Çok teşekkür ederim. Boavista'yi en üst seviyeye çıkarmadan gitmek yok
TRANSFER DÖNEMİ ÖNCESİ HABERLER VE KADRO
Boavista Yılın Takımı ve Yılın Oyuncusu
1.LİGDE TV GELİRİMİZ VAR!
PARAAA! PARA PARA ! PARA PARA PARA ! PARA PARA PARA PARA ! PARAAA![]()
BOAVISTA DA PROFESYONEL
Second Division'dan yükseldikten sonra SuperLiga'ya bir lig kala profesyonel bir takım olduk artık. Boavista uzun süre sonra eskisi gibi profesyonel ve şike falan da yok, tamamen temiz bir takımızHelal profesyonellik vallahi, hiç kiri yok
![]()
* Bu arada, takımın bizden minimum beklentisi üst lige çıkmaktı, ben de beklenti olarak onu seçtim. Maaş bütçemiz 6K'dan yaklaşık 11,75K'ya çıktı ancak transfer bütçesi yok. Ben geçen sezon kullanmış olduğumuz bütçenin daha fazlasını kullanmayı düşünmüyorum, malum finans![]()
Ayrıca nasıl bir takımsak, takımın bu sezonki tahmini yeri 3.'lük olarak verilmiş ilk 2'nin çıktığı ligde. Ne yapacağız bilmiyorum :/
TAKIM KADROSU
Şu an takım kadromuz bu, ayrılan altı oyuncu var: Fary - Paulo Campos - Lula - Filipe - To Ferreira - Guerra. Aslında Renato Queiros da takımdan ayrılacaktı ancak onu takımda tutmam gerektiğine karar verip sözleşmesini uzattım. Bu noktadan sonra takımdan birilerini göndermeye çalışıp yerine daha az maliyetli ya da eşit maliyetli ancak daha kaliteli oyuncuları alacağız.
SECOND LEAGUE
İşte 16 takımlık ve 30 maçlık maratona katılacağımız ligimiz. Tahmini sıramız 3.lük ancak yönetim bizden en az 2.lik bekliyor yani yükselme. Başarabilecek miyiz acaba, merak konusu.