Quote Originally Posted by ForCimbom View Post
inönü'yü yıkmak nasıl bir mantıksa....

35 bin kişilik kapasite gayet yeterli, sorun nedir anlamıyorum. öyle tarihi dokusu olan bir stat, müthiş karakteristiği olan bir stad, onu yıkmak bu kadar kolay olmamalı.
Ali Sami Yen'i yıkmak ile aynı mantık.İnönü artık eskidi ve modern bir stad gereksinimiz var.Ayrıca 2 rakibimiz yaptıkları çalışma sonucu şu an modern stadlara sahipler ve gelirleri artmış durumda.Bu yüzden yeni bir stad istiyoruz.

Quote Originally Posted by mehmetcoo View Post
İşin diğer boyutunda asıl amacın farklı olduğunu düşünüyorum ben. Beşiktaş'ın şuan bırakın stad yapmayı, kamyon kiralayacak parası yok. Asıl amaç ilk önce Arena'da, olmazsa Saraçoğlu'nda kalıcı olarak ortaklaşa oynamak. İnşaat başladığında maddi yetersizlikten duracak, Beşiktaş da bedavadan güzel bir stada sahip olacak. Bütün amaç bu bence ve hiç de uzak bir ihtimal değil.

Ayrıca buradaki Beşiktaş'lı arkadaşlara soruyorum, siz heryerinde ezeli rakibiniz Galatasaray veya Fenerbahçe'nin renkleri olan, arması olan bir statta kendi takımınızı rahat rahat destekleyebilecek misiniz ? Gururunuza yedirebiliyor musunuz bu durumu ? Aynı olay benim başıma gelse asla ve asla ezeli rakibimin sahasında oynamak istemem.
Yahu,sanki siz TT Arena yapılırken para içinde yüzüyordunuz.Aynı durum sizde de vardı.Stad yaptıracak paranız olmadığı için şehir içindeki sizinle sembolleşmiş stadınızdan ayrıldınız.En kötü şartlarda biz de aynısını yaparız.Sizin stada çökme gibi bir ihtimal söz konusu bile değil yani.Muhtemelen bizim stadın arsası,Mecidiyeköy'den çok daha değerlidir.(sadece bir tahmin) Böyleyse eğer sizin stadtan daha kralını yaparız hatta.Yani anlıyorum,bizi stadınızda istemiyoruz.Bu çok doğal.Fakat istemiyoruz diyin yeter,böyle mantık dışı argümanlarla gelmenize hiç gerek yok.

Ayrıca 2.paragraf için de şunu söyleyebilirim.Kulübümüz zor durumda ve ömür boyu TT Arena'yı kullanmayacağız.Bu yüzden stadta Gs'nin arması varmış,yokmuş çok önemli değil bence.Ona bakarsan Kasımpaşa'nın stadında da Kasımpaşa'nın amblemi var.Orada da oynamayalım o zaman.