Sayfa 641 / 896 İlkİlk ... 141541591631639640641642643651691741 ... SonSon
19,201 ile 19,230 arası toplam 26862 sonuç

Konu: Fenerbahçe Transfer Haberleri | Lazar Markovic

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

1.4 Milyon Euro alacağı vardı Beşiktaş'ta. Parasını vermezseniz çeker gider. Beşiktaş karşılıklı fesihi kabul etmese büyük olasılık ile tek taraflı feshedecekti sözleşmesini. Egemen'e bahane üretmeyin, serbest kalan oyuncu ayrılmakta serbesttir. Oyuncu ile maddi konularda anlaşamamanız sizin hatanız, bahane üretmeyin.

Ayrıca tanıyan bir abim var. Son derece tutumlu ve parasına kıymet veren biriymiş.

Bu bir iş. Sözleşmesi sona erine daha fazla para verenle anlaşmakta özgür ve bu konuda son derece haklı da.

Coşkun ayrılmasına içerlemişsin ama ne yazık ki bu haklı yapmıyor seni.
    TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Egemen gibi oyuncuları pek sevmiyorum.Zaten milyonları kazanıyorlar yine de gözleri doymuyor.Ama Egemen'i biraz onlardan ayrı tutuyorum.Adam kaç para alırsa ona göre top oynuyor.Ne eksik ne fazla

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

Kaka gelebilir ayrıca Kaka bitmiş diyemeyiz çünkü adam oynamıyor bile doğru düzgün oynadığında da çok kötü oynamıyor.

Bakarsanız Real'de ne zaman oyuna sürerlerse bir yararı dokunmuştur.Eskiden çok hızlıydı sadece bu özelliğini kaybetti artık hızlı değil.

Ama adı var Kaka Leite ve bir efsane gelirse harika ötesi olur kendi adıma kendisini bırakmadan izlemek harika olur

Fossa dei Leoni / AC Milan
    Leoni armati, stiam marciando,
    Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
    Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
    http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
    TAKİP ET!

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by CoşkuN ÖzdemiR View Post
    İçerlemedim abi. Adam parayı seviyor. Bunu kabul etmek istemiyorsunuz okadar. Yoksa kime gittiği beni ilgilendirmiyor.
    messi yılda ne kazanıyor ben parayı sevmiyorum diyip 3e 4 e hatta 10 a oynasın
    adamlar zaten hayatlarının parasını futboldan kazanıyor 35 inden sonrasını da düşünecek tabiki fakir edebiyatını bari futbolda bbırakalım

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Önder HOCA View Post
    Egemen'den yeni Sergen olurmu
    Quote Originally Posted by futureless View Post
    Şöyle de birşey var , Egemen 5. büyük olan Bursaspor'da da oynadı . Yani şimdiden 4 büyük takımın formasını giymiş oldu Galatasaray'a giderse Sergen'i geride bırakacak
    Sergen'i para göz olarka bilmiyorum
    Quote Originally Posted by DisCo View Post
    Adam bu işi para için yapmıyor mu? Heralde parasının peşinde olacaktır.
    Yav 2 gün önce sözlemesini imzalamış sonra fesh etmek ne olur ?
    Quote Originally Posted by CoşkuN ÖzdemiR View Post
    Yanlış biliyorsun. Beşiktaş ücretini indirim yapmak istediği için bıraktı.

Biz Kartalspordan aldık ve onun parlamasını sağladık. Sözleşme yenilemedi çünkü verilen parayı beğenmedi.

Keza Trabzonsporu bırakıp neden gitti Beşiktaşa? O zaman da gündeme geldi para için.

Şimdi ise F.Bahçede neden? Beşiktaşta para konusunda sıkıntı çektiği için. Oynamasına oynuyor ama bu yaptıgı da görmezlikten gelinemez.
    Ben şöyle biliyorum.Egemen sözleşme imzalarken parasının hesabına yatacağı söylenmiş sonra yatmamış oda sözleşmesini fesh etmek istemiş.

Nesil
    2009
    Yer
    Antalya

@Pele96 Sen adamın parasını verme üstüne ücretini indirmeye çalıs sonra vay efendim paragöz.Geçen seneki Bjk'ye bak en iyi oynayan 3-4 oyuncudan biriydi bu Egemen.Ts'den geldiginde neden paragöz demiyordun ? Arkadaş transfer yapıyoruz aldıgımız adama bile çamur atıyorsunuz ki daha 2 hafta önce öve öve bittiginiz adama.

Nesil
    2009
    Yer
    Boykot Turksportal

Luganoda parayı seviyordu şakır şakır oynadı topunu gitti.Egemende Lugano gibi parayı ön planda tutuyor olabilir ki çok normal bu iş para için yapılıyor kimse paragöz diye bir futbolcuyu suçlayamaz adamın işi bu arkadaş ekmeğini bunla kazanıyor ailesine bunla bakıyor hangimiz ailemize daha güzel imkanlar sunmak istemeyiz ki ? Ne kadar para o kadar imkan demek çok yersiz buluyorum futbolculara paragöz denmesini.

Kaka demeyin abi ne Kakası ya Alexli sistemden vazgeçeceğiz diyoruz Kaka bulunup geliyor gelmesin valla hiç istemem 1 gram sevinmem.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Sergen'e paragöz demeyen , komik olur , Sergen'e sorsan kendisi bile söyler ben paragözüm diye.

Kaldı ki işini yapsın , isterse para içinde yüzsün , kimsenin hakkını gasp ederek kazanmıyor , alın teriyle kazanıyorlar bu parayı.

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by attirson View Post
    @Pele96 Sen adamın parasını verme üstüne ücretini indirmeye çalıs sonra vay efendim paragöz.Geçen seneki Bjk'ye bak en iyi oynayan 3-4 oyuncudan biriydi bu Egemen.Ts'den geldiginde neden paragöz demiyordun ? Arkadaş transfer yapıyoruz aldıgımız adama bile çamur atıyorsunuz ki daha 2 hafta önce öve öve bittiginiz adama.
    Quote Originally Posted by RasAnt View Post
    Luganoda parayı seviyordu şakır şakır oynadı topunu gitti.Egemende Lugano gibi parayı ön planda tutuyor olabilir ki çok normal bu iş para için yapılıyor kimse paragöz diye bir futbolcuyu suçlayamaz adamın işi bu arkadaş ekmeğini bunla kazanıyor ailesine bunla bakıyor hangimiz ailemize daha güzel imkanlar sunmak istemeyiz ki ? Ne kadar para o kadar imkan demek çok yersiz buluyorum futbolculara paragöz denmesini.

Kaka demeyin abi ne Kakası ya Alexli sistemden vazgeçeceğiz diyoruz Kaka bulunup geliyor gelmesin valla hiç istemem 1 gram sevinmem.
    Beşiktaş para içinde yüzüyordu Egemen'e para vermeyi unuttu sanki klübün dışına yansıtıldığı kadarıyla biz şuanda beşiktaşın ekonomisinin kötü olduğunu söyleyemiyoruz çünkü ekonomi diye birşey kalmamış.Bunu en iyi Beşiktaş'ın içindekiler bilir.Diğer oyunculara şappur şuppur Egemen'e mi gelince yarrabbi şükür diyoruz ? Egemen'in parasının üstüne yattığımız yoktu , ödeyecektik ha bugün har 1 sene sonra.1 Sene boyunca ona yetecek , lüks içinde yaşatacak parasımı yoktu ? Vardı tabikide , Trabzonspor'dan gelince evet bende demedim paragöz diye.Şimdi sizinde demenizi beklemiyorum yeni transferler , yeni kupalar , yeni umutlar olarak bakıyorsunuz seneye Egemen'e başka bir klüp talip olursa Egemen'e aldığın paranın şu kadar fazlasını vericez derse aynısını sizede yapacaktır.Diğer Klüplere yaptığı gibi...

@ Sergen Futbol oynarken ve transfer olurken ben küçüktüm , o yüzden tam bilgim yok ama paragözlük bir tarafını görmedim.

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Sergen ve Jet Fadıl'ın ilişkisi

Nesil
    2008
    Yer
    Frankfurt am Main

Quote Originally Posted by Önder HOCA View Post
    Sergen ve Jet Fadıl'ın ilişkisi
    sekerspor macerasinida unutmamak lazim

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Güzel ve başarılı bir transfer.

+ olarak 1 yabancı stoper ve 1 yabancı orta saha oyuncusu istiyorum. Fakat transferler bitti gibi görünüyor. Şu 1 hafta içinde biri geldi geldi. Gelmezse başka transfer yok demekki.

Mevcut kadro lig için fazlasıyla yeterli. Geçen sene yapılamayan transferler bu sene yapıldı. Umarım artık alınan başarısız sonuçta 3 temmuz bahane edilmez.

Sezer ve Topuz hamlesi bekliyorum bu sene. Topuz bir anda silinip atılacak bir oyuncu değil. Kuyt'ın istikrar abidesi olduğunu düşünürsek Topuz'un sık sık Baroni'nin yanında oynaması muhtemeldir.

Sezer ise Alex'in mevkisinde denenecektir.

Alex'in ise durumu farklı. Her ne kadar duygusal düşünsekte yaşı ilerledi. Hoş o her eleştirdiğimizde bizi susturduğu için pekte bir şey diyemiyoruz. Bu sene Aykut Kocaman ilk maçlarda Alex'i yine yedek bırakırsa tekrar gol kralı olması muhtemel. Hali hazırda zaten en kötü sezonunda 11 gol, 11 asist'in altına düşmeyen biri Alex. Bu sebepledir ki belkide Fenerbahçe her sene şampiyonluğa oynar.

Belgesel'e gelecek olursak dün gece saat 01:30'da izleyebildim. İlk yayını kaçırmıştım. Gerçekten inanılmaz olmuş. Yakında Fenerium'larda satılacağı konuşuluyor(DVD olarak). Ben ise belirlenen bir ücrete kadar yapılan her alışverişte ücretsiz olarak verilmesinden yanayım. Daha iyi olacaktır.

Yeni sezon formalarımız yine 19.07.2012 dünya Fenerbahçe'liler gününde satışa çıkacak. Fakat geçen sene formalarımız ne zaman tanıtıldı tam hatırlamıyorum. Tam tarihi nedir? Yeni sezon formalarını baya merak ettim. Diğer kulüplerin yavaş yavaş başladı tanıtımları.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Herkesden Metin Oktaylık ,Alexlik bekleyemezsinizki.
    1957 yılında Fenerbahçe ikinci başkanı Müslüm Bağcılar , Metin Oktay ile bir gazinoda buluşur. Çek uzatır Metin'e ''rakamı sen yaz Metin'' der. ''Yeter ki Fenerbahçe forması giy''
    Metin Oktay ise tok olmuştur her zaman paraya. İzmirspordan da ''ya ben ya Galatasaray'' diyen zengin kızı sevgilisini bırakıp gelmiştir zaten. Anında verir cevabı ''Bizi sevenleri üzmeyelim baba , bizi sevenlere ihanet etmeyelim'' demiştir.
    Alex'e gelince hoca bu sene seni az oynatacam diyor efsane tamam diyor.Eminim para konusunda da bu zamana kadar sorun çıkarmamıştır kaptan

Bu kaptanlar efsanedir daha bir sürü efsaneleri olmuştur kulüplerin böyle ama bu adamlar ayrıcalıklıdır.Diğerleri para için oynar bu adamlar kulüpleri için oynar.Bence futbolda paragöz diyemezsiniz bir adama her zaman dediğim gibi herkes bir metin değil...

Nesil
    2011
    Yer
    Bursa

Transfer politikamız çok iyi bu sene eğer Alexli sistemde oynamayacaksak Alex toplasan 10-15 maçta anca oynar bu sene

Nesil
    2011
    Yer
    Bursa

Geçen sene 9-10 Temmuz gibi bi zamanda çıkmıştı galiba yanlışmı biliyorum

(FORMALAR)

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Bu sene "hikayesi" olan formalar yapılacakmış sanırım, geçen sene taraftar-kulup bütünleşmesini anlatan formalarmış, merakla bekliyoruz biraz lansmanı gecikebilir, çıktığı gibi fenerium'dayım, ölümsüz bir hatıra olacak .

Nesil
    2011
    Yer
    Bursa

İyide o nasıl bir anlatmaki tek yıldız diye bi forma vardı bide klasik çubuklu

Nesil
    2007

Fenerbahçe yine iyi bir transfer yaptı. İyi kadro kuruyor Fenerbahçe.

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

Konu Sergene döndü, başlığıda Sergen Paragöz mü yapalım tam olsun ?

Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    TAKİP ET!

Nesil
    2009
    Yer
    Istanbul

Seneyede Galatasaray'a gelir tam olur
    Steam: briannn07
    PS4: Swoldern

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by pele96 View Post
    Sergen'i para göz olarka bilmiyorum
    Dostum ben paragözlük açısından değerlendirmedim.Şampiyon olmuş klüplerde oynama açısından söyledim Sergen'i yakaladı diye.
    Sanmasınlar yıkıldık, sanmasınlar çöktük, bir başka bahar için, sadece yaprak döktük.

Nesil
    2006
    Yer
    Tekirdağ

Hayırlısı olsun diyelim.Kendi parası,kendi hayatı,kendi kararları.Hepimiz çok dürüst ve normal yaşıyormuş gibi milletin hayatına da laf atmamıza gerek yok.Kendisine başarılar yeni takımında.

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Egemen fedakarlık edip alacaklarından vazgeçerek gitmeseydi, tek taraflı feshetseydi yeni bir CAS davasından dolayı Beşiktaş kökten hapı yutardı. Çok ağır bir ceza alırdı UEFA'dan Beşiktaş, zaten tam sınırda..

Egemen'e laf edeceğinize Beşiktaş yönetimlerine tepki gösterin. 1 ay çalıştıkları şirketten para alamasalar olay çıkarıp istifaya götürecek kişiler neredeyse bir yıl yakındır parasını alamayan Egemen'e hain muamelesi çekiyorlar inanılır gibi değil.

FEDA vs demeyin sakın fazlasını yaptı, 1.4M Euro alacağı olmasına rağmen 1.9 M Euro hediye etti Beşiktaş'a!
    TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Nesil
    2011
    Yer
    Kocaeli

Çoooooooook iyi bi oyuncu aldık

takımdaki yerli kalitesi çok iyi oldu şimdi sıra geldi yabancı stoper ve orta saha oyuncusuna alıcağımız oyuncular öyle olmalıki takım kalitesini 1 kademe yükseltmeliler

volkan-GG-hasan ali-egemen-simon kjaer-topal-cris-lass-kuyt-stoch-sow

volkan-GG-hasan ali-egemen-simon kjaer-topal-lass-alex-kuyt-stoch-sow

Nesil
    2009
    Yer
    Boykot Turksportal

Aykut Hoca 5 yabancı kuralını dikkate alarak şimdiden yapılanıyor bence çok iyi bir fikir sonradan zora gircek hangi oyuncuyu yollasam diye tahminim şöyle bir kadro olacak şayet 4-3-3 olursa

Volkan-GG-Egemen-?-Hasan-Topal-Hamit-?-Stoch-Kuyt-Sow

4-4-2 oynayacam diyorsa gene Hamit alınır diyorum forvete ve defansa 1 yabancıyla gene 5 yabancıyla hallederiz

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

@ibrahimseten

DİP NOT: Bak seeen! Tuncay Şanlı bugün Samandıra'ya gitmiş..

Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    TAKİP ET!

Tuncay gelmek isterse hem kendi için hem bizim için iyi olur düşüncesindeyim. Avrupada başarılı olamadı, her futbolcu olamıyor, Tuncay'da olamadı daha fazla zorlamasını doğru bulmuyorum, gelip eski takımında efsane olsun artık.

Bu arada Samandıraya da zaten Türkiye'ye her geldiğinde geliyor, transfer görüşmesi için falan geldiğini sanmıyorum.
    Burak

iyi stoperdir, isabetli transferdir lakin daha fazlasıdır . 11 kasım 2011 türkiye hırvatistan maçı'nda tribünler volkan'ı ıslıklamasın diye hata yapmak pahasına geri pas vermeyen bi adam vardı ya, işte o adamdır her şeyden önce egemen.
    Bir alıntı...

Nesil
    2007
    Yer
    CORLU

Bu arada Ömer Temelli Neymar sallamasyonunu yalanladı

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Topal'da geldi mi ?
    Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
    Futbolcu Bilgileri
    Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.

Mesaj Yetkileri