1 ile 30 arası toplam 58 sonuç

Konu: Play-off kararı açıklandı!

Hybrid View

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by NisRoc View Post
    Olur mu olur, burası Türkiye. Bayanlar Voleybolda Fenerbahçe böyle elenmişti
    futbol ve voleybol basketbol birbirlerinden çok farklı sporlar kaldıki ben basket ve voleyboldaki playoff uda saçma buluyorum amerikalılar playoff yapıyolar die bizde yapıyoruz baskette resmen adamlar batı doğu diye ayrımışlar tabi playoff yapıcaklar

Nesil
    2007
    Yer
    CORLU

Quote Originally Posted by Facx View Post
    futbol ve voleybol basketbol birbirlerinden çok farklı sporlar kaldıki ben basket ve voleyboldaki playoff uda saçma buluyorum amerikalılar playoff yapıyolar die bizde yapıyoruz baskette resmen adamlar batı doğu diye ayrımışlar tabi playoff yapıcaklar
    Teşekkürler bilgin için." Futbol ve voleybol basketbol" un birbirlerinden çok farklı sporlar olduğunu ben bilmiyordum
    Last edited by NisRoc : 06.Temmuz.2012 at 06:59

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Facx View Post
    baskette ki yine anlaşılabilir normal, en azından seri oynanıyor Voleybolda tek maç oynuyorsun playoff da e o zaman ne anlamı kaldı ligi 1.bitirmenin bütün sezon tek maçı bağlı oluyor.

Mesaj Yetkileri