Herşeye neyse dedimde Egemen nasıl Bekir'den kötü insaf.
Herşeye neyse dedimde Egemen nasıl Bekir'den kötü insaf.
Yazıyı lütfen düzgün okur musunuz?
Egemen, Bekir'den iyi oyuncu değil demek ile Egemen, Bekir'den kötü oyuncu demek arasında fark var.
Kanake'nin bu mesajı için özel arşiv açtım.
Bence hata yönetim de yok şu tarih de bombalar patlayacak şöyle yakışıklı oyuncu alacağız, gs seksi kulüptür açıklamalarıyla beklentiye sokuyorlar gecikince tepki almaları kadar doğal bir şey yok. GS ileride iyi transfer yapabilir ama taraftarı beklentiye sokup da beklediği tarihlerde oyuncu gelmeyince tabi ki tepki alacaktır.
yok ben alinmadimda su cekememezlilik yok muyazmadan duramadim biz gs iyi oyuncu transfer ettiginde kötü oyuncu diyormuyuz? dany transfer edildi iyi adamdir dedik umut transfer edildi katki saglar istikrarli oyuncudur dedik o sundan kötü bu bundan kötü demedik..
Ben de Egemen'in Bekir'den 2 kat daha iyi oyuncu olduğunu düşünüyorum. Sadece orada ki yanlış anlaşılmayı düzeltmek istedim.
Aslında ikisi farklı manaya geliyor.
Egemen, Bekir'den iyi oyuncu değil demek benim anlayışıma göre ikisinin de aynı seviyelerde oyuncu olduklarını gösteriyor.
Daha fazla transfer sohbetlerini dağıtmak istemiyorum, bu konu hakkındaki son yorumum, teşekkürler![]()
Şu seksi kulüp meselesini gerçekten anlamadınız mı, yoksa eğleniyor musunuz anlamadım.
Seksi kelimesini, çekici anlamında kullandı. Türk oyuncular için tabii ki istenilecek bir kulüp Galatasaray.
Ha bi de işin seksiliği sadece kadınla bağdaştıran kesimi var, onlar da gülünç. Bir kız kendisine seksi, çekici dese dünyalar onların olur, söz konusu Galatasaray olunca hemen dalga geçme çabaları.
yiğidi öldür hakkını yeme ama sen ben at gözlüğüyle bakıcam arkadaş karışma diyosan sana bişi demem![]()
Şu kopan fırtınaya gelince, aslında yeri değilde, Egemen Bekir'den iyidir her türlü. Hasan Ali ile Hakan Balta arasında da fark yok. İkisinin de kendine göre artıları var. Onun dışında mesajın genelinde tespitlere de katılıyorum, rakibin transfer yapması, bizim yönetimin tarih verme, isim verme yanlışları taraftarın sabrını taşırmakta. Sanki transfer sezonu yarın bitecek ya da şampiyonun kadrosu çok kötüymüş gibi bir hava oluşmaya başladı.
Transfer taraftarı olmamak lazım aslında.
@attirson
Onu ben de biliyorum, sonuçta adamın bir kulüple cinselliği bağdaştırmasını aklınız alıyor mu ? Aynı gün içinde mahkeme de Aziz Yıldırım Fenerbahçe Türk Futbolunun motorudur dedi iddiaları var, sonuçta görüntü olmadığı için bilemiyorum ama pek kişi söyledi. (tarafsız takip edenlerden bahsediyorum.) Şimdi orada da lokomotif demek istediğini anlamak zor olmasa gerek.
Ünal Aysal yıllarca yurt dışında kalmış bir insan, üstelik yeni yeni canlı yayınlara çıkıyor, heyecanlı olduğu sadece seksi demesinden değil pek çok konudaki demeçlerinden anlaşılıyor. Zaten kendisi de söylüyor, futboldan anlamıyorum diye.
Başkanın malzeme verdiğini o günde söyledim zaten, ama bu konu can sıkıcı olmaya başladı. Ben forum kuralları açısından söylüyorum. Art niyetli şekilde yazılıyor bu.
Last edited by Nedvedmania : 05.Temmuz.2012 at 21:41 Reason: Uygunsuz ifade silindi.
Fenerbahçe'nin zaten iyi oyuncuları var. Yapılan transferler o kadroya sınıf atlatmadı benim düşünceme göre, ama çok iyi bir kadro derinliği oldu. Bu sezon Beşiktaş ve Trabzonspor'un transfer hamleleri de gözönüne alındığında şampiyonluk yolunda en büyük rakibimiz gene Fenerbahçe olacağından Fenerbahçe'nin transferlerini Galatasaray açısından değerlendirdim kendimce. Benim görüşlerim kendimi bağlar sonuçta, katılan olur katılmayan olur.
Egemen Beşiktaş'a transfer olana kadar fazla beğendiğim bir oyuncu değildi. Normalde o yaştaki bir oyuncunun kendini geliştirebileceğine inanmam ama Beşiktaş'ta gerçekten çok gelişti ve en beğendiğim yerli savunma oyuncularından birisi oldu. Aynı gelişimi Bekir de gösterdi. Geçen sezonun son bölümünde ve milli takımın hazırlık maçlarında taraflı tarafsız herkesin beğenisini kazandı. Bekir'den iyi değil derken ha Bekir'i oynatırsın ha Egemen'i, çok fazla bir şey farketmez anlamında söyledim. İkisi de aynı katkıyı verir anlamında söyledim.
Hasan Ali ile ilgili tek bir mesajım yok daha önce. İzlediğim kadarıyla önemli eksikleri var. Ha Fenerbahçe'de, büyük kulüpte kendini geliştirecektir muhakkak, belki Hakan Balta'dan daha iyi olacaktır ancak şu an Hakan'ın düzeyinde değil tecrübe, pozisyon bilgisi ve soğukkanlılık açısından. Daha istekli, daha hızlı, daha çok koşuyor tamam ama bunlar yeterli değil, şampiyonlar ligine çıkacaksın, soğukkanlılık ve tecrübe ister o.
Neyse tek tek açıklamayayım gene. Yalnız birisi KanaKe denen arkadaşa o yaş mevzusuyla ilgili mesajından beri kendisine cevap yazmadığımı hatırlatsın lütfen...
Egemen Beşiktaş'ta oynasaydı ve Bekir ile Egemen aynı denseydi Fenerliler gururlanırdı vay be işte tarafsız adam Galatasaraylı olarak doğruları söylüyor denirdi. Şimdi Egemen'de Fenerbahçe'de ve olanlarda belli.
ben transfer haberlerime bakmak için gelyorum @kaneke ve diğer fenerli arkadaşlar (bakın isimde veriyorum) ltfen bu hakkıma saygılı olun ve kendi kaliteli transferlernzi kendi sayfanzda tartışın.
Artık burda bitsin bence transfer olmayınca sapıttı herkes saçma sapan şeyler konuşuluyor
Farketmez Bekir ve Hasan Ali'nin toplam oynadığı milli maç sayısı 10 bile değildir.Anca yedek olabilirler milli takımda.Milli takım seviyesi dese neyse de geri dörtlü diyince çok abartı oluyor.Size göre olmasa da Hakan Balta en iyi sol bek ülkedeki.
Yok alınmak değil, yaşı 18'den düşük olanlar ile 30'dan yüksek olanların kaderi bu buradaEn ufak bir tartışmada "yaşının ufaklığına veriyorum" veya "koskoca adam olmuşsun şöyle şöyle yapıyorsun" tarzında mesajlar uçuşuyor. Elimden geldiğince ikili tartışmalardan kaçınmaya çalışıyorum o yüzden cevap yazmamayı tercih etmiştim.
Ama şu mesajından sonra seni yanlış değerlendirdiğimi anladım, teşekkür ediyorum. Eğer benden yana bir kırgınlığın varsa bende özür dilerim.