Sayfa 1 / 6 123 ... SonSon
1 ile 30 arası toplam 162 sonuç

Konu: Beşiktaş Gelecek Sezon Nerede Oynayacak?

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Default Beşiktaş Gelecek Sezon Nerede Oynayacak?

Yönetimden bu konuda ricada bulunmuştum ama geri dönüş olmadı.Bu konu daha çok gündemi meşgul edecek gibi gözüküyor ve sadece Galatasaray'ı değil,Beşiktaş'ı,hatta Fenerbahçe'yi de ilgilendiriyor.Bu yüzden sadece Gs sohbet alanında konuşulması doğru değil bence ve bu yüzden bu konuyu açmayı düşündüm.
    Last edited by GeNç KaRTaL : 28.Haziran.2012 at 20:11
    So what?
    Saike

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Biz kendi açımızdan kararı salı günü vericeğiz.Muhtemelende önümüzdeki hafta bu düğüm çözülecek.

Olağanüstü Divan Kurulu Toplantısı

Galatasaray Spor Kulübü Divan Kurulu, 3 Temmuz Salı günü saat 13.30'da Galatasaray Lisesi Tevfik Fikret Salonu'nda Olağanüstü bir toplantı gerçekleştirecek. Divan Başkanı İrfan Aktar'ın toplantı duyurusu:

Divan Kurulumuz, 3 Temmuz 2012 Salı günü, saat 13.30’da Galatasaray Lisesi Tevfik Fikret Salonu’nda olağanüstü toplanacaktır.

Gündem maddesinin önemine binaen, üyelerimizin katılımını rica eder, saygılar sunarım.

İrfan Aktar
    Galatasaray Spor Kulübü
    Divan Kurulu Başkanı

Gündem: Beşiktaş Jimnastik Kulübü Başkanı’nın Dolmabahçe’de yapılacak stat inşaatı esnasında maçlarını, Ali Sami Yen Spor Kompleksi Türk Telekom Arena’da oynama talebinin görüşülmesi.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Taraftar, Yönetim, Divan Kurulu, Genel Kurul hepsinin vereceği karar; Hayır.

Yetkinin bizde olmadığını, karar alamayacağımızı iddia edenler vardı, görülüyor ki bu tamamen uydurma. Yetki bizde olmasa, iznimiz gerekmese çoktan karar verilmişti.

Beşiktaş kulübünün elinden İnönü'yü alma operasyonudur konu benim açımdan. Galatasaray'da bu oyunda figürandır aslında, kamuoyu önüne atılan yemdir.

Beşiktaşlı arkadaşlardan stat projeleri hakkında somut detaylar varsa paylaşmalarını rica ediyorum. Teknik olarak stadınıza kazma vurulmadan zaten kimsenin yerinde oynamazsınız herhalde. 2012 Haziran ayında yıkılacak denilen stat için tek kelime edilmiyor, bu konuda bizde merak uyandırıyor.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by uAburak89 View Post
    Taraftar, Yönetim, Divan Kurulu, Genel Kurul hepsinin vereceği karar; Hayır.

Yetkinin bizde olmadığını, karar alamayacağımızı iddia edenler vardı, görülüyor ki bu tamamen uydurma. Yetki bizde olmasa, iznimiz gerekmese çoktan karar verilmişti.

Beşiktaş kulübünün elinden İnönü'yü alma operasyonudur konu benim açımdan. Galatasaray'da bu oyunda figürandır aslında, kamuoyu önüne atılan yemdir.

Beşiktaşlı arkadaşlardan stat projeleri hakkında somut detaylar varsa paylaşmalarını rica ediyorum. Teknik olarak stadınıza kazma vurulmadan zaten kimsenin yerinde oynamazsınız herhalde. 2012 Haziran ayında yıkılacak denilen stat için tek kelime edilmiyor, bu konuda bizde merak uyandırıyor.
    Ben ntvsporda dinledim.Beşiktaş stadı yıkacak kaynak bile bulamıyormuş.Biz tartışıyoruz ancak maddi sorunlardan dolayı İnönü işi askıya alınabilir.
    Edit.: Birde şimdi hatırladım devletten yardım almayarak kendi kaynaklarıyla yapmak istiyormuş...

Nesil
    2011
    Yer
    Kocaeli

İlk sezon arenada sonra kadıköy sonrada olimpiyat fikri güzel fikir aslında

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Önceki yönetimin Anadolu'da oynama planı vardı.

Nesil
    2011
    Yer
    Kocaeli

BİR İNCE DOSTLUK DALI AMA BİR DE YALNIZLIK İSYANI

Fenerbahçe tribünlerinin önemli taraftar gruplarından Genç Fenerbahçelilerin lideri Sefa Kalya' konuyla ilgili şu an herhangi bir görüşlerinin olmadığını dile getirdi. Kendi kişisel görüşüne göre bunun mümkün olmayacağını düşündüğünü söylerken "Son bir senede yaşadıklarımız ortada. Bu bir yüzleşmeydi. Kim yanımızda, kim değil gördük. Hep bir dostluktan bahsediliyor. Hep bir şeyler olsun isteniyor ama hep ilk adımlar Fenerbahçe'den bekleniyor. Neden? Şükrü Saracoğlu Stadı'nın bir rengi vardır, bellidir. Biz artık bu mütevazi durumumuzundan kurtulmalıyız. Biz ne kadar yalnız olduğumuzu gördük. İki boyutlu bakmalıyız bu olaya. Fenerbahçe'nin kuruluş amacı ve kimlerin kurduğunu düşündüğümüzde elbette yardım edebiliriz Beşiktaş'a, yardımcı olabiliriz ama bu son süreçte yaşananlar ve bize yaşatılanlar. Böyle bir şeyin olması mümkün değil" dedi. Kalya ultrAslan'ın sert çıkışını ise doğru bulduğunu sözlerine ekledi.

FENERBAHÇE TARAFTARI UYARIYOR: "ŞİDDET ARTAR"
    1907 UNIFEB başkanı Yusuf Dömekeli konuyla ilgili önemli açıklamalarda bulunurken bunun şiddeti körükleyeceğinin uyarısında bulundu: "Tabii ki de oynanmasını istemiyoruz. Bizim stadımız yapılırken biz de bunun gibi sıkıntılar çektik, biliyoruz. Bizim durumumuz ultrAslan'ın tepkisinden biraz farklı. Biz konuya "stat bizim, oynatmıyoruz" değil de biraz daha analitik, mantıklı yaklaşıyoruz. Bu çok büyük bir tehlike aynı zamanda. Böyle bir şeyin olması durumunda şiddet körüklenecektir, uyarıyoruz. Stadımızın daha önce rakip taraftarlarca ne hale getirildiğini gördük, ortadaki Fenerbahçe düşmanlığını herkes görüyor. Elbette böyle bir konunun gündeme gelmesi durumunda yöneticilerimiz bizden fikir alacak, o zaman biz tavrımızı net bir şekilde ortaya koyacağız..."

TÜRK FUTBOLUNUN MENFAATLERİ (!)

Bir diğer önemli taraftar gruplarından Grup CK'dan Alpaslan Özçelik ise böyle bir durumun kabul edilemez olduğunu belirtti. Özçelik "Kendi imkanlarımız ile yaptığımız statta deplasmanda olmak? Bu kabul edilemez. Düşünün deplasman yasağı kalkıyor ve kendi statımızda deplasmanda oynuyoruz. Şu an somut bir şey yok ama olması durumunda biz de tepkimizi somut bir hale dönüştüreceğiz. Bu sıkıntıları biz de yaşadık. Kaldı ki Fenerbahçe Yönetim Kurulu'nun yaşadığımız son bir senelik süreci iyi idrak etmesi gerekiyor. Kim yanımızdaydı bu süreçte? Her şeyi beraber çektik. Şimdi Türk futbolunun menfaaetleri için veya yardımcı olmak için böyle bir şey düşünmek gerçekten abestle iştigal bir durum." dedi.

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Gelsin Avni Aker'de oynasan nedir ya.Bizde gidelim Olimpiyatta oynayalım Trabzondaki taraftardan kurtulmuş oluruz.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Bu işin sonu Saraçoğlu'na gidecek gibi görünüyor.
    FM Gazetesi

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

Olimpiyat Stadı'nda oynamalı.

Nesil
    2009
    Yer
    Boykot Turksportal

Kasımpaşa stadı niye düşünülmüyor,akarı yok kokarı yok.İBB nin zaten taraftarı yok oynasınlar Güngören veya Kartalın sahasında

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Stat kısmına G.Saray camiasında en vakıf isimlerdensiniz. G.Saray’ın Arena için Beşiktaş’a hayır demesini nasıl yorumluyorsunuz?

Çok doğru buluyorum ve sonuna kadar destekliyorum. Ve Ünal Aysal’ın yerinde ben olsam; ben de hayır derdim. Yönetim, bu anlamda çok doğru yapıyor. Sonuna kadar arkasındayım. G.Saray bu süreçte tek vücut olmalı. Stat konusunda ben kendim her türlü özveride bulunmaya hazırım.

OLİMPİYAT STADI REVİZYONU HAVADAN ÇIKTI.BEŞİKTAŞ 1 YIL DAHA İNÖNÜ’DE OYNAYABİLİR ÇÜNKÜ ORTADA PROJE VE FİNANSMANLARI YOK.

Sizce Arena krizinde bundan sonra neler yaşanabilir?

Çok şey yaşanabilir çünkü Beşiktaş ısrarcı. Ancak ısrarında haklı değil. Çünkü, İnönü Stadı’nda 1 yıl daha oynayabilirler. Daha projeleri ve finansmanları dahi hazır değil. Yol haritası ortada yok. Ve sonra Olimpiyat Stadı revizyonu bir anda havadan çıktı. Ne revizyon yapılacağı belli değil. Şimdi bu revizyon Beşiktaş’ın istediği doğrultuda yapılabilir. Bu stat başlandığı günden itibaren 3-4 yıldan önce bitmez. Yani Haziran 2013’te en erken inşaat başlarsa, iyi ihtimalle 2017’den önce hazır hale gelmez.
    Olimpiyat Stadı bu yüzden Beşiktaş’a göre hazırlanmalı ve orada oynamalılar.
    Ayrıca Arena’da G.Saray’ın kişiliği, ruhu ve kimliği oluştu. G.Saray’ın böyle bir şeye evet deme şansı yok. Ve zaten yetki Genel Kurulda…Bunun sulandırılması çok yanlış. Şükrü Saracoğlu Stadı’nda oynasınlar. Fenerbahçe davet etti ve oynayın dedi.
    G.Saray yeni bir stada geçti Ali Sami Yen’den ve 1997’den beri bununla uğraşıyor koca kulüp. Halen birçok sorunları varken, burayı dejenere etmek G.Saray’ın kabul edeceği bir şey değil. Israrcı olmak, G.Saray’ın 25 milyon taraftarına saygısızlık etmek ile eşit bir şey.
    Baskı yapıp, saygısızlık etmeyi kabul edemiyorum. En başta ben karşı çıkıyorum.

Işın Çelebi

Nesil
    2008
    Yer
    Frankfurt am Main

Quote Originally Posted by El Barto View Post
    Olimpiyat Stadı'nda oynamalı.
    bakima alinmadi mi o stad?

Nesil
    2005
    Yer
    Sakarya

Ne Beşiktaş cephesinin inadı ne de Galatasaray cephesinin galeyanı anlaşılabilir şeyler değiller.

Madem ahlâkî doğruluk kimsenin umurunda değil; ya izin verip vermeme salahiyeti rakibinde değilse gider sessiz-sedasız kimden izin alman gerekiyorsa istersin, yahut izin verip vermeme salahiyeti senin elindeyse dönüp dolaşıp sana gelindiğinde vermezsin, olur-biter. İlla ki hukukî bir zemini vardır bu işin. Nedir böyle, her Allah'ın günü bıdı bıdı bıdı; başkanlar konuşuyor, yöneticiler konuşuyor, taraftarlar konuşuyor...
    "Beşerin taptığı bir kendisinin heykelidir"

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Bakım tamamen uydurma, 8 sene öncesinden neyin bakımı ? İnsanları salak zannediyorlar. Bakım Beşiktaş'ın elinde koz olsun diye uyduruldu.

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

Quote Originally Posted by KanaKe View Post
    bakima alinmadi mi o stad?
    Bilmiyorum ben alınmış da olabilir. Ama alınmamış ise en mantıklısı orada oynamak. Olmadı RTE Stadyumu'nda oynamak.

Hayır neden illa TT Arena'da ya da Şükrü Saraçoğlu'nda oynamak? Sanırım maç hasılatlarının düşmemesi için ve biraz da iş inada bindiği için ısrar ediliyor.

Ama ben bir Beşiktaş taraftarı olarak TT Arena'da ya da Şükrü Saraçoğlu Stadı'nda oynamasını istemem takımımın. Ha keza Galatasaraylı ve Fenerbahçeliler de Beşiktaş'ın kendi stadlarında oynamasını istemezler.

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Birçok gazeteci 1 saat içinde resmi siteden Ünal Aysal'ın çok sert bir açıklama yapacağını söylüyor.

Nesil
    2006
    Yer
    2 kıtada birden olandan;)

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Dünya futboLunun en ezeLi rakipLeri İnter ve MiLan aynı stadı seneLerdir payLaşabiLiyorsa, bizde bir ezeLi rakibimiz iLe payLaşabiLiriz.
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Quote Originally Posted by eXcitinG View Post
    Dünya futboLunun en ezeLi rakipLeri İnter ve MiLan aynı stadı seneLerdir payLaşabiLiyorsa, bizde bir ezeLi rakibimiz iLe payLaşabiLiriz.

Burada derbilerde rakip takım taraftarları stada bile giremiyorken böyle bir örnek yanlış olmuş bence.Bizim taraftar profilimiz o medeniyet seviyesinde değil bu çok açık.

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Bende bu örnekle 2 takımın aynı stadta oynamasından ne gibi ararlar doğacağını sorgulamıştım ama bizim ülkemizde iki farklı renkteki insan daha karşılıklı konuşamıyor ki ezeli rakipler aynı stadta oynasın.Ama ben hala aynı stadyta oynanmasının normal olabileceğini savunuyorum.

Nesil
    2006
    Yer

bu kadar düz mantıkla yaklaşmamak lazım olaylara , iş işimize gelince.

bir kere o zeminin hali ne olacak, bunun açıklamasını yapan bir Allah'ın kulu beşiktaşlı, ortak kullanımı talep eden yetkili görmedim.

sonra orada çıkacak cıngarın haddi hesabı yapılamaz, aynı yerde iki düşman grup(holigan taraftar kitlesi) konuşlandırılamaz, devinimli bile olsa.

hepsini geçtim, inter ile milan'ın stadı ikisi ortak kullansın diye yapılmış bir stad zaten. ttarena galatasaray'a tahsis edilmiş, ona göre yapılmış bir stad.

Nesil
    2009
    Yer
    Antalya

Öyle birşey olursa ben Bjk'nin ev sahibi olacagı Gs maçını düsünüyorum.

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

TT Arena'da oynamamızı istemiyorum şahsen. Saracoğlu'na, Abdullah Kiğılı'nın ve çevremdeki F.Bahçelilerin yaklaşımını gördükten sonra karşı çıkmam. Gönlümden geçense, Kasımpaşa ya da Zeytinburnu Stadı'nda oynamamız.

Bir an önce de neticeye varsın artık. Her işimiz arap saçına döndü bu sene. Futbolda teknik adam, basketbolda sponsorluk, şimdi de stad. Bu olanlar çok can sıkıcı şeyler.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

"TT Arena'yı Beşiktaş ile paylaşmak istemeyen Galatasaray'a "1 yıl Arena'da, 1 yıl Saracoğlu'nda" şeklinde sunulan öneri Fikret Orman'a ait" Bu açıklamanın sahibi Gençlik ve Spor Bakanlığı.

Gazetelerde Bakan Suat Kılıç'a aitmiş gibi ortaya atılan bu fikrin, aslında Beşiktaş Başkanı Fikret Orman'a ait olduğunun belirtildiği Gençlik ve Spor Bakanlığı açıklaması şöyle:

"AÇIKLAMALAR SAYIN BAKAN'A AİT DEĞİLDİR"
    "28 Haziran 2012 tarihli gazetelerde yer alan ‘Kılıç Formülü: Bir yıl Arena, bir yıl Saraçoğlu’ şeklinde Gençlik ve Spor Bakanı Sayın Suat Kılıç’a atfen yapılan açıklamalar Sayın Bakan’a ait değildir. Söz konusu öneri Beşiktaş Kulüp Başkanı Sayın Fikret Orman tarafından Galatasaray Kulüp Başkanı Sayın Ünal Aysal’a iletilmiştir. Bakanlığımızın konuya ilişkin görüş ve önerileri ise 26 Haziran 2012 tarihinde Ankara’da yapılan görüşmelerde Galatasaray ve Beşiktaş Kulüp Başkanları ile paylaşılmıştır. Bunun dışında yeni bir önerimiz yoktur. Tarafımızdan bir bilgilendirme yapılmadıkça bakanlığımıza atfen verilen haberlere itibar edilmemesini rica ederiz."
    Last edited by LaigLeNoiR : 29.Haziran.2012 at 03:13

Nesil
    2006
    Yer

Quote Originally Posted by uAburak89 View Post
    Aynen bu olur bence de.

"TT Arena'yı Beşiktaş ile paylaşmak istemeyen Galatasaray'a "1 yıl Arena'da, 1 yıl Saracoğlu'nda" şeklinde sunulan öneri Fikret Orman'a ait" Bu açıklamanın sahibi Gençlik ve Spor Bakanlığı.

Gazetelerde Bakan Suat Kılıç'a aitmiş gibi ortaya atılan bu fikrin, aslında Beşiktaş Başkanı Fikret Orman'a ait olduğunun belirtildiği Gençlik ve Spor Bakanlığı açıklaması şöyle:

"AÇIKLAMALAR SAYIN BAKAN'A AİT DEĞİLDİR"
    "28 Haziran 2012 tarihli gazetelerde yer alan ‘Kılıç Formülü: Bir yıl Arena, bir yıl Saraçoğlu’ şeklinde Gençlik ve Spor Bakanı Sayın Suat Kılıç’a atfen yapılan açıklamalar Sayın Bakan’a ait değildir. Söz konusu öneri Beşiktaş Kulüp Başkanı Sayın Fikret Orman tarafından Galatasaray Kulüp Başkanı Sayın Ünal Aysal’a iletilmiştir. Bakanlığımızın konuya ilişkin görüş ve önerileri ise 26 Haziran 2012 tarihinde Ankara’da yapılan görüşmelerde Galatasaray ve Beşiktaş Kulüp Başkanları ile paylaşılmıştır. Bunun dışında yeni bir önerimiz yoktur. Tarafımızdan bir bilgilendirme yapılmadıkça bakanlığımıza atfen verilen haberlere itibar edilmemesini rica ederiz."

yalan medyası.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Bu ülkede hoş görü yok.Heleki futbol konusunda.Tabiri caizse kan davasına döner bu olay.Mesela Arena'da oynuyacağını düşünelim.Galatasaraylı taraftarlar muhtemelen Beşiktaş'ın maç günleri Arena'ya gelir.Bu en basiti.
    Eğer Kadıköy'e giderse düşünün maç sonları bağdat caddesinde nasıl tur atacaklar veya sevinecekler.Harp alanına döner orası.
    Bizim kongre red cevabı vererek konuyu bizim açımızdan kapar.Bu durumdada yapıcak bir şeyimiz kalmaz.Galatasaray'ın gündemini fazlasıyla meşgul etti bu konu.

Nesil
    2006
    Yer
    Tekirdağ

Galatasaray Spor Kulübü’nden Açıklama

Geride bıraktığımız 26 Haziran Salı günü Galatasaray ve Beşiktaş Spor Kulüpleri temsilcilerinin Spor Bakanımız Sayın Suat Kılıç’ı ziyaretleri sonrasında yapılan açıklamaların basınımızda yer aldığı şekliyle yanlış anlaşılmalara neden olduğunu üzülerek izlemekteyiz.

Açıkça belirtmek isteriz ki, Galatasaray Spor Kulübü olarak tarihimizin hiç bir döneminde Türkiye Cumhuriyeti Devleti’ne ve Hükümetlerine yönelik hiç bir saygısızlığımız olmamıştır ve olamaz.

Dostumuz Beşiktaş Kulübü’ne Türk Telekom Arena Ali Sami Yen Spor Kompleksinin bir süre için dahi olsa paylaşımının zorluklarını ifade ederken üzerinde hassasiyetle durduğumuz noktaların en başında, Galatasaray’ın uzun vadeli taahhütleri ve teknik imkansızlıklar gelmektedir.

Esasen Beşiktaş Kulübü’nün maçlarını Türk Telekom Arena’da oynaması talebi, hükümetimizin taraf olmadığı bir konu olup, bu güzide spor kulübümüzün sorunun çözümü için arayışlardan ibarettir.

Hükümetimizin son derece önemli ulusal konularla meşgul olduğu bir dönemde, basınımızda suni gündem ve gerilimler yaratmak suretiyle konunun içine çekilmesi çabalarını ve gerek Hükümetimizle Galatasaray’ı, gerekse Galatasaray camiası ile dostumuz Beşiktaş’ı karşı karşıya getirme amaçlarına alet edilmesini sorumsuz bir davranış tarzı olarak nitelendiriyor ve kınıyoruz.

Galatasaray Spor Kulübü Yönetim Kurulu Adına
    Başkan Ünal AYSAL

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Bu mu sert açıklama, böyle ılımlı yaklaştıkça bence daha kötü oluyor herşey. Fazlasıyla ikna edilebilir biri gibi gözüküyor Ünal Aysal, daha kararlı bir açıklama beklerdim.

Nesil
    2009
    Yer
    Antalya

Baya sert bir açıklama.

Sayfa 1 / 6 123 ... SonSon

Mesaj Yetkileri