Hesap fake değilse, hayırlı uğurlu olsun. Darısı Hamit ve Melo'ya inşallah. İnatlaşmalar bırakılsın yeter.
Hesap fake değilse, hayırlı uğurlu olsun. Darısı Hamit ve Melo'ya inşallah. İnatlaşmalar bırakılsın yeter.
Dzekonun Menajeri Irfan Redzepagic Dzeko'nun Galatasaray'a transfer olacağı haberlerini yalanlamıs
http://www.24sata.info/sport/fudbal/...va,tehnologija
Hadi ya gaza gelmiştim acayip tam aradığımız adam Dzeko.
Vayt adaşım Ceko mu geliyor.
Fossa dei Leoni / AC Milan
Leoni armati, stiam marciando,
Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
Milan Milan Milan...
Kaka Leite
22 / 8 / 10
The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
TAKİP ET!
lucas a bildiğim kadarıyla 30 milyonluk chelsea ve real madrid teklifleri vardı ve mourinho da istiyordu bu adamın biza 18 e gelmesi imkansız gibi
Dzeko çok zor ya. Şampiyonluk maçında beraberliği getiren golü attı, daha bırakmazlar o adamı kolay kolay![]()
Screw you guys, I'm goin' home
Galatasaray'dan asrın trivelası.![]()
http://www.fotomac.com.tr/Galatasara...srin-trivelasi
zaten o kanat için aissadi'yi aldık diye biliyorum sallamasyon haberlerden biri.bu arada aissadi milli takımda gerets'in öğrencisiymiş![]()
"insanı kirleten, ağzına giren değildir. ağzından çıkandır insanı kirleten."
"Türkiye'den kimseyle görüşmedik"
2 Temmuz 2012 13:30 NTV Spor ve Ajanslar
İngiltere'de geçen sezon Manchester Ctiy ile şampiyonluk yaşayan Boşnak golcü Edin Dzeko'nun menajeri İrfan Recepagiç, Türkiye'den kimseyle görüşmediklerini söyledi.
İngiltere Premier League'in önemli takımlarından Manchester City'de forma giyen Boşnak asıllı Edin Dzeko'nun, Galatasaray'a transferinin söz konusu olmadığı bildirildi.
Edin Dzeko'nun menajeri İrfan Recepagiç, "Türk basınında Edin Dzeko'nun Galatasaray'a transfer olacağı yönünde çıkan haberler" olduğunu hatırlatması üzerine, Galatasaray'ın veya Türkiye'den herhangi bir takımın Dzeko ile ilgilendiğine dair kendilerine bir bilgi ulaşmadığını söyledi.
Dzeko'nun trasferiyle ilgili Türkiye'den kimse ile görüşmelerinin olmadığını da belirten Recepagiç, "Bununla ilgili çıkan haberler de asılsızdır" diye konuştu.
Türkiye'de yer alan bazı haberlerde, Fatih Terim'in talimatıyla İdari Koordinatör Şükrü Hanedar'ın,Dzeko'yla temasa geçtiğini, 26 yaşındaki futbolcunun, "Türkiye'de oynayabilirim, benim için sorun yok ama kulübümü ikna edin" dediği iddia edilmişti.
dzeko gelirse olay olur ama ben pek ihtimal vermiyorum
Necati'yle 1 yılı opsiyonlu olmak üzere 2 yıllık yeni sözleşme imzalanmış.
Profesyonel futbolcu Necati Ateş'le 2012-2013 ve 2013-2014 (opsiyonlu) sezonları için anlaşmaya varılmıştır. Futbolcu 2012-2013 sezonunda 1.100.000 EUR sabit transfer ücreti ve 12.500 EUR maç başı ücreti alacak ve 2012-2013 sezonunda 30 resmi müsabakada oynaması durumunda sözleşmesi 2013-2014 sezonunda da aynı şartlarda devam edecektir.
Stancu da gitmiş, 2.5 milyon euro'ya Galatasarayla anlaştık demiş Orduspor başkanı. O da bugün açıklanır herhalde.
Stancunun satilmasi iyi oldu 2.5 iyi rakam 5"e aldik ama yinede iyi sattik bence.
Kaça kiralamıştık Ordu'ya ?
Hiç yoktan iyidir2 milyon zarar kötü ama yapacak bir şey yok.Bakalım Culio,Pino ne olacak.
necati iyi oyuncudur 35 ine kadar is yapar süper ligde
Sabrediyoruz hala transfer için ama artik bir seyler olmali.su melo konusunu bile halletmedik.
Benim bile sabrım taşıyor artık, ey yönetim..
Ambarat için 7.5 milyon euro vermeye kalkıyorsunuz, takımın can damarı Melo için üçün beşin lafı yapılıyor. Takıma uyum sağlamış bir oyuncu, takımın omurgasında, sisteminde en önemli bölgede oynayan adam Melo.
Kamp başlayacak yakında, elde var Umut, Dany ve sözleşmesi yenilenen Necati. Sabri ile de yenilenir çok yüksek ihtimal.
Baros, Pino, Riera gönderilmeye çalışılacaktır, Culio kalır diye düşünüyorum.
Başta Melo, sonra Hamit, daha sonra Assaidi veya sağlam bir kanat oyuncusu, gönül ister bi tane de Türk kanat oyuncusu (Gökhan Töre - Sercan Saraer), bunlara ek olarak Alper ve kapanışı yapacak pastanın çileği mi olur, yakışıklı mı oluyor bilmiyorum Elmander'e partner bitirici forvet.
Bir sezonda Galatasaray'da transfer bitsin artık..
Sanki biz değil Fenerbahçe şampiyon olmuş gibi hissediyorum şu transfer döneminde![]()
Steam: briannn07
PS4: Swoldern
Sürekli FM oynayınca her yıl 8-10 tane oyuncu alınıp satılmalı hissine kapılıyorsunuz ama bu yanlış bir düşünce.Gerçek hayatta işler böyle işlemiyor.Zaten yeni kurulan bir takım Galatasaray birsürü transfer yaparak bu takımın uyumunu bozmanında bir anlamı yok.Şampiyonlar ligine katıldı diye kupayı falan alacak değil guruplardan ileri gidemeyecektir muhtemelen çok büyük paralar harcamaya luzum yok.
Hamit-Melo-Assaidi ve sağlam bir forvet gelmezse Aysal'ın işi zor.Ayın 3'üne giriceğiz tık yok.Hızlanmamız lazım.Kamp başlıyor.Eminim Fatih hocada memnun değildir bu durumdan.Bu hafta artık bitirmeliyiz transferi.
kamp ne zaman başlıyor
abi ama şampiyon olunca falan fmde iyi oyuncularımla sözleşme yenilemeye çalışırım
adamlar melonun alacağı parayı indirmeye çalışıyor
hadi onu geçtim kaç senelik sabriden bile parasını azaltmasını istiyor.
tabii bilmiyorum paramız mı yok bu ince ayarları çekmemiz mi lazım ama şampiyon olmuşuz hiç mi gelir gelmedi![]()