SEZON SONU PRİMLERİ AÇIKLANDI
Lig primini normal, kupa primini düşük yaptım. İşte gördüğünüz miktarlar dağıtıldı. Lig primini de düşük tutacaktım da moralleri bozuluyor oyuncuların sonra, sezonun %70'i öyle geçiyor. Onu da riske edemedim vallahi
Bu sene katılacağımız Portekiz Lig kupası'nın ilk kuraları çekildi. Bu kurada bizim bulunduğumuz ligin takımları yer alıyor ve gruptan ilk 2'ler çıkıyor. Daha sonra SuperLiga takımları ekleniyor ve işin heyecanlı kısmı başlıyor. Yönetimin bu kupada beklenti olarak bir tur yok, yani " Yarı Final'e çıkın " falan demiyorlar. Bize söylenen şey "competitive" olmamızmış yani kupa da bir yarış içerisinde olan takım olmalıymışız. Peh..
Bu arada Taça de Portugal'daki beklentiler 6.tur. 6.Tur'da Çeyrek Final oluyor ki kulübe bir yuh çekiyoruz. Daha yeni Second League'e yükseldik, tüm takımların katıldığı bir kupada Çeyrek Final. Geçen sene de top 16 beklediler, önümüzdeki liglerde toplam 32 takım var zaten
TRANSFERLER VE ÖZETİ
Genel değerlendireyim, Queiros ve Nelson Cunha ile iki forvetimiz vardı, kiralıklardan takıma 4 forvet katıldı. Yaklaşık 30-40 adama kiralık teklifi gönderdik, tüm forvetlerin kabul olduBen de bedava diye hepsini kabul ettim ehuehe. Takımda sağ bek gitti, daha iyisini bulduk, kaleci gitti daha iyisini bulduk, forvet hattından bahsetmiyorum bile, stopere takviye yaptık. Orta sahamıza 2 takviye yaptık ki en çok kullandığımız mevkii ancak aldığımız en kaliteli oyuncu bir sağ kanat. Almasa mıydım diye de düşünüyorum hala, en çok maaşı da ona veriyor çünkü takımda. Kanatsız oynayan bir takımda, ne derece gerekli olacak ki acaba
Göreceğiz sık sık şans veririm yine, kanatlı taktiği de oynamamız gerekiyor.
Bu arada geçen sene kullandığımız 6,05 K gibi bir maaş bütçesi bu sene 7K'ya çıkmış oldu. Ancak gelirimizin artması ile bunu karşılarız artık bir şekilde yavTransferlerin profillerine buyrun:
Bu da kadro seçimi. 50 Kişilik dana bir kadro seçebiliyoruzkuralların biri de 30 tane'den fazla 19 yaşından büyük oyuncu olamazmış. 30 kişilik kadro yeter zaten bana ya ne diyor bunlar
Dalga geçiyorum ama o sayı 32'yi aştı, geçen sene bile kadroya giremeyen dandik kuntik oyuncular vardı, sözleşmelerini de karşılıklı fes edemedim, gitmediler, diğer türlü serbest bırakınca da tüm maaşı alıyorlar kontratlarındaki. Kalan böyle 3-4 çürük yumurtadan 2'sini çıkardım, 48 kişilik kadroyu kurdum, daha da transfer olur mu belli olmaz ama kiradan kimseyi bulamaz olduk
Olursa da olur artık ne diyelim
![]()