Sayfa 217 / 578 İlkİlk ... 117167207215216217218219227267317 ... SonSon
6,481 ile 6,510 arası toplam 17312 sonuç

Konu: Galatasaray Sohbet Alanı

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Spy.94 View Post
    Galatasaray'a yeni stad muhabbeti başladığından beri bi ton çizim yapıldı. İş ciddileşince projeler, maketler yapıldı falan. Resmen her şey apaçık ortadaydı. Şu stadın dış görünüşünü hepimiz adımız gibi biliyorduk daha ilk ihale başlamadan. Ben inanmıyorum oraya stad yapılacağına. Diyecekler ki aaa tarihi eser bulduk buraya hiçbir şey yapamazsınız, size başka yerde stad yapalım ya da Arena'da Saraçoğlun'da artık neresi olursa devam edin, ortak kullanım olsun. Farklı yerde yeni stad yapalım olayı kabul görürse de o birer yıllık gezim 3 kez falan uygulanır heralde.

Bende gitmeyi düşünüyorum Kaan, haberleşelim.
    Tamam kardeşim özel mesajına bak.

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

gs böyle bir forma yapsa inanılmaz kıskanırdım. acayip iyi olmuş.
    (/s)

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Bu tasarım yarışmalarında ortaya çok güzel şeyler çıkıyor, ancak bunların üretimi öyle tahmin edildiği kadar kolay olmuyormuş. Bu konu gündeme geldiğinde, bu işlerden anlayan kişiler bu şekilde yazdı.

Bu arada forma çok sağlam.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Bir senede açsınlar şu formaları taraftar oylamasına.Adamlar ne güzel tasarımlar yapıyorlar.Şu formaya bak muhteşem.En azından 1 formayı taraftar seçsin.Çok güzel olur.

Nesil
    2011
    Yer
    Kocaeli

alan figürü biraz bozuyor sanki

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Esas bozan üzerindeki türk telekom yazısı bence, o olmasa 10 üzerinden 10.

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Bence aslan figürü asıl güzel yapan. Gerçek olsa hakikaten hoş olurmuş.
    Sanmasınlar yıkıldık, sanmasınlar çöktük, bir başka bahar için, sadece yaprak döktük.

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

2010-2011 sezonunda vardı aslan figürü olan formamız onun gibi yaparsak bu şekilde harbi güzel olur...Bu sezon güzel formalar bekliyorum şahsen...

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by GeNç KaRTaL View Post
    Sadece derbilerde tamamen doldurduğumuzu göz önünde bulundurduğumuzda bile TT Arena'yı istememiz çok normal.Basit bir hesap; Arena'da oynarsak 52bin den 104 bin kişilik gelir elde edilecekken, Kasımpaşa da 13 binden 26 bin eder.Yani Kasımpaşa da sadece bu 2 maçın açığını kapatmak için, stadı tam doldurmak şartı ile yaklaşık 8 maç daha fazla yapmamız lazım.Hadi 52 bin dolduramadık,40 bin doldurduk diyelim,yine çok fazla fark var.
    Sadece derbilerde full oynayıp birazcık daha fazla para kazanmak için bu kadar yüzsüzlük yapmak(sözüm taraftar arkadaşlarıma, sizlere değil yönetimedir) Beşiktaş'ın büyüklüğüne yakışıyor mu peki?

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Bu da enfes bence

Nesil
    2011
    Yer
    Kocaeli

müthiş bune böyle beee

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by RaSenGan View Post

Bu da enfes bence
    Bu tarz bi forma çıkarsa gerekirse böbreğimi satarım alırım formayı
    Screw you guys, I'm goin' home

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Aslan figürü yapılır da Aygün'ün eklediği zor gibi...

Nesil
    2009
    Yer
    Antalya

Taraftarların yaptıkları güzel oluyor bizimkilerde yayınlanıyordu bir ara.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Türk Telekom reklamını güzel yere koymuş küçük bir şekilde yazılmasından yanayım.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Türkiye'de olsam bende giderdim lisenin önüne. Arena sadece Cimbombombundur.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Night_Mare17 View Post
    Türkiye'de olsam bende giderdim lisenin önüne. Arena sadece Cimbombombundur.
    Cimbom'dan sonrası sırf b gibi geldi

edit: daha önce paylaşılmış pardon

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Daha önce de paylaşılmıştı sanırım. Doğru galiba.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Yeni kaleci formamız görücüye çıktı

Screw you guys, I'm goin' home

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Quote Originally Posted by Sirius Black View Post
    Sadece derbilerde full oynayıp birazcık daha fazla para kazanmak için bu kadar yüzsüzlük yapmak(sözüm taraftar arkadaşlarıma, sizlere değil yönetimedir) Beşiktaş'ın büyüklüğüne yakışıyor mu peki?
    Sorun da orada işte,birazcık olmuyor.Yüzsüzlük olduğunu da düşünmüyorum.Eğer devletin söz hakkı varsa,bunu kullanmak istememiz gayet normal.Eğer yoksa da zaten oynamayacağız,gayet net.
    So what?
    Saike

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

Şu formalarda Türkiye Amblemi olmaması çok üzücü ya formaların tasarımları harika ama.

Nesil
    2007
    Yer
    Marmaris

kaleci forması ne öyle yaa. Pek beğenmedim

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

Sorun da orada işte,birazcık olmuyor.Yüzsüzlük olduğunu da düşünmüyorum.Eğer devletin söz hakkı varsa,bunu kullanmak istememiz gayet normal.Eğer yoksa da zaten oynamayacağız,gayet net.
    Önce sizin söz hakkınız yok dedi yönetiminiz, ondan sonra bizle masaya oturmaya kalktılar, sonra biz yapıcı konuşacağız gibi açıklamalar geldi.

Sürekli bir topaç misali dönüşler var. Değer miydi biraz fazladan gelire?

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Quote Originally Posted by Sirius Black View Post
    Önce sizin söz hakkınız yok dedi yönetiminiz, ondan sonra bizle masaya oturmaya kalktılar, sonra biz yapıcı konuşacağız gibi açıklamalar geldi.

Sürekli bir topaç misali dönüşler var. Değer miydi biraz fazladan gelire?
    Sizin söz hakkınız yok dediğini nereden çıkarttın? Ben öyle bir açıklamaya rast gelmedim.Hatta yönetim yeni göreve geldiği zaman maç öncesi Gs yönetimine yemek organizasyonu düzenlemişti.Bilmiyorum haberin var mı 3-4 senelik gelirlerimiz temlikli durumda.Acil paraya ihtiyacımız var.Sana göre biraz fazla (çok fazla bence orası ayrı konu) olan paraya bile ihtiyacımız var.Ayrıca bu durum ortaya çıktığından beri her seferinde Beşiktaş kulübünü ve başkanını aşağılama (yer yer haddi aşıp hakaretler falan) çabanız da sizin ne kadar muhteşem bir karaktere sahip bireyler olduğunuzu hatırlatıyor bana.
    So what?
    Saike

Nesil
    2006
    Yer
    2 kıtada birden olandan;)

devletin söz hakkı olsa neden bu kadar uğraşılır sence? devlet der ki arkadaş burada beşiktaş da oynayacak, biter olay. söz hakkı da zaten yüzdelik dilimli bir şey değil. ya devletin insiyatifinde olur, ya da galatasarayın. sözleşmeye göre galatasaray kendisinden başka bir klübün oynayıp oynamayacağına kendisi karar verir. bu yüzden de fikret orman'ın yaptığı büyük yüzsüzlük.

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Quote Originally Posted by ForCimbom View Post
    devletin söz hakkı olsa neden bu kadar uğraşılır sence? devlet der ki arkadaş burada beşiktaş da oynayacak, biter olay. söz hakkı da zaten yüzdelik dilimli bir şey değil. ya devletin insiyatifinde olur, ya da galatasarayın. sözleşmeye göre galatasaray kendisinden başka bir klübün oynayıp oynamayacağına kendisi karar verir. bu yüzden de fikret orman'ın yaptığı büyük yüzsüzlük.
    Devletin söz hakkı olup olmadığını süreç sonunda göreceğiz.Eğer biz orada oynarsak,vardır demektir.Oynayamazsak da yoktur demektir.
    So what?
    Saike

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Devletin söz hakkı olup olmadığını süreç sonunda göreceğiz.Eğer biz orada oynarsak,vardır demektir.Oynayamazsak da yoktur demektir.
    Devletin söz hakkı olsa daha ilk görüşmede oynama kararı çıkardı.Benim bildiğim devlet oynayacaklar dediğinde oynanır karar o an verilmiş olur.

Nesil
    2006
    Yer
    Kasımpaşa

Quote Originally Posted by pele96 View Post
    Sadece Galatasaray ve Fenerbahçe taraftarı gözünden değil birde Beşiktaşlı gözünden bakmanızı öneririm.Beşiktaş'ın stadı standartlar altında eskimiş bir stad.Yeni stadın yapılması şart.Beşiktaş stadı yaparken gidip başka şehirde oynama gibi bir şey söz konusu olamaz. İstanbul'da 3 tane düzgün stad var.Şükrü Saraçoğlu , TT Arena , Kasımpaşa stadı. Şükrü Saraçoğlu ve TT Arena 4 Büyük takıma yakışacak , büyük düzenli bir stad. Beşiktaş'ın bu 2 staddan birinde oynaması şart gibi gözüküyor. Olimpiyat stadı tadilatta onu saymayalım. Galatasaray ve Fenerbahçe yönetimi istemezse Beşiktaş mecburen Kasımpaşa stadında oynayacak.Gören varmıdır bilmem ama Stad Beşiktaş taraftarı için çok küçük.Beşiktaş'ın Ekonomik anlamdaki çöküşüne birde biletten gelen 5 kuruşu 2 kuruşa düşerse iyice küçülecek ve sadece bu sene değil belkide 2-3sene avrupaya gidemeyecek. Stadın yapımı 3 sene sürecekse 3 sene boyunca TT Arenada veya Saraçoğlunda oynaması şart değil 1 sene TT Arenada 1 sene Saraçoğlunda 1 sene Olimpiyatta oynar.
    Beşiktaş'ın ne Arena'da ne de Saraçoğlu'nda oynama gibi bir zorunluluğu yok maalsef. Bu stat işi onların kendileini bağlayan bir durum. Öyle her isteyen istediği yerde oynayamaz. Kaldı ki zemin problemi ortaya çıkıyor o zaman da. Arka arkaya iki gün, hatta bazen aynı gün içinde 2 maçı kaldırmaz o zeminler.

Gelire mevzusu da diğer kulüpleri ilgilendiren bir durum değil. Beşiktaş'a yakışan istenmediği şu statlarda oynamak için çabalayıp onurunu ayaklar altına alacağına, tribünü olmayan bir stad bile olsa teklifini kabul eden bir kulübün sahasında oynamasıdır.

Nesil
    2006
    Yer
    2 kıtada birden olandan;)

inönü'yü yıkmak nasıl bir mantıksa....

35 bin kişilik kapasite gayet yeterli, sorun nedir anlamıyorum. öyle tarihi dokusu olan bir stat, müthiş karakteristiği olan bir stad, onu yıkmak bu kadar kolay olmamalı.

Mesaj Yetkileri