Transfere yorum olaydı eyiydi, neyse devam edelim, kendimle barışığım ben
Hazırlık kampımız iğrenç geçti, kabul. Ama olsun hazırlık kampı, adı üstünde. Kim takarBiz ligde şampiyon olacağız önemli olan o
LİG KUPASI GRUP MAÇLARI - TOPLU
Hani sormayacaksınız da, soracakmışsınız gibi davranıp () neden toplu paylaştığımı söyleyeyim. Çünkü ligden önce hazırlık kampıymışçasına bir kupa olduğu için hem de elendiğimden beri bu kupayı önemsemiyorum
Yalnız hani 4 puan aldık falan da, iç açıçı oyun oynamıyoruz yani. Lig de hep bu şekilde puan toplayacaksak, yönetim biraz beni kovacak
Çünkü zaten bu kupadan elendiğimiz için hiç memnun değiller + bizden üst lige çıkmamız bekleniyor ama biz takımı kalite olarak 2-3 seviye arttırmamıza rağmen 5 seviye arttırmamız gerekiyordu, o da bu sene olmadı. Zaten çoğu oyuncumuz kiralık, çıkamayınca biz yine oyuncu kıtlığına gireceğiz, bazılarının sözleşmesi bitecek felan. Durum vahim. Kovarlar zaten
Bakacağız ne olacak. Lige Varzim maçı ile başlıyoruz, bizle beraber terfi eden diğer takım. Onları yenip 3 puanlı moralle başlarsak güzel olur, kolay maç geldi
BOAVISTA KİRALIK TRANSFERDE HIZ KESMİYOR ÇÜNKÜ BEDAVA
Aslında kaliteli gördüğüm Machado'nun bir üst modeli oldu bu. Sol bek rotasyonumuz gelişmiş oldu. Biri yorulunca diğeri rahatlıkla yerini dolduracak.