Evet arkadaşlar kapatılma ihtimali çok yüksek.Biz buraya koyarak sizi 7 kişi eğlendirmeye çalışıyoruz ama bütün bir sayfayıda biz süslüyoruz.
Edit: Everton devre arasında Arsenal'li Chamakh ile sözleşme imzalamıştır, bonservis bedeli 9M'dir
Evet arkadaşlar kapatılma ihtimali çok yüksek.Biz buraya koyarak sizi 7 kişi eğlendirmeye çalışıyoruz ama bütün bir sayfayıda biz süslüyoruz.
Edit: Everton devre arasında Arsenal'li Chamakh ile sözleşme imzalamıştır, bonservis bedeli 9M'dir
takip ediyoruz hocam kapatmayın zevkli kariyer oluyor
Aynen hocam takipteyiz kapatmayın bu zevkli kariyeri.
League Cup Final
Premier Lig'de Bu Hafta
Siz yorum isteyin buradayız![]()
Premier Lig'de Bu Hafta
Yalnız Everton (T.D benim bu arada) çok iyi gidiyor Liverpool'u yakaladık hedef 6.lığa yükselmek.
Sakın kapatmayın, her girdiğimde 6-7 kişi takip ediyor. Yorumlara bakmayın bu site böyle zaten bilirsiniz. Çekirdekçiyiz..![]()
Premier Lig'de Bu Hafta
31.Hafta Sonunda oluşan puan durumu
Chelsea ve City ikilisi götürmüş ligi bırakacaklarını hiç sanmıyorum
Premier Lig 32.Hafta
bu kariyerde emeği geçen herkesin eline sağlık müthiş bir kariyer city nin yaptığı o kadar iyi transferle ligi süpürmesini beklerdim ama futbol bu top yuvarlak işte herkese başarılar
Premier Lig'de 35.Hafta
Haftanın maçı olan Chelsea Manchester City maçını Chelsea 10 kişi kalmasına rağmen kazanarak şampiyonluk yolunda büyük bir avantaj elde etti.
Diğer maçlar.
Ligin bitmesine 3 hafta kala oluşan puan durumu
Avrupa da Yarı Final Sonuçları
Şampiyonlar Ligi
Avrupa Ligi
Asistan oynasa Chelseanın şansı yoktu![]()
ŞAMPİYON CHELSEA
Bitime 1 hafta kala Chelsea şampiyonluğunu ilan etti
Lig Tablosu
Beyler bu arada Blackburn'e geçicem orda hedefler çok büyük olacak.Everton'lada UEFA'ya kalamadık.
euro cup Chelsea nin oluyor.
Chelsea FC bu kupayla beraber,sezonu 3 kupayla tamamladı ve ''treble'' yaptı.
Son Premier Lig Haftası
Sezon bitti arkadaşlar Chelsea Teknik Direktörü Barış Tatbak'ı tebrik ediyoruz
Not: Çekirdekçi moduna girmeyin arkadaşlar öksüz bırakmayın yorum atın.
Chealsea rüya gibi bir sezonu geride bıraktı. Tüm takımlar seneye daha da güçlü olunca ligde 5-6 takım şampiyonluk mucadelesi verir işler daha da kızışır![]()
Yorumlarının bizim için gerçekten çok değerli o yorumları bizden esirgemeyin lütfen![]()
Transferler ne zaman