Yoo bence gayet yerinde hatta cuk oturdu bu fıkra.. Sence yanlış olmasının sebebi ortada bi günah olduğunu düşünmen.. Oysa sürecin en başına gelirsek, bence ortada günah yokken bu ortan oluştu ve UEFA'ya gönderilen fakslar da cabası..
Bir Fransız kadar olamadınız derken ki konuyu hatırlayın, Marsilya men edildiğinde PSG UEFA'ya haksız yere men ettiniz şimdi beni çağırıyosunuz gelmiyorum dediği için..
Sanırım şimdi senin için de doğru bi fıkra oldu
Marsilya ne yağtı bilmiyorum ama PSG neye inandıysa o doğrultuda hareket etmiş.Bizimö ülkede yaşananlarda zaten herşey belliydi.Şenol Güneş daha ligin son maçından sonra adalet elbet yerini bulacak dedi 1,2 ay sonra olay patladı herkes birşeyler olduğunu biliyordu bizde seve seve yer aldık çokta güzel oldu ilk tunuvamızda 1 mağlubiyet aldık.Bidaha olsun birdaha gideriz.ü
Sen bir ödül almak için çok uğraşıp,uzun süre o ödül için mesai harcayıp,canını dişine takıp çalışıp,birçok zorluğa göğüs gerip sonuca vardığında birbaşkası hileyle senin başarını alıyorsa ve sonrada bu ödülü sana veriyorlarsa lamazmısın?Ben alırım.Almayanda ahmaklık etmiş eder bence.Sen şimdi diyeceksinki suç kanıtlanmadı,masumiyet karinesi falan filan... Suç ortada zaten duruyor kendini belli ediyor ve bu süreçte yaşananlarda bunu kanıtlıyor.
Tabi bende bu mail organizasyonlarını desteklemiyorum ama insanların inandıkları şeyleri de şikayet etmesini yadırgamıyorum.
Şikeden değil bunun şikayet edilmesinden utanıyorum gibi bir söylemin ne kadar ciddi olduğunun farkındasınızdır. Bu konunun muhabbetini duyduktan sonra sitelerde araştırınca bu vahim şekliyle gördüm. Burada işin takibini yapan insanlar olabileceğinden ötürü sormak istedim.
Tekrar başa dönersem şikayet konusunu yadırgamıyorum demiştim. Bizim stad küfür ediyorda sizinkisi etmiyor muydu o zaman neredeydiniz gibi bir tartışma yaklaşımında değilim. Sadece mevcut sürecin iki aynı yönünü görüp aynı yadırgamamazlığın peşindeyim.
Aziz Yıldırım'da bu ligde şike var ve TFF kayıtsız kalıyor diye Uefa'ya mektup yazmıştı. Aziz Yıldırım inandığı bir konu hakkında burada çözüm bulamamış ki futbolun daha üst makamına yazarak sorunu çözmeye çalışmıştır. Aziz Yıldırım bir birey ve bugün birçok birey bu şikayetleri yapıyor. TFF'nin bu işin üstünü örttüğünü düşünüp daha üst makama başvuruyor.
Banada bu konuda mail atmam için metinler, birçok mail adresi geldi ama ben yollamadım. Neticede temiz bir alan istiyorum ama olmazsa da çok dert edecek değilim. Zaten yıllardır bu şekil bir ligde üzülüp sevinmedik mi?