, I'm goin' home

Mesaj Yetkileri