bu kararın UEFA'yı etkileyeceğini sanmıyorum. çünkü; 1 yıl içeride kalmış insanların ceza almaması anormal olurdu. davanın da ana konusu şikeydi. bunu UEFA da biliyordur heralde.
bu kararın UEFA'yı etkileyeceğini sanmıyorum. çünkü; 1 yıl içeride kalmış insanların ceza almaması anormal olurdu. davanın da ana konusu şikeydi. bunu UEFA da biliyordur heralde.
Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.
Sadri Sener: "Biz beraat ettigimize, F.Bahceliler de hukum giydigine gore, artik sampiyonluk kupamizi almamiz lazim.. TFF'ye basvuracagiz.."
aziz yıldırım ile çok kavga edicek bu adam
fb tvde bitane taraftar çıldırdı![]()
![]()
üstünü başını çıkarttı duvarlara tırmanıyor
![]()
![]()
Özel Yetkili'den tescilli Trabzonspor![]()
Twitter' da ne şakalar dönüyor öyleMilletimiz gerçekten yaratıcı
Football is simple,but Football Manager is not
Eğer Aziz Yıldırım' ın ceza alması kesinleşirse yani onanırsa, taraftarın yapması gereken Aziz Yıldırım' ı değil Fenerbahçe Camiasını savunmaktır bana göre. Bana kalsa sürecin başından beri yapılması gereken budur, orası ayrı. Aziz Yıldırım, Fenerbahçe Camiasının yanında bir hiçtir. Asırlık kulüp için sadece kötü bir başkan olur gider. Ancak Fenerbahçe kulübü baki kalacaktır. Daha kapışacak onlarca sene var önümüzde.
Football is simple,but Football Manager is not
Allah akıl fikir versin, koç kesecekmiş Fenerbahçe'liler. Gittikçe komik düşürüyorlar kendilerini. Destekledikleri kulüpten daha çok tutuyorlar bu adamı.
Kaydet dostum , karar ortada , karara bi itirazım bi sitemim yok.Benim sözlerim , Fenerbahçe Avrupa Kupaları'na katılacak diye üzülenlere , kupa istemeye kendini şampiyon ilan edene.Bunlardan değilsen zaten alınacak birşey yok.He problem kişisel olursa onu da özel mesajla konuşuruz.
Sanmasınlar yıkıldık, sanmasınlar çöktük, bir başka bahar için, sadece yaprak döktük.
bellimi yargitayin karar gunu arkadaslar
Tekrardan belirtelim direnişe tam kadro devam edeceğimiz için seviniyoruz.
hala arabadan cantadan ya da formadan bahseden var, bosuna nefes tuketiyorsunuz burda. ciddiyim, su konuya bakmak bile zaman kaybi acikcasi. 1-2 kisi disinda maksadini asan cok mesaj var maalesef. tam bir copluge donustu. coktan GMA ya gitmeliydi bence :]
başkan çıktı
1 yıl dile kolay 1 yıl
benim sorunum fenerin avrupaya katılması değil katılsın daha iyi yerlere gelsin şampiyon bile olsun avrupa da kupa fenerin hakkıdır veya değildir demeyeceğim sadece ortada sahada terlerini döken fenerbahçeli oyuncuların hakları yenmiştir ve aynı şekilde bu şekilde şampiyonluk kazanılarak trabzonu destekleyen herkesin hakların yendiği gibi tek sorun aziz yıldırım bugün şike teşvik örgüt kurmaktan ceza aldı bu da demek oluyor ki şike ve teşvik yaptı yaptığını da biliyorsa bu adam niye kendi taraftarının duygularıyla oynayıp kendini ve taraftarını yoruyor susmasın itiraf etsin veya tüm fenerlilerin karşısına çıkıp olayı doğru dürütçe anlatsın isterse kötü bir şey yapmış olup fener ceza alsın zaten siz yine arkasında olacaksınız aziz yıldırımın çünkü bugünlerinizi sağlayan büyük bir adam fakat gerçeği söylemeli
Fatih Terim'de sezon sonu açıklama yapacam demişti.Sezon sonu geldi geçti yeni sezon başlıyor açıkalam konusunu konuşan bile yok.Bu şahıslarında sşzlerinde durmalarını beklemiyorum zaten.Hem Fenerbahçe suçsuz (!)
Rıdvan Dilmen ve Aykut Kocaman'ın istifa etmesini bekleyenler .. Bekleyin.. Daha da bekleyin. Kıh kıh kıh... Komik fanatik guruplar sizi.
Bir Dost
Hellbells
Bu aralar Taurasi'nin doping yaptığı dönemi yaşıyor gibiyim, aynı durum aynı yorumlar, yukarda istifa bekleyenler taurasi zamanında da aleyte konuşanlar aynı, Taurasi kararı bozulduğunda siz ne yaptınız ki onlar yapacak..
Last edited by meddah : 02.Temmuz.2012 at 17:43 Reason: Yanlış anlaşılabilir
Emin olun Aykut Kocaman onu mahkeme için söylemiştir. Disiplin kurulu kararı için değil.
Disiplin kurulu kararı çok mu temiz bizim açımızdan ? Hayır. Ama o zaman bu lafları unutup da şimdi hatırlamak ilginç olmuş.
Herkes bir şeyler yazmış bende yazayım.
Bu gün devlet ÖYMleri kapatacağını açıkladı, işte o mahkemeler bu sabah bu şike soruşturmasını bitirerek gerekli cezalar verdi ve yargıtaya gönderdi. ÖYMlerin kapatılma sebebi hukuksuzluk olarak açıklandı.
Fenerbahçe, Ankaragücü maçında şike yapmış neden Ankaragüçlü birisi tutuklu değil?
Fenerbahçe şike yaptığı için kendilerini tertemiz şampiyon ilan edenler Ümit Karan'ın ceza alması ile birlikte teşvikleri tescil edildiği halde nasıl sadece bizi şuçlayabiliyorlar?
Serdar Kulbilgeye federasyon ceza verirken mahkeme nasıl olurda ceza vermez, çok ilginç.
Yargıtay daha son sözünü söylemedi, orada çoğu dava düşecek bunu herkes biliyor.
Unutmadan mahkeme başkanı ilk başta nededi hatalı karar vermiş olabiliriz, kendisi de biliyor verdiği kararların hatalı olduğunu.
O yüzden şimdi daha yeni başlıyor. Çünkü söz sözümüz Fenerbahçe...
Anlamak istemedikten sonra ne kadar çabalasan boş.
Mahkemenin böyle bir karar vermeyeceğini bekleyen var mıydı?
Savunmaları bile dikkate almadılar, çapraz sorgular yapılmadan savcı mütaalasını hazırlamıştı bile.
Devletin bakanı çıkıp, ince ayarla kupayı alacağız demedi mi? O demeçten sonra siyasi iradenin güdümünde yer alan ÖYM'ler nasıl ceza verebilir ki? İddianameye girmeyen ak partili il teşkilatı ile alakalı tapeler varken, ceza verdirip de arkasının kurcalanmasını ister mi?
Hadi Fenerbahçe'yi geçtim, Beşiktaşlıların konuşmalarıyla Trabzonluların konuşmaları arasında ciddi farklılıklar yok ama birisi cezalandırılırken diğerine ceza yok.
Neyse, savcı, mahkeme 20 tane tanık çağırdı, 1 tanesi bile Fenerbahçe'yi suçlamadı, başkalarına yöneltilen suçlamalar da incelenmedi bile. Senin çağırdığın tanık senin istediğinin aksine şeyler söylüyor ama bunları da dikkate almıyorsun.
Yargıtay'ın ne yapacağı konusunda yorum yapabilmek için gerekçeli kararı beklemek gerekir bence.
Bir de şu var, anayasamıza göre, Tahkim Kurulu da aynı mahkemeler gibidir, o nedenle mahkemede tescillendi derken, diğer tarafta da tescillenmediğini görmek gerekir.
Şimdi asıl soru, ikisinin de verdiği hükümler geçerliyken, bu tezatlığı Yargıtay kaldırabiliyor mu?
"YÜCE ATATÜRK"