1 ile 30 arası toplam 156 sonuç

Konu: Bataktaki Bir Efsane, Yeniden Ayaklanma Yolunda (Boavista) II.Sezon

Hybrid View

Nesil
    2010
    Yer
    Kalkan/Antalya

bro şu resimleri jpeg le yükle yahu açılmıyor sayfa

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by 24kobebryant View Post
    bro şu resimleri jpeg le yükle yahu açılmıyor sayfa
    Alt+F9 ile alıyorum ya ben ss'leri, direk öyle alıyor senin için yaparım bro ama ayarını bulur yaparım sen iste yeter

Nesil
    2010
    Yer
    Kalkan/Antalya

Quote Originally Posted by Dooki View Post
    Alt+F9 ile alıyorum ya ben ss'leri, direk öyle alıyor senin için yaparım bro ama ayarını bulur yaparım sen iste yeter
    Eyvallah bro Ama işin uzar o zaman.Çünkü painte kopyalaman gerekiyor.Sadece geç açılıyor diye dediydim sen takıl karşim kafana göre

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by 24kobebryant View Post
    Eyvallah bro Ama işin uzar o zaman.Çünkü painte kopyalaman gerekiyor.Sadece geç açılıyor diye dediydim sen takıl karşim kafana göre
    Uzantıdan değiştiririm problem değil. Biraz yaparım baktım sıkıldım, bırakırım Bak bu resimleri senin için jpeg yaptım buyurasın.

SECOND LEAGUE 9.MAÇ

Oyuncu Değişiklikleri:
    Renato Queiros ( dk.45 ) -> Fabio Luis

Asist:
    1- Rodolph Amessan

Vallahi ne diyeyim, lig liderine özel bir taktikle çıktım. Oyunu yavaşlatan ve hücuma çıktığımızda kaleyi gören vursun taktiği oldu. Nitekim istediğimi de aldım, Naval bizden iyi oynamadı hatta biz biraz daha üstündük. Rodolph Amessan'ın yaptırdığı penaltıdan golü de bulduk ancak son dakikalar kenar talimatlarından taktik değişikliği yapayım dedim, yapmaz olaydım. O taktik değişikliğinden sonraki pozisyon gelme olayı vardır ya klasik, gol olur. Aynen o oldu ve çok balık bir gol attılar. Naval buradan 1 puan çıkartıp liderliğini korudu bizi de 2.likte tutmayı başardılar. Trofense yenilince de Portimonense bizim arkamıza, 3.lüğe geçti 2 puan fark ile. Bakalım.

TAÇA DE PORTUGAL 4.TUR

Oyuncu Değişiklikleri:
    Gareth Williams ( dk.23 ) (SAKATLIK) -> Joel
    Sassa ( dk.47 ) ( SAKATLIK ) -> Fabio Luis
    Luis Martins ( dk.77 ) -> Sergio Machado

Asistler:
    1-Toni, Fabio Luis
    * Malafaia ve Fabio Luis gollerinde kendi toplarını tamamladığı için o gollerde asist yok.

Zaten fark atmayı bekliyordum da, alt ligimizden bir ekip. Rahat bir oyun, top 32'yi geçip top 16'ya kaldık. Bir turumuz daha var bekleneni gerçekleştirmek için. Bir de kazanırmışız Bu Gondomar çok da çirkef bir takımmış, Sassa kariyeri adına ilk golünü attı Boavista'da, hemen sakatladılar, Gareth Williams'ı sakatladılar. Zaten yenilecekleri belli, bırakın sakatlamadan oynayın Fabio Luis de Boavista'daki ilk golünü attı. Ne takımız ama Bu arada Gondomar'ı da Türkler basmış gördüğünüz gibi. Portekiz'de bir türk akını var. Emre Kart ve Rıdvan Koçer, biri Kırıkhanspor'dan biri Keçiörengücü'nden bu sene Portekiz'lere gelmişler Türkler harbiden basıyor Portekiz'i, haydi bakalım. Bu arada 5.tur rakibimiz:

Penafiel kimdir? Alt ligimizin kuzey grubunda bulunuyorlar. Bu sene şu an için lider götürüyorlar. Top 32'de bizim ligimizden olan ancak düşme potasında bulunan Aves'i yendiler. Potansiyel yer değiştiren takımlar olabilirler. Yine de bizim ligimizde bulunan bir takımı yenmişlerse kalite vardır diyeceğim ama ne olacak bu alt ligin takımından Yönetimin bizden istediği 6.round yani çeyrek final bu maçı kazanınca olacak ve hedefe ulaşmış olacağız. Ancak Çeyrek Finalde de şanslı bir kura falan gelirse, ben artık burada finale çıkmayı ve finalde de Porto-Sporting gibi bir takımla karşılaşmayı umuyorum ki UEFA bileti alalım Taa alt ligden UEFA'ya gideriz Para gelir azıcık

İKİ SAKATLIK HABERİ!

Ciddi iki sakatlık. Bu üzücü oldu. Williams değerliydi bizim için o mevkide. Sassa'nın alternatifi var ama adam tam da çok güzel bir gol atarak açılmıştı. Yazık oldu. Çabuk iyileşmelerini bekleyeceğiz.

Mesaj Yetkileri