Sayfa 7 / 7 İlkİlk ... 567
181 ile 188 arası toplam 188 sonuç

Konu: Feda Etmeyen Veda Etsin

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir

Tebrikler.
    TariboWest

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Tebrik ederim bayağı zor olmuş. Ama daha kolay olmalıydı bence bu şampiyonluk

Quote Originally Posted by Ümit View Post
    Tebrikler.
    teşekkürler

Quote Originally Posted by Dooki View Post
    Tebrik ederim bayağı zor olmuş. Ama daha kolay olmalıydı bence bu şampiyonluk
    çok teşekkürler evet hiç beklemiyordum Bursa dan feneri yenmesini ama Ertuğrul bir kez daha Beşiktaşlılığını gösterdi

Bu arada 2.sezona devam etmeme olasılığım var yeterli ilgiyi göremedik sezon boyunca sadece birkaç arkadaş düzenli yorum attı sadece.Hata bende de olabilir çok yavaş ilerledim ayrıntı yapayım dedim bakalım hayırlısı.Konuyu akşam üstü kapattırabilirim yeni bir kariyer düşünüyorum heyecan arıyorum

Nesil
    2010
    Yer
    İZMİR

Quote Originally Posted by InglorValdamir View Post

teşekkürler

çok teşekkürler evet hiç beklemiyordum Bursa dan feneri yenmesini ama Ertuğrul bir kez daha Beşiktaşlılığını gösterdi

Bu arada 2.sezona devam etmeme olasılığım var yeterli ilgiyi göremedik sezon boyunca sadece birkaç arkadaş düzenli yorum attı sadece.Hata bende de olabilir çok yavaş ilerledim ayrıntı yapayım dedim bakalım hayırlısı.Konuyu akşam üstü kapattırabilirim yeni bir kariyer düşünüyorum heyecan arıyorum
    Mls Ligine Git Orada Aradığın Heyecanı Bulursun

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Bence buna devam et, takip ediyoruz ya biz

Quote Originally Posted by Dooki View Post
    Bence buna devam et, takip ediyoruz ya biz

senin gibi az insan var hemde Beşiktaş gibi bilinen takımların çok ilgi çekmediğini düşünüyorum çok yakında yeni kariyer açacagım burada orada takibini bekliyorum sagolasın ilgin için

Nesil
    2011
    Yer
    adana

hocam ben uzun zamandır yorum yazmasam da takip ediyorum ve şampiyonluğu kendin zora soktun sonra imkansızı başardın

Quote Originally Posted by zeck17 View Post
    hocam ben uzun zamandır yorum yazmasam da takip ediyorum ve şampiyonluğu kendin zora soktun sonra imkansızı başardın
    eyvallah haklısın tamamen

Sayfa 7 / 7 İlkİlk ... 567

Mesaj Yetkileri