Quote Originally Posted by Walter Sakana View Post
Tek bir soru Mustafa: Aşağıdaki futbolcuları hatırlıyor musun?

Bu isimlerin neredeyse hepsi efsane futbolculardır. Dortmund'un 1999-2000 kadrosu son iki sezondur şampiyon olan şimdiki kadrosuyla kıyaslanamaz bile. Andreas Möller tek başına hepsine bedel zaten. Keza o dönemki Arsenal kadrosu günümüz Barcelona'sına rakip olabilecek düzeyde müthiş bir kadroydu. Leeds'in efsane kadrosu, Kewell'ın en iyi dönemleri, Mallorca'nın çıkış yaptığı dönemin Arsenal'e giden Lauren'li Deportivo'da harikalar yaratan Tristan'lı kadrosu, Milan'ın Shevchenko'lu Chelsea'nin Zola'lı bugün aynı kadrolarla katılsalar rahatlıkla final oynayabilecek süper kadroları, Serie A'nın en iyi lig olduğu dönemin Bologna'sı...

Sanırım biraz tahmini bir yorum yaptın, o zamanki yaşını bilmiyorum ama o kadroları hatırlayan bir kişi bu şekilde yazmazdı onu biliyorum
Mustafa belki o gunu hatirlamaz ama ben gayet iyi hatirliyorum. Abartili yazdigini soylemek isterim. Arsenal disinda hepsi bugunun Avrupa Ligine katilan takimlar seviyesinde, efsane kadrolar falan degil. Milan grup sonuncusu oldu, Chelsea zaten 5 atti. O Dortmund bugunku kadronun yarisi bile degildi, eski sampiyon takimin kirintilariydi. Bahsettigin Moller kariyerinin son yillarindaydi. Bologna su zamanin Udinese sinden farki yok. Mallorca dersen gecen sene UEFA yarifinali oynayan takim bu sene kume dustu biliyosun. 3-4 takim disinda Ispanyanin diger takimlari sira takimlaridir. Su anki elit takimlari bunlarla es tutabiliyorsan tarafsiz baktigina inanmam, kusura bakma. Mustafa o donemi cok iyi bilmiyor belki ama tespitine yuzde yuz katiliyorum, o gunlere sahit olan bir kisi icin. Keske SL yi kazansa da bizler de gururlansak. UEFA da hayaldi ama gercek oldu demeyin, bir degil cunku. Avrupa Ligine kalip orda sampiyon olmak daha gercekci bir hayal olur :]

Konu gene sapmaz umarim, transfer haberlerine devam :]