SECOND DIVISION - CENTRAL 30.MAÇ KAPANIŞ HAFTASI

Oyuncu Değişiklikleri:
Manuel Baptista ( dk.50 )(SAKATLIK) -> Julio Cesar
Helio ( dk.62 ) ( SAKATLIK ) -> Mario Loja

Asistler:
1- Paulo Campos, Leandro

Sezonun son maçında ligin 2.olması tahmin edilen takımı Espinho, küme düşmemek için oynadı. Biz ise çoğunuzun tanımadığı bir yedek takım ile maça çıktık. Ve takımın 5 forveti arasından tek gol atamayan Nelson Cunha patladı bu maç. İlk gol karambolde kalan topu ittire ittire attı, ikinci golde Leandro'nun dönen topunu tamamladı, tamam poacher görevini yerine getirdi ve kolay goller attı ancak 3.gol neydi öyle! Hızlıca top sürerken hiç yavaşlamadan çok uzaklardan önünde savunma oyuncusu varken müthiş fasolu bir şut çekti ki, genç oyuncumuz da bu gole inanamamıştır bence ki ben bile inanamadım. Müthiş bir golle kendi division'ımızı kapattık, Espinho'yu da küme düşürdük vesselam. ŞAMPİYON BOAVISTA!! da play-off var bu işin

SECOND DIVISION - CENTRAL PUAN DURUMU VE İSTATİSTİKLER

Lafa gerek yok diye umuyorum. Herşey ortada, Boavista en iyileri

* Fary'nin asist sayısı 8
* Renato Queiros'un gol sayısı 9
* Paulo Campos'un gol sayısı 8

Takımımızın istatiksel olarak en iyileri arasında Fary. 25 lig maçında 11 gol, 8 asist ile çok büyük katkı verdi. Bizimle son sezonu olacak olması biraz üzücü. Belki daha sonra düşünürüm takımda tutmayı.

Bir diğer oyuncularımızdan biri de Paulo Campos, 10 maç 11'de başlayıp 9 maç sonradan oyuna girerek toplam 19 maç ( 10 ) oynarken 8 gol 3 asist yaptı. Çok kritik bir anda çok büyük bir katkı sağladı Campos. Geri kalan istatistikleri de sizler görüyorsunuz zaten.

PLAY-OFF TABLOSU

Bakıyorum şimdi, her maç birbirimizle ve ilk 2 çıkacak. Rahat bir oran. 7 puanla rahat çıkılır, 6 puanla da büyük ihtimal çıkılar. 4-5 gibi puanla da maç sonuçlarına bağlı. Ne dersiniz?