Yıllık 2 milyon euro garanti 10 bin maç başı 4 senelik iyi rakam
Yıllık 2 milyon euro garanti 10 bin maç başı 4 senelik iyi rakam
Topal'ın gelmesiyle defansif anlamda rahatlamış olacağız. Eğer Alex seneye ilk 11 de oynarsa daha verimli olacaktır. Artık Topal'ın yanına Tino Costa şarttır.![]()
TariboWest
Hayırlı olsun karısı çok istiyordu İstanbul'a gelmeyi...Emre'nin yeri onla dolmaz bence Emre'nin yeri Cristian'a verilir Topal defansif adam çünkü...
Orta sahaya yabancı mutlaka alınacak. Aykut Hoca Cristian'ı da tutuyordu ama orta sahaya alınacak isme göre kulübeye de çekilebilir Cristian. Ve davanın sonucuna göre de düşük bir ihtimal ama Aziz Yıldırım başkan olarak devam ederse, bize bir hediye verecektir, olmazsa da son seçenek Costa olur artık diye düşünüyorum.
Şimdi savunmaya düşünülecek isimlere geldi sıra. Aykut Kocaman'a güveniyorum, elemelerde oynatacağım oyuncuları kampta deneyeceğim demişti, yıldız bir isim gelmeyecekse bu hafta içerisinde tamamlanır transferler diye düşünüyorum.
"YÜCE ATATÜRK"
Hayirli olsun. Şuan transfer komitemiz Ispanya`da Madrid`te. Bakalim oradan nasıl bir sonuçla geri dönecekler. Içerideki kuşlar büyük sürprize hazır olun diyolar hadi bakalim.
...
Transfer komitesi Aykut Kocaman ve Ali Yıldırım.Ali Yıldırım yarın sürprizi getirse, onun imzasını görememe durumu var, suçlu bulunursa, ne garip.
Teknik direktörün bizzat görüşmelerde olması oyuncuyu etkiliyor kesinlikle, o nedenle kamp başlamadan bu görüşlemeleri bitirseler hoş olurdu.
"YÜCE ATATÜRK"
Yalniz hayalini kurdugumuz 11de tek eksik kaldi o da Diarra. Madrid'ten onunla beraber donerlerse bayram olur![]()
diyordum ki emre hadi gsde büyük başarı elde etti o yüzden ona tepki vr kardeşim bu kadar da futbola at gözlüğüyle bakılmaz ki mehmet topala denmediği bırakılmamış yazık ya bu ülkede futbolu yasaklayacaksın adam olmaz bu millet
Bence Lassana Diarra biraz lüks olur, çünkü M.Topal zaten o mevkii için alınmış bir oyuncu. Lassana Diarra gelse şahane bir orta saha olur aslında, ama ekstra bir güç olur diye düşünüyorum, o yüzden Lass yerine öncelikle stoper arayışı son bulmalı.
Stoper olarak öncelikle Yobo alınmalı diye düşünüyorum. Yobo 2 yıldır güven veriyor savunmada ve takıma da alıştı. Stoper her zaman risktir, zira uyum süreci diğer mevkiilere göre daha zordur. Bir forveti alırsınız, en kötü gol atamaz bir süre ama savunmacı hata yaptığında takım bunun zararını fazlasıyla çeker.
O yüzden Yobo, eğer o olmazsa kaliteli yabancı bir stoper alınmalı. Mbiwa gelse harika olur, olmazsa Lucio'yu alalım. Lucio'nun mukavelesi feshedildi ama bizimkiler yalanladı, inşallah Lucio gelir.
Şöyle bir onbir şahane olur:
G.Gönül-Lucio-Yobo-Hasan Ali
Kuyt-M.Topal-M.Topuz-Stoch
Alex-Sow
Tek üzüldüğüm nokta hayali Avrupa'ya gitmek için 2 sezon boyunca Adnan Polat'tan izin istedi, yanılmıyorsam giderken alacaklarından da vazgeçerek gitti ama sadece 2 sezon Avrupa'da oynayıp geri geldi.
Hayırlısı olsun Fenerbahçe için.
Fenerbahçe adına çok önemli transfer, hayırlı olsun.
Lucio Juventus'a gitti yalnız..
Mehmet Topal
2012-2013 sezonu için garanti ücret 2.000.000 Euro, maçbaşı 10.000 Euro
2013-2014 sezonu için garanti ücret 2.050.000 Euro, maçbaşı 10.000 Euro
2014-2015 sezonu için garanti ücret 2.050.000 Euro, maçbaşı 10.000 Euro
2015-2016 sezonu için garanti ücret 2.050.000 Euro, maçbaşı 10.000 Euro
http://galeri.uludagsozluk.com/r/abo...%C4%B1n-47648/
Tam duruma uygun oldu bu![]()
4.5 m euro bonserviste çok iyi Türkiyede olsa 10 a alırdık Topalı
şöyle bir kadro olsa ne güzel olur
Valla çok süper olur böyle Önder hoca Cristian yerine Alexte olur
Alex olmazsa o orta saha yaratıcılık konusunda sıkıntı yaşar![]()
Ayrıca Mehmet Topal için şimdiden renktaşlarımdan gelen eleştiriler,hakaretler üzücü![]()
Mehmet'in ezeli rakibimize gitmesi üzücü. İyi hatta Türk olduğunu düşünürsek çok iyi bir transfer yaptı Fenerbahçe.
Hayır madem Türkiye'ye geri döneceksin neden ayrılıyorsun Galatasaray'dan.. Açıkcası bu transferi sindiremedim, sindirmeyeceğim de.
İspanya'da devam edip Galatasaraylıların, Tugay Kerimoğlu'su olmak yerine, Fener'e gelip Fenerbahçelilerin Emre Belözoğlu'su olmak garip bir seçim. Yazıklar olsun Mehmet.
Dip not: Fenerbahçe yönetimine tebrikler, her şeyi bir kenara bırakarak söylüyorum çok iyi transfer.
İkinci bi Emre vakası, açıkçası içime oturdu.
emre ile topalin durumu bir degilmis gibime geliyor. emre gsnin yetistirdigi bir futbolcu, topal oyle degil. gs kimligi cok on planda degil. ben onu gs formasiyla bile hatirlamiyorum mesela. ama emre gs ile ozdeslesmis bir kimlikti. tepkinizi pek anlayamadim. misal sabri gelse dediginizde haklisiniz.
ya madem gsnin çocuğu gs neden almadı neden çocuğunuzu almıyorsunuz gs tekif etti de gelmedi mi
emre ile mehmet topalı kıyaslamak gerçekten çok saçma
Laf olsun işte o zaman neden Avrupa'ya gittin madem gidiyorsun neden Türkiye'ye dönüyorsun![]()
Steam: briannn07
PS4: Swoldern