Quote Originally Posted by BaGa TaRKaN View Post
Açıkcası TT Arena'da Oynamayı Bende İstemem Orda Oynayacağıma Giderim Fulya Nevzat Demir Tesislerinde Oynarım Daha İyi. Çok Saçma Bir Tartışma ve Çok Saçma Bir İstek. Zaten Doğru Düzgün Bir Yönetim Ne Zaman Başımıza Gelecek Onu Merak Ediyorum ?

İllaki Oynayacaklarsa Gelsinler Ankaraya Gelsinler Cebeci İnönü Stadına İstanbuldan Daha Fazla ve Daha Çok Yüreğiyle Destekleyen Taraftarlar Gelir Maça
Abi, aslında sadece Ankara da değil. Anadolu'daki Beşiktaşlılar yıllardır hasret takımına. Bundan 3 sene önce Bursa ile oynadığımız maç Adana'ya alındığında havalara uçmuştum, Beşiktaş'ımı göreceğim diye mesela.

Önceki yönetimin bir tek desteklediğim, ''Türkiye'nin her yerinde oynayabiliriz'' projesini neden düşünmüyorlar? Böylece, takımını yılda 1-2 kez gören, bazen hiç göremeyen taraftarlar da akın akın giderler maça ve her maç full çeker stadlar. Böylece bilet satışından gelen gelirler de sağlam olur. Misal; Adana, İzmir, Ankara, Kocaeli, Şanlıurfa, Diyarbakır, Sakarya vs. Buradaki stadların kapasiteleri ve şartları da çok iyi. Şuna eminim ki, İnönü'dekinden daha az taraftar gelmez maçlara.