ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
O zaman portakalda olduğu gibidir Cihan. Aksi takdirde hakikatten kafa olan olurdu. Buradakiler normal bir insan gibi içiyordur kolayı ama hakikatten kola delileri var günde 5 litre içen midesi delinmeye yakın olanlar vs. Tabi bu kadar küçük bir alkol neden bu kadar öne çıkarıldı, düşündürmüyor değil.
İyide sonuç olarak uçmuyor demekki. Hala alkol kalıyor demekki.
Kaan zaten adamlar açıklamış çok az miktarda olduğunu. Tıbbi açıdan bir sorun teşkil etmiyor. Beni ilgilendiren tek kısmı dini kısmı. Açıklamayı yapanlar ciddi bir şekilde de söylemiş olabilir, dindar kişiler kola içmesin, dolayısıyla satışları düşsün diye de söylemiş olabilir. O yüzden ben yeni testleri, açıklamaları bekliyorum. Hatta üniversiye gidince hocaya soracağım test etme şansınız var mı diye![]()
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
Araştırmak lazım ama![]()
Portakal konusu ise nerden çıktı bilmiyorum. Sadece bir yazı üzerine konuşuyoruz. Var mı X bilim adamlarının yaptığı deneye göre X miktarda alkol bulundu diye bir haber ? Bir de dediğim gibi Portakalın nasıl yetiştirildiğine bağlı. Aşılama, hormon vs. Onların içindeki şeylerden dolayı portakala alkon yansımış olabilme ihtimali yüksek.