Stadımız 30.000 kişilik çok yüksek bir kapasitesi var, güzel de stat zaten. Stat da kulübe ait sanırsam para vermiyoruzAma gel gelelim geçen sene toplam 1500 kişiye felan oynadık EN FAZLA o da, yoksa 1000'lerde seyretti seyirci sayımız. Bu sene az maç oynamamıza rağmen seyirci sayımız 3400'lerde olduğunu gördüm şu ana kadar resmi maçlarda. He geçen sene 13 pound olan ortalama bilet fiyatlarımız 15,70 pound oldu bir de o da iyi haber
2004'de Boavista iyi bir takımdı, Avrupa da falan oynuyordu sonra şike patladı. Şimdi ise daha lig atlamamızla beraber profesyonel statüsünü kazandık![]()
He kadro şişkin ama kiralıklara para vermiyorum zaten. Geçen sene maaşa 6K veriyorduk haftalık bu sene 7K falan işte. Özellikle yüksek para alan adamları gönderiyorum. Bir de hiç oynamayıp takımdan ayrılmak isteyen ancak bedavaya bile alınmayan, karşılıklı sözleşme feshine bile yanaşmayan oyuncularımız varOnlardan da bir kurtulsam ah ah.

Ama gel gelelim geçen sene toplam 1500 kişiye felan oynadık EN FAZLA o da, yoksa 1000'lerde seyretti seyirci sayımız. Bu sene az maç oynamamıza rağmen seyirci sayımız 3400'lerde olduğunu gördüm şu ana kadar resmi maçlarda. He geçen sene 13 pound olan ortalama bilet fiyatlarımız 15,70 pound oldu bir de o da iyi haber