Onu bilmiyorum da Juve'ye şöyle, sağlam, gösterişli bi forvet yakışır şimdi![]()
Onu bilmiyorum da Juve'ye şöyle, sağlam, gösterişli bi forvet yakışır şimdi![]()
Kariyeri takip ediyorum 3 gündür.Çok güzel ve keyifli , başarılarınızın devanımı diliyorum fakat Wolfsburgta kalmak bence daha iyi olurdu...Juvedeki kadroda hoşuma giden 2 oyuncu var shaqiri ve tabi ki chiellini...
Avrupa Şampiyonası Elemeleri Grup 2. Maç
Avrupa Şampiyonası Elemeleri Grup 3. Maç
Milli takımımız ile emin adımlarla yola devam ediyoruz. Gruba 3 de 3 yaparak başladık. En ciddi rakibimiz şu anda Sırbistan gibi duruyor.
TariboWest
juve hjayırlı olsun abi![]()
Serie A 7-8-9-10-11. Hafta
UEFA Şampiyonlar Ligi Grup 3. Maç
UEFA Şampiyonlar Ligi Grup 4. Maç
Malasef Şampiyonlar Ligi'ne veda ettik...
TariboWest
Yok artık reyis sen ne yaptın ya
Serie A 12-13-14-15-16. Hafta
UEFA Şampiyonlar Ligi Grup 5-6. Maçlar
Grubu 4. sırada bitirdik ve Avrupa'ya veda ettik...
TariboWest
bu kötü olmuş abi yönetimin tepkisi nasıl oldu?
Serie A 17-18-19-20. Hafta
İtalya Kupası 1. Tur
TariboWest
Ve Jovetic Juve'de !
Bonservisine 35 m € verdik. Jovetic ise yıllık 4 m € alacak.
Geleceğin En Büyük Yıldız Adaylarından Olması Beklenen Mexilhao Juve'de !
Bonservisine 6,5 m € verdik. Mexilhao ise yıllık 2 m € alacak.
Not:Forvet oyuncularımızdan Marilungo ve Destro pilot kulübümüz olan Siena'ya sezon sonuna kadar kiralandı.
TariboWest
Kardeşim bazı resimler görünmüyor güncelleyebilir misin?
Ligde yarıştan kopmamız sonucu Juventus teknik direktörlüğünden istifa ettim...
TariboWest
aaa kötü bir son oldu bizim için abi umarım gideceğimiz yerde hedefimize ulaşırız![]()
2016 Avrupa Şampiyonası Elemeleri 4. Maç
En önemli rakiplerimizden Sırbistan'ı da yenmeyi başardık ve grubu lider bitirme noktasında avantaj yakaladık. Bu performansı sürdürebilirsek grubu namağlup lider bitirmek zor olmayacak...
Puan Durumu
1 maç fazlasıyla Sırbistan'ın önünde lideriz. Haziran'da Karadağ deplasmanına gideceğiz. Eğer ordan da 3 puanla dönersek rahatlamış olacağız.
TariboWest
Dünya Sıralamasında 1 Basamak Yükselerek 7. Sırada Yer Aldık !
TariboWest
Juve'de gidişat iç açıcı değildi zaten, istifa yerinde olmuş abi.
Daha önce de sormuştum. Oyunda Türkiye Ligi açık olmadığı için bu sezon eklemeyi düşünüyorum. Daha önce deneyen varsa gerçek oyuncular mı çıkıyor regen oyuncular mı paylaşırsa sevinirim.
TariboWest
Çok abartılmış falan çıkıyor mu oyuncu ? Şu anda milli takıma çağırabileceğim oyuncu fazla değil. Kaliteli regenler var ama Hasan Ali Kaldırım, Cenk Gönen, Alper Potuk, Cenk Tosun gibi şu an genç isimler veritabanında çıkmadığı için fazla zevk vermiyor. Yani aç diyorsan açacağım.![]()
TariboWest
Türkiye 1. ve 2. ligini açmaya, Serie A ve Serie B'yi silmeye karar verdim. Vatana millete hayırlı olsun.![]()
TariboWest
2016 Avrupa Şampiyonası Elemeleri 5. Maç
Oyuncular şaka yaptı galiba. İlk yarıyı 1-0 geride kapattık. Devre arası kalayı yiyince hepsi 2. yarıda muhteşem bir performans sergiledi ve galibiyeti aldık.
Puan Durumu
Artık daha detaylı devam edeceğim. Türkiye ligini açmamla beraber artık daha gerçekçi bir kadro kurabileceğim. Elimizde iyi regenler vardı zaten. Bakalım lig eklenince daha iyileri çıkacak mı ?
TariboWest