Sayfa 763 / 1204 İlkİlk ... 263663713753761762763764765773813863 ... SonSon
22,861 ile 22,890 arası toplam 36115 sonuç

Konu: Galatasaray Transfer Haberleri | Ryan Donk

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Hamit-Melo-Alper 3'ü gelirse ne orta saha olur ama.Hali hazırda yedeklerde Ceyhun'da var.Bu çocuga şans verilirse 2.Mehmet Topal'ımız olur.Tarzları aynı.

Nesil
    2007
    Yer
    Marmaris

Orta saha böyle olursa Terim 4 3 3 oynayabilir zaman zaman. Cok değişkenli oyuncu olur elimizde cok iyi olur.

Nesil
    2007
    Yer
    34

Alper gelsin, Melo gelmesin. Yabancı kontenjanında yer açmış oluruz Ligde Assaidi, Selçuk, Alper, Engin orta sahası bizi taşır, CL'de de 4-5-1 sistemine dönüp orta sahayı kuvvetlendirebiliriz.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Alper gelip rotasyon oyuncusu olur anca. 11 oynayacak bir isim değil. Anıl dediğin gibi olursa eğer intihar olur.

Nesil
    2007
    Yer
    Istanbul

Alper'i ben beğeniyorum şahsen şans verilirse çok daha iyi bir futbolcu olur. Semih geçen sene Kartal'da 11'e zor girerken izleseydik bu adamdan bi cacık olmaz derdik ama bu sene ki performansı ortada. Aynı şekilde Melo'da kariyerinde göstermediği performansı bu sene gösterdi. F.Terim bu konuda taktir edilesi bir isim, her oyuncuya kaldırabileceği, yapabileceği kadar sorumluluk veriyor ve taktiğinde ki dengeleri o şekilde sağlıyor. Melo'nun gelmesini bende isterim ama geçen sene ki performansının üstüne çıkar mı yoksa altında mı kalınır o da bilinmez. Çünkü Melo'nun geçen sene tek bir amacı vardı kendini göstermek.

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Hamit-Melo-Assaidi-Forvet transferleri çok iyi olacak ve direk ilk 11 için olacak.. Alper ise rotasyon için faydalı eleman olabilir, ancak 90 dk. izlediğim tek maçında Hürriyet Güçer'den fazlasını göremedim ben, o bakımdan pek de olumlu görmüyorum, ama rotasyon için orta sahaya Türk bir oyuncu katılacaksa sanırım buna en uygun aday Alper.

Bunlar dışında kadromuzu derinleştirmek adına gurbetçi gençler alınabilir, altyapıdan da 1-2 oyuncu katılacaktır kadroya.. Geçen seneki en büyük sıkıntımız olan rotasyon sıkıntısını bu sene bu transferlerle çözersek Avrupa'da da adımızı duyuracak bir kadro oluşturmuş oluruz.

Madalyonun diğer yüzüne, yani takımdan gidenlere/gitmesi gerekenlere bakalım. Servet ve Aykut gitmiş olanlar sanırım şu anda. Ayhan da emekli oldu. Riera, Mehmet Batdal, Serkan Kurtuluş, Stancu, Pino gibi oyuncular da kadro şişkinliğine sebep olacak oyuncular.. Bunları bir şekilde takasa sokarak veya satarak elden çıkarırsak maddi açıdan da rahatlamış oluruz. Baros da bana göre sözleşmesinde biraz indirime gidilerek elde tutulmalı. Zira piyasası şu anda dibe vurdu, takımı ve ligi bu kadar iyi tanıyan tecrübeli bir oyuncuyu yok pahasına elden çıkarmak pek de akıllıca olmaz bana göre.

Bu veriler ışığında kadromuzu gözden geçirirsek;

----------------------------------------------- Muslera (Ufuk) -------------------------------------------------------

Eboue (Sabri) ------------ Ujfa (Dany) --------------- Semih (Gökhan) --------------- Hakan (Çağlar)

Hamit (Aydın) ------------ Melo (Alper) -------------- Selçuk (Culio) -------------------Assaidi (Engin)

------------------------------- Forvet (Baros) ----------- Elmander (Umut) ----------------------------------

Forvet yabancı olursa sınıra takılıyoruz diyenleri duyar gibiyim, rotasyonu kafanızda oluşturun işte.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Baros, Riera teklif gelirse satılacak bildiğim kadarıyla..

Nesil
    2009
    Yer
    Samsun

Quote Originally Posted by Revolution View Post
    Baros, Riera teklif gelirse satılacak bildiğim kadarıyla..
    Yuro 2012'den sonra Baroş'a kimse teklif yapmaz.Riera'nın maaşını da isteyecek klüplerin karşılayabileceğini sanmıyorum.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by vego View Post
    Yuro 2012'den sonra Baroş'a kimse teklif yapmaz.Riera'nın maaşını da isteyecek klüplerin karşılayabileceğini sanmıyorum.
    Menajeri tekliflerin olduğunu açıkladı.

Nesil
    2007
    Yer
    Marmaris

Baroş'a varmış teklifler. Bence transferler sonrası culıo'yada gerek yok. Emre var.

Nesil
    2009
    Yer
    Samsun

Quote Originally Posted by Revolution View Post
    Menajeri tekliflerin olduğunu açıkladı.
    GS bundan para kazanamaz bence.Birde üstüne maaşı tamamlar.Belki Katar,belki Çin'den teklif gelirse...

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul/Antalya

Quote Originally Posted by C h A o S View Post
    Hamit-Melo-Alper 3'ü gelirse ne orta saha olur ama.Hali hazırda yedeklerde Ceyhun'da var.Bu çocuga şans verilirse 2.Mehmet Topal'ımız olur.Tarzları aynı.
    Ben Ceyhun'a ümit bağlanmaması gerektiğini düşünüyorum. 3 yıl bizde kaldı bana göre yeterince şansta buldu ama 1 gram üstüne koyamadı, geçen sene Galatasaray'a gittiğinde de kimse neden Ceyhun gönderildi diye bir tepki göstermedi zaten. Bana göre Ceyhun'un en baştan beri stopere yönlendirilmesi gerekirdi. Geçen sene Galatasaray'a transfer olmasıyla Fatih Terim böyle yapar diye düşünüyordum (milli takıma aldığında stoperde oynatmıştı.) ama bildigim kadarıyla yapmadı.

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Quote Originally Posted by vego View Post
    GS bundan para kazanamaz bence.Birde üstüne maaşı tamamlar.Belki Katar,belki Çin'den teklif gelirse...
    Rusya

Nesil
    2011
    Yer
    adana

culio takımda kalmalı selçuk kadar futboldan anlayan biri eğer şans verilirse 2.şef olabilir takımdaki baros ve rierayı hemen elimizden çıkarmalıyız

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Spy.94 View Post
    Bu Twitter'daki Ünal Başgan felaket bi adam ya
    fifaya yetişirde peste anca transfer güncellemesiyle yetişir

edit 1 :bu arada selçuk un yedeği emre çolak veya yekta olur culio kalmaz bence
    edit 2: A7 den çok ümitliyim ben çılgın atıcak inş.

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by Facx View Post
    Felipe Melo ailece İstanbul'da 26.07.2011

Nesil
    2006
    Yer
    2 kıtada birden olandan;)

Quote Originally Posted by nekop View Post
    Ben Ceyhun'a ümit bağlanmaması gerektiğini düşünüyorum. 3 yıl bizde kaldı bana göre yeterince şansta buldu ama 1 gram üstüne koyamadı, geçen sene Galatasaray'a gittiğinde de kimse neden Ceyhun gönderildi diye bir tepki göstermedi zaten. Bana göre Ceyhun'un en baştan beri stopere yönlendirilmesi gerekirdi. Geçen sene Galatasaray'a transfer olmasıyla Fatih Terim böyle yapar diye düşünüyordum (milli takıma aldığında stoperde oynatmıştı.) ama bildigim kadarıyla yapmadı.
    evet hiç orada denemedi. semih'i monte etmeye çalıştığı için.

aslında evet bence de çok mantıklı. iyi bir kule stoper olabilir ceyhun. orta saha vasfı yok pek fazla zira. oyun zekası da fena değil tandemde oyun bilgisi de faydalı olurdu.

ama tabi bu saatten sonra olmaz bunlar

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Olur olur, Fatih Hoca rotasyonda Ceyhun'u kullanır. Ujfa, Semih, Dany, Gökhan, Ceyhun 5'lisi olur stoperde güzel de olur. Ceyhun hem Melo'nun yedeği olur hem stoperlerin. Her zaman işe yarar. Ayrıca stoperde Ceyhun > Zan diyebilirim. Çünkü Ceyhun'un ayağı Gökhan Zan'dan daha iyi.
    Screw you guys, I'm goin' home

Nesil
    2009
    Yer
    Istanbul

O sarı saçlı genç fovet Edin Dzeko bence. Manchester City'den ayrılacaktı en son Ünal başkan onu tarif ediyor bence
    Steam: briannn07
    PS4: Swoldern

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Quote Originally Posted by William Rookwood View Post
    O sarı saçlı genç fovet Edin Dzeko bence. Manchester City'den ayrılacaktı en son Ünal başkan onu tarif ediyor bence
    Dzeko'yu alabilecek miyiz ki ? Adam geçen sene 27 milyon pounda alınmış (:

Nesil
    2009
    Yer
    Istanbul

Ama bu sezon bekleneni veremedi City'den ayrılacaktı zaten city 13-15 milyon euroya satabilir Dzeko'yu
    Steam: briannn07
    PS4: Swoldern

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by William Rookwood View Post
    Ama bu sezon bekleneni veremedi City'den ayrılacaktı zaten city 13-15 milyon euroya satabilir Dzeko'yu
    30 maç 14 gol 5 assist 14 maçta sonradan girmiş 6 ta oyundan çıkmış 1508 dakika oynamış toplam oynadığı süreye göre muazzam bi istatik bence kaldıki adam ligin ilk başlarında çok iyi oynuyoken kesip balotelliyi oynatınca küstürdü bide tabi bayern istedi dzeko yu yüksek maliyetinden dolayı vaz geçti gitti mandzukici aldı bizmi alıcaz bayernin pahalı diye alamadığı adamı

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Dzeko gelsin maliyetini kafaya takanın aklından şüphe ederim. Dzeko bu gençlik paraya mı bakıyosunuz bu adamda
    Screw you guys, I'm goin' home

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Spy.94 View Post
    Dzeko gelsin maliyetini kafaya takanın aklından şüphe ederim. Dzeko bu gençlik paraya mı bakıyosunuz bu adamda
    maliyetini kafaya takmak değil mesele paramız yetmez almaya kısacası yoksa 30-40 verebilceksek verelim yani

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Beyler yüksekten uçuşlardasınız şu forvet konusunda, çok büyük bir isim gelmeyecek bence.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Aynen öyle.

Nesil
    2007
    Yer
    Istanbul

Milliyet Lucio için GS devrede yazmış. Hiç güleceğim yoktu.

Nesil
    2007
    Yer
    Marmaris

beyler peki hamit gelmezse ne olacak? Başka seçenek yok mu?

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Default Galatasaray Transfer Haberleri

Bu başlık altından transfer yorumlarını yapabilirsiniz.
    Last edited by Nedvedmania : 04.Eylül.2012 at 03:17

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Mesaj Yetkileri