Konu sapmasın diyoruz ama öyle şeyler yazdın ki cevap yazmasam olmaz şimdi
Abi yapma gözünü seveyimMilan'ın kaçıncı olduğu önemli değil ki, o kadroyla bugünkü kadrosu bir mi Allahaşkına?
Shevchenko efsane değil mi? (111 kez A milli Ukrayna)
Arjantin Milli takımının formasını 115 kez giymiş Roberto Ayala efsane değil mi?
Maldini efsane değil mi? (126 kez A milli İtalya)
Costacurta efsane değil mi? (59 kez A milli İtalya)
Albertini efsane değil mi? (79 kez A milli İtalya)
Gattuso efsane değil mi? (73 kez A mili İtalya)
Zvonimir Boban efsane değil mi? (51+7 kez A milli Hırvatistan, Yugoslavya)
Leonardo efsane değil mi? (60 kez A milli Brezilya)
Bierhoff efsane değil mi? (70 kez A milli Almanya)
Abbiati, Taribo West, Chamot, Coloccini, Tonetto, Helveg, Ambrosini, Serginho, Guly gibi ünlü isimleri de ekle o kadroya ve tekrar kıyasla istersen. Öyle bir kadro grup sonuncusu oldu işte, bu zaten o dönem diğer takımların da ne kadar güçlü olduğunu ortaya koymuyor mu?
Dortmund'a gelelim;
Lehmann efsane değil mi? Schalke, Dortmund, Arsenal ve Almanya milli takımının kalesini korumuş bir kaleciden bahsediyoruz.
Jürgen Köhler, Wörns, Reuter ve Dede'den oluşan savunma hattını unuttun sanırım? Özellikle Köhler nasıl efsane olmaz.
Ricken, Nerlinger, Möller, Bobic bunlar dönemin Alman Milli takımı oyuncuları.
Bu kadroyu günümüz Dormund'u ile nasıl kıyaslıyorsun anlayamadım kiO oyuncularla kıyaslayabileceğin isimler Hummels, Götze ve Kagawa olabilir ancak, diğerlerini sayamazsın Lewandowski falan daha çok fırın ekmek yemesi gerekir.
Ya Chelsea? Desailly, Deschamps, Zola, Weah ve Vialli'nin olduğu bir kadro efsane kadro değilse ben futboldan zerre anlamıyorum arkadaş.
Şimdi tekrar saymayım o 8 takımı yoruldumLeeds'in ertesi sezon Şampiyonlar Liginde yarı final oynadığını da hatırlatayım bu arada.
Ben bugün Şampiyonlar ligini kazanabileceğimizi veya başarılı olabileceğimizi iddia etmiyorum aksine pek ümidim de yok. Orada anlatmak istediğim şey o dönemki kadroları ve bu vesileyle başarımızı küçümsemenin yanlış olduğuydu. Biz o dönem belki 100 yılda bir biraraya gelecek bir kadro, bir jenerasyon yakalamıştık ve bu sayede o müthiş takımların arasından çıkıp Uefa ve Süper Kupa zaferlerine ulaştık. Futbol değişti doğru ama o kadro bugün olsa gene başarılı olurdu ona da eminim.
Günümüze bakarsak evet ŞL çok zor hatta futbolumuzu Avrupayla kıyaslarsak imkansız bir hedef. Ama Uefa Avrupa Ligi öyle değil. Geçen sezon Beşiktaş o kadroyla (bana göre oyuncu yapısı çok kötü olan ve kötü oynayan bir kadroydu) oralara geldi ve kupayı kazanan takıma elendi. İyi bir Galatasaray'ın o kupayı rahatlıkla tekrar kazanabileceğini düşünüyorum. Ama şu anki kadro yetersiz, birkaç takviye şart.

Milan'ın kaçıncı olduğu önemli değil ki, o kadroyla bugünkü kadrosu bir mi Allahaşkına?
Alıntılı Yanıtla