Başka takımın futbolcularını ayartmakla adı çıkmış takımın taraftarı Beşiktaş duruşuna laf ediyor. Dün öğleden beri yazılan mesajları okuyorum. Forum kuralları izin verse küfürleri sıralayacaksınız. Beşiktaş'ın maddi sıkıntısı olduğu için yeni stat yaptıramaz diye yazan arkadaş Arena'nın temeli atılmaya başlamışken Özhan Canaydın döneminde oyuncularınıza paralarını ödemekte sıkıntı çekiyordunuz . Beşiktaş'ın şu anki durumundan farksızdı durumunuz ne çabuk unuttunuz. Toki ihaleyi almasaydı şu an stat hala yapım aşamasındaydı kim bilir ki . Beşiktaş'ta yeni stat yaptırmaya kalkacaksa bu devletin yardımı sayesinde olacak elbette bu bütün kulüpler için geçerli. Galatasaray taraftarının tepkisini haklı buluyorum ama tutum yanlış. Hiç bir takımın taraftarı Beşiktaş'ı küçük düşürecek yorumlarda bulunamaz buna hakkı yok. Ya İnönü'de oynamaya devam edeceğiz yada Arena'da oynamamıza izin verecekler. Yönetimin stat konusunda ısrarcı olması son derece doğru. Kasımpaşa'nın stadında oynayacakmışız peh. İnsanlara çok kolay geliyor tabi. Borçtan dibine kadar batmış takım maçlarını Kasımpaşa'nın stadında oynasa gelirleri düşünemiyorum. Çıtayı iyice düşürmüş oluruz. Yani çıkıp önceki yönetimden nemlenen taraftar grubunun başkanı çıkıp Kasımpaşa stadında oynayacağız diye açıklama yapması pek bir şey anlam ifade etmez. Yönetim bu konuda ısrarcı olduğuna göre ya İnönü'ye devam yada Arena'da oynayacağız gibi gözüküyor gidişat. Aksi taktirde yönetime tepki çığ gibi olur.