1 ile 30 arası toplam 17312 sonuç

Konu: Galatasaray Sohbet Alanı

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by benbenim View Post
    Tamam da arazi , stadın yanında hiçbir şey. Stad 100 liraysa arazi 15-20 lira.. Ki yanlış bilmiyorsam onun da kırasını veriyoruz. Devletin bize bahsettigi birsey yok.
    Şu an Fenerbahçe stadın bulunduğu araziyi verip yerine şehrin dışı sayılabilecek bir yerde stat yaptırsa burada karlı olan kim olur?

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

Quote Originally Posted by Revolution View Post
    Şu an Fenerbahçe stadın bulunduğu araziyi verip yerine şehrin dışı sayılabilecek bir yerde stat yaptırsa burada karlı olan kim olur?
    Dostum ne dediğini anlamadım. Stadın arazisi suan bizde değil, onu veremeyiz. Sehrin dısında niye Stad yapalım stadımız varken. Beşiktaş için soracaktın heralde.
    Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by benbenim View Post
    Dostum ne dediğini anlamadım. Stadın arazisi suan bizde değil, onu veremeyiz. Sehrin dısında niye Stad yapalım stadımız varken. Beşiktaş için soracaktın heralde.
    Stadın arazisi sizde değil ama üst kullanım hakkı sizde değil mi? Siz oraya 49 sene mi kaç seneyse o kadar daha istediğinizi yapabilirsiniz değil mi? Siz şimdi Kadıköy'ün göbeğindeki o arazideki haklarınızdan vazgeçip, şehrin dışında stat yaptırıp, orada yine kiracı olsanız bundan Fenerbahçe mi devlet mi karlı olur? Empati yaptırıyorum sadece

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

Quote Originally Posted by Revolution View Post
    Stadın arazisi sizde değil ama üst kullanım hakkı sizde değil mi? Siz oraya 49 sene mi kaç seneyse o kadar daha istediğinizi yapabilirsiniz değil mi? Siz şimdi Kadıköy'ün göbeğindeki o arazideki haklarınızdan vazgeçip, şehrin dışında stat yaptırıp, orada yine kiracı olsanız bundan Fenerbahçe mi devlet mi karlı olur? Empati yaptırıyorum sadece
    ne dediğini anladım. elbette devlet daha karlıdır. zaten Arena'da Beşiktaş'ın oynamak istemesinde elbette Galatasaray'ın söz hakkı olacaktır. hatta normal sıradan bir kiracı olsa bile söz hakkı olur. ki Adnan Öztürk çıkıp bas bas bağırıyor izin vermiyoruz diye. aksi bir durum olsa devlet demez mi buna sen neyi vermiyorsun, sus artık diye. adam 1 kere konuşmadı ki her gün vermiyoruz diyor. ama şöyle bir durum var; bana kalırsa başbakan isterse bu işin olmama şansı pek yok. bir de stadın onların yapmış olması , her ne kadar karşılığını vermişseniz bir Saraçoğlundan çok daha fazla söz hakları vardır sizin stad üzerinde. yani bir bakıma hatır vs. devreye girer. ama ben BJK'nin Arena da oynamasını isterim, aksi durumda Saraçoğlu olacaktır. ki bizim birçok taraftar sıcak bakıyor. normalde o şike sürecinde TS'yi şampiyon ilan etmelerinden dolayı kesinlikle istemem ama 110 yıllık bir kulüp eğer böyle statsız kalacaksa gelsin oynasın deriz başka yolu yok. Çarşı kendi terbiyesizliği ile kalır. neyse bakalım zaman ne gösterecek, hadi hayırlısı.
    Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.

Mesaj Yetkileri