gs böyle bir forma yapsa inanılmaz kıskanırdım. acayip iyi olmuş.
(/s)
Bu tasarım yarışmalarında ortaya çok güzel şeyler çıkıyor, ancak bunların üretimi öyle tahmin edildiği kadar kolay olmuyormuş. Bu konu gündeme geldiğinde, bu işlerden anlayan kişiler bu şekilde yazdı.
Bu arada forma çok sağlam.
Bir senede açsınlar şu formaları taraftar oylamasına.Adamlar ne güzel tasarımlar yapıyorlar.Şu formaya bak muhteşem.En azından 1 formayı taraftar seçsin.Çok güzel olur.
alan figürü biraz bozuyor sanki
Esas bozan üzerindeki türk telekom yazısı bence, o olmasa 10 üzerinden 10.
Bence aslan figürü asıl güzel yapan. Gerçek olsa hakikaten hoş olurmuş.
Sanmasınlar yıkıldık, sanmasınlar çöktük, bir başka bahar için, sadece yaprak döktük.
2010-2011 sezonunda vardı aslan figürü olan formamız onun gibi yaparsak bu şekilde harbi güzel olur...Bu sezon güzel formalar bekliyorum şahsen...
müthiş bune böyle beee
Aslan figürü yapılır da Aygün'ün eklediği zor gibi...
Taraftarların yaptıkları güzel oluyor bizimkilerde yayınlanıyordu bir ara.
Türk Telekom reklamını güzel yere koymuş küçük bir şekilde yazılmasından yanayım.
Türkiye'de olsam bende giderdim lisenin önüne. Arena sadece Cimbombombundur.
edit: daha önce paylaşılmış pardon![]()
Daha önce de paylaşılmıştı sanırım. Doğru galiba.
Yeni kaleci formamız görücüye çıktı
![]()
Screw you guys, I'm goin' home
Şu formalarda Türkiye Amblemi olmaması çok üzücü ya formaların tasarımları harika ama.
kaleci forması ne öyle yaa. Pek beğenmedim![]()
Sizin söz hakkınız yok dediğini nereden çıkarttın? Ben öyle bir açıklamaya rast gelmedim.Hatta yönetim yeni göreve geldiği zaman maç öncesi Gs yönetimine yemek organizasyonu düzenlemişti.Bilmiyorum haberin var mı 3-4 senelik gelirlerimiz temlikli durumda.Acil paraya ihtiyacımız var.Sana göre biraz fazla (çok fazla bence orası ayrı konu) olan paraya bile ihtiyacımız var.Ayrıca bu durum ortaya çıktığından beri her seferinde Beşiktaş kulübünü ve başkanını aşağılama (yer yer haddi aşıp hakaretler falan) çabanız da sizin ne kadar muhteşem bir karaktere sahip bireyler olduğunuzu hatırlatıyor bana.
So what?
Saike
devletin söz hakkı olsa neden bu kadar uğraşılır sence? devlet der ki arkadaş burada beşiktaş da oynayacak, biter olay. söz hakkı da zaten yüzdelik dilimli bir şey değil. ya devletin insiyatifinde olur, ya da galatasarayın. sözleşmeye göre galatasaray kendisinden başka bir klübün oynayıp oynamayacağına kendisi karar verir. bu yüzden de fikret orman'ın yaptığı büyük yüzsüzlük.
Beşiktaş'ın ne Arena'da ne de Saraçoğlu'nda oynama gibi bir zorunluluğu yok maalsef. Bu stat işi onların kendileini bağlayan bir durum. Öyle her isteyen istediği yerde oynayamaz. Kaldı ki zemin problemi ortaya çıkıyor o zaman da. Arka arkaya iki gün, hatta bazen aynı gün içinde 2 maçı kaldırmaz o zeminler.
Gelire mevzusu da diğer kulüpleri ilgilendiren bir durum değil. Beşiktaş'a yakışan istenmediği şu statlarda oynamak için çabalayıp onurunu ayaklar altına alacağına, tribünü olmayan bir stad bile olsa teklifini kabul eden bir kulübün sahasında oynamasıdır.
inönü'yü yıkmak nasıl bir mantıksa....
35 bin kişilik kapasite gayet yeterli, sorun nedir anlamıyorum. öyle tarihi dokusu olan bir stat, müthiş karakteristiği olan bir stad, onu yıkmak bu kadar kolay olmamalı.