Fossa dei Leoni / AC Milan
Leoni armati, stiam marciando,
Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
Milan Milan Milan...
Kaka Leite
22 / 8 / 10
The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
TAKİP ET!
Hamit de transfer edilse Türkiye'nin en güçlü orta sahasını kurmuş oluruz. Sanıyorum ki Avrupa'da da iş yapacak düzeyde bir orta saha olur.
Orta saha için, Caner, Stoch, Dia gibi üç kanat ismi var. Defansif orta saha için Selçuk ve Mehmet Topal var. Çift yönlü orta saha oyuncusu olarak Cristian ve M.Topuz var. Ayrıca geçen sezon pek faydalanamadığımız Sezer, Özer gibi isimler var. Ve tabii ki Alex de Souza var ofansif anlamda.
Caner, Stoch, Dia, Selçuk, M.Topal, M.Topuz, Cristian, Sezer, Özer. Bunlardan Özer ve Dia'dan pek umutlu değilim, Selçuk da vasat, Sezer umut veriyor geçen sene sakatlıktan pek oynayamamıştı.
Bu orta sahaya Hamit de eklenirse mükemmel olur. Lassana Diarra da aynı şekilde.
Ancak ben Hamit transferine pek ihtimal vermiyorum. Hamit'in her sene Türk takımlarıyla adı geçer ama gelmez. Yine geleceğini düşünmüyorum. Ama gelmesi durumunda orta sahaya ciddi anlamda güç katar, çünkü orta sahanın birçok bölgesinde oynayabilen bir oyuncu.
fenerbahçe eğer hamit'i alırsa o mevkide arta kalan oyuncuları boşa düşecektir. geçen sene fazla forma şansı bulamayan yedekleri tam anlamıyla silinip giderler. rotasyon düşer. ama sağlayacağı katkı kaz gelicek yerden tavuk esirgenmez hesabı göz ardı edilemez.
@ibrahimseten
Aziz Yıldırım, Egemen Korkmaz transferi konusunda kardeşi Ali Yıldırım'a tam yetki verdi.. Evinden teyitli bilgi..
Milan Milan Milan...
Kaka Leite
22 / 8 / 10
TAKİP ET!
Defansa Egemen
Orta alana Diarra
Joker olarak Hamit
Ve son olarak bir forvet getirirsek, Avrupa Kupaları için ideal bir kadro oluştururuz. Özellikle forvet konusunu kimse dile getirmiyor. Bu iş tek forvetle yürümez. Semih ve Bienvenu ıle hiç yürümez.
...
İnşallah gelmez.Hamit'i nedense sağ bekte beğeniyorum
Gökhanı kesemeyeceğimize göre gelmesin.Hem yaşı aldı başını gidiyor.
Milan Milan Milan...
Kaka Leite
22 / 8 / 10
TAKİP ET!
SON DAKİKA// Serkan Kırıntılı'nın sözleşmesi 2 yıl uzatıldı.
Serkan Kırıntılı: Fenerbahçe'de kaldığım için çok mutluyum.
Bu arada Ntvspor bile yeni yazdı bunu bakın size en erken haberleri getiriyorum az kıymet bilin![]()
Milan Milan Milan...
Kaka Leite
22 / 8 / 10
TAKİP ET!
Ben forvet transferi yapılacağını düşünmüyorum. Hali hazırda o mevkide oynayabilecek Sow,Bienvenü,Semih,Kuyt gibi 4 oyuncu varken. Alınırsa Egemen ve de Lass tarzı bir oyuncu alalım transferi kapatalım bu sezon
Mesajların hepsini bir arada silince silme sebebi ondan aynı olmuş, yanlış anlaşılma olmasın.
"YÜCE ATATÜRK"
Şu Serkan'dan nefret ediyorum , palladium'da görmüştüm , yol vericek bayan'a öküz öküz bakıyor , ters ters konuşmalar falan etrafa , gıcık yani herif nerdeyse bütün futbolcuları öyle alışveriş , cafe , kulüp vb. gördüm , bu herif kadan uyuzuma giden olmadı , keşke uzatılmasaydı sözleşmesi , hem de fenerbahçe gibi kaleci yetiştiren bir takımda.
3. kaleci olarak sorun yaratmayacak baska kaleci varmi? ertugrul'u kayseriye yollamasalardi sözlesme yenilenmezdi bence...
Mertin yedeği işte nesi kötü
Hamit gelirse şaşırmam ben. Çünkü bize gelmemesinin tek sebebi para. Fener parayı basarsa alır. Yapmadığı şey değil![]()
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
2.875'e imza atacaksa gelsin![]()
(/s)
Fatih Terim Hamit'i bu kadar istiyorken Fenerbahçe'ye gelmez diye düşünüyorum.Fatih hoca o kadar Mou ile felan görüşme yapmıştı.Kendisi tahmin ediyorum Türkiye'de oynamak istemediği için 4 milyon euro felan istiyor.Gelmek istese 2.5'e felan gelirdi.
Bu adamlar profesyonel, isleri geregi de parasi iyi olan yeri sececektir. Kimseden idealist yaklasim beklemiyorum. Zamanin dini imani para olmus, parayi veren dudugu calar. Hamit de kendisi icin en avantajli yere gidecektir. GS nin durumu ortada, mali durumu cok iyi olsaydi zaten 25inde toren vardi. Bombalari patlatirdi :] Yonetimler maalesef soylemek istemediklerini hocalarina soyletiyorlar. Maas skalasini bozmak istemedigi icin Terim transfere veto koydu, yok boyle birsey inanmiyorum ben.![]()
Yarın hayırlı olsun deriz inşallah..Originally Posted by Gürkan Kubilay
Beşiktaş ile yollarını ayıran Egemen Korkmaz, Fenerbahçe ile üç yıllığına anlaştı.
ligtv.com.tr
iyi gidiyoruz Allah hizimizi kesmesin transferde![]()
Fenerbahçe güzel transferler yapıyor. 3 temmuz' dan beri yaşanan bu süreçte.... Aykut Kocaman çalışıyor![]()
Football is simple,but Football Manager is not
...
Gürkan Kubilay bir duyum almış Neymar ı almak için uğraşılıyormuş.Bu adam bütün transferleri 2 3 gün öncesinden biliyor ama bu sefer kendisi de itiraf ediyor kesin bilgi değil sadece duyum aldım diyor![]()