Sayfa 772 / 1204 İlkİlk ... 272672722762770771772773774782822872 ... SonSon
23,131 ile 23,160 arası toplam 36115 sonuç

Konu: Galatasaray Transfer Haberleri | Ryan Donk

Nesil
    2009
    Yer
    Antalya

Herşeye neyse dedimde Egemen nasıl Bekir'den kötü insaf.

Nesil
    2007
    Yer
    34

Yazıyı lütfen düzgün okur musunuz?

Egemen, Bekir'den iyi oyuncu değil demek ile Egemen, Bekir'den kötü oyuncu demek arasında fark var.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by RaSenGan View Post
    Hasan Ali Hakan Balta'dan iyiymiş Geçende de FB Transfer Alanında birisi milli takımın geri dörtlüsünü kurduk diyordu
    o arkadaşın mesajını okumamışsın doğru düzgün "elbette başkaları oynayacaktır" diye açıklama da yapmıştı Hasan Ali - Bekir - Egemen - Gökhan bunlar milli takım kadrosunda olan ve her zaman olmasa da oynayan futbolcular o açıdan dendi.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Kanake'nin bu mesajı için özel arşiv açtım.

Nesil
    2009
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by ShevAnil View Post

Egemen, Bekir'den iyi oyuncu değil demek ile Egemen, Bekir'den kötü oyuncu demek arasında fark var.
    Öyle de olsa yine saçma.Egemen Bekir'i ikiye katlar.

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

Quote Originally Posted by KanaKe View Post
    benim sözüm zaten sana degildi dostum sadece hasan aliyi gecen sene kendi takimlarina isteyen fakat fenere gelince hakan baltadan kötü diyenlereydi.. ayrica muhalefet felanda olmaya calismiyorum arkadas besbelli fenerin transferlerini cekemiyor Egemen Bekir'den kötüymüs peki neye göre kötü? Hasan Ali Hakan Balta'dan neye göre kötü hangi özellikleri Hakan Balta kadar iyi degil? onlarida yazsin madem
    ben yazayim hasan ali hizli hakan baltaya gore. hakan balta ise hasan aliye gore sogukkanli sakin nerde durcagini bilen ara sira gol atan bir sol bek

Nesil
    2008
    Yer
    Frankfurt am Main

Quote Originally Posted by ShevAnil View Post

onlar kelime oyunu, sonucta ikiside ayni manaya geliyor yada biz türkce bilmiyoruz ozaman

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

benim sözüm zaten sana degildi dostum sadece hasan aliyi gecen sene kendi takimlarina isteyen fakat fenere gelince hakan baltadan kötü diyenlereydi.. ayrica muhalefet felanda olmaya calismiyorum arkadas besbelli fenerin transferlerini cekemiyor Egemen Bekir'den kötüymüs peki neye göre kötü? Hasan Ali Hakan Balta'dan neye göre kötü hangi özellikleri Hakan Balta kadar iyi degil? onlarida yazsin madem
    Hem transferlerinize bu kadar güveniyorsan neden bu kadar alındın yahu?Oturup ağlayacaksın resmen.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Bence hata yönetim de yok şu tarih de bombalar patlayacak şöyle yakışıklı oyuncu alacağız, gs seksi kulüptür açıklamalarıyla beklentiye sokuyorlar gecikince tepki almaları kadar doğal bir şey yok. GS ileride iyi transfer yapabilir ama taraftarı beklentiye sokup da beklediği tarihlerde oyuncu gelmeyince tabi ki tepki alacaktır.

Nesil
    2008
    Yer
    Frankfurt am Main

yok ben alinmadimda su cekememezlilik yok mu yazmadan duramadim biz gs iyi oyuncu transfer ettiginde kötü oyuncu diyormuyuz? dany transfer edildi iyi adamdir dedik umut transfer edildi katki saglar istikrarli oyuncudur dedik o sundan kötü bu bundan kötü demedik..

Nesil
    2007
    Yer
    34

Quote Originally Posted by attirson View Post
    Öyle de olsa yine saçma.Egemen Bekir'i ikiye katlar.
    Ben de Egemen'in Bekir'den 2 kat daha iyi oyuncu olduğunu düşünüyorum. Sadece orada ki yanlış anlaşılmayı düzeltmek istedim.

onlar kelime oyunu, sonucta ikiside ayni manaya geliyor yada biz türkce bilmiyoruz ozaman
    Aslında ikisi farklı manaya geliyor.

Egemen, Bekir'den iyi oyuncu değil demek benim anlayışıma göre ikisinin de aynı seviyelerde oyuncu olduklarını gösteriyor.

Daha fazla transfer sohbetlerini dağıtmak istemiyorum, bu konu hakkındaki son yorumum, teşekkürler

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

yok ben alinmadimda su cekememezlilik yok mu yazmadan duramadim biz gs iyi oyuncu transfer ettiginde kötü oyuncu diyormuyuz? dany transfer edildi iyi adamdir dedik umut transfer edildi katki saglar istikrarli oyuncudur dedik o sundan kötü bu bundan kötü demedik..
    Deme o zaman kardeşim.Sen iyi oyuncu dedin diye bizde x oyuncu harika demek zorunda mıyız?Kötü de o zaman.Twitter'da followlayanı followlarım yazanlar gibi bir bakış açısı getirmişsin olaya.

Nesil
    2006
    Yer
    Kasımpaşa

Bence sen Türkçe bilmiyorsun. Zaten Almanya'da yaşıyorsun herhalde, unutmuşsundur.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Şu seksi kulüp meselesini gerçekten anlamadınız mı, yoksa eğleniyor musunuz anlamadım.

Seksi kelimesini, çekici anlamında kullandı. Türk oyuncular için tabii ki istenilecek bir kulüp Galatasaray.

Ha bi de işin seksiliği sadece kadınla bağdaştıran kesimi var, onlar da gülünç. Bir kız kendisine seksi, çekici dese dünyalar onların olur, söz konusu Galatasaray olunca hemen dalga geçme çabaları.

Nesil
    2008
    Yer
    Frankfurt am Main

Quote Originally Posted by mehmetcoo View Post
    Bence sen Türkçe bilmiyorsun. Zaten Almanya'da yaşıyorsun herhalde, unutmuşsundur.
    Merak etme Almanya'da yasiyor olmam, nereden geldigimi, kökenimi ve dilimi unuttugum anlamina gelmez Seninde amacin olayi kisisel tartismaya cevirmek ama ben sana cevap vermem bu saatten sonra.. Senin gibi insanlarla muhattap olunmaz.

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

Quote Originally Posted by LadroN View Post
    Deme o zaman kardeşim.Sen iyi oyuncu dedin diye bizde x oyuncu harika demek zorunda mıyız?Kötü de o zaman.Twitter'da followlayanı followlarım yazanlar gibi bir bakış açısı getirmişsin olaya.
    iyi de kanake, biz iyiyse iyi dedik, hakkını verdik diyor.

sen de şu mesajınla, ''istediğim kadar çekememezlik yaparım'' demişsin. bu da başka bir bakış açısı, ama çok olağan bir durum işte.
    (/s)

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

yiğidi öldür hakkını yeme ama sen ben at gözlüğüyle bakıcam arkadaş karışma diyosan sana bişi demem

Nesil
    2009
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by uAburak89 View Post
    Şu seksi kulüp meselesini gerçekten anlamadınız mı, yoksa eğleniyor musunuz anlamadım.

Seksi kelimesini, çekici anlamında kullandı. Türk oyuncular için tabii ki istenilecek bir kulüp Galatasaray.

Ha bi de işin seksiliği sadece kadınla bağdaştıran kesimi var, onlar da gülünç. Bir kız kendisine seksi, çekici dese dünyalar onların olur, söz konusu Galatasaray olunca hemen dalga geçme çabaları.
    Seksinin sözlük anlamı cinsel çekiciliktir.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Şu kopan fırtınaya gelince, aslında yeri değilde, Egemen Bekir'den iyidir her türlü. Hasan Ali ile Hakan Balta arasında da fark yok. İkisinin de kendine göre artıları var. Onun dışında mesajın genelinde tespitlere de katılıyorum, rakibin transfer yapması, bizim yönetimin tarih verme, isim verme yanlışları taraftarın sabrını taşırmakta. Sanki transfer sezonu yarın bitecek ya da şampiyonun kadrosu çok kötüymüş gibi bir hava oluşmaya başladı.

Transfer taraftarı olmamak lazım aslında.

@attirson

Onu ben de biliyorum, sonuçta adamın bir kulüple cinselliği bağdaştırmasını aklınız alıyor mu ? Aynı gün içinde mahkeme de Aziz Yıldırım Fenerbahçe Türk Futbolunun motorudur dedi iddiaları var, sonuçta görüntü olmadığı için bilemiyorum ama pek kişi söyledi. (tarafsız takip edenlerden bahsediyorum.) Şimdi orada da lokomotif demek istediğini anlamak zor olmasa gerek.

Ünal Aysal yıllarca yurt dışında kalmış bir insan, üstelik yeni yeni canlı yayınlara çıkıyor, heyecanlı olduğu sadece seksi demesinden değil pek çok konudaki demeçlerinden anlaşılıyor. Zaten kendisi de söylüyor, futboldan anlamıyorum diye.

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

Quote Originally Posted by uAburak89 View Post

bence ünal aysal seksi yerine, çekici kelimesini kullansaydı, günümüz türkiye'sinde pek de yanlış anlaşılmazdı.

kusura bakmayın ama, başkanınız bile bile lades deyip, malzemeyi vermiş
    (/s)

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by goosfraba View Post
    iyi de kanake, biz iyiyse iyi dedik, hakkını verdik diyor.

sen de şu mesajınla, ''istediğim kadar çekememezlik yaparım'' demişsin. bu da başka bir bakış açısı, ama çok olağan bir durum işte.
    Olaylara arkanı dönüp ardından eğilip bacak arandan bakarsan da bir bakış açısı getirmiş olursun.Bu yolu seçmen ilginç.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Başkanın malzeme verdiğini o günde söyledim zaten, ama bu konu can sıkıcı olmaya başladı. Ben forum kuralları açısından söylüyorum. Art niyetli şekilde yazılıyor bu.
    Last edited by Nedvedmania : 05.Temmuz.2012 at 21:41 Reason: Uygunsuz ifade silindi.

Nesil
    2009
    Yer
    Turksportal

Fenerbahçe'nin zaten iyi oyuncuları var. Yapılan transferler o kadroya sınıf atlatmadı benim düşünceme göre, ama çok iyi bir kadro derinliği oldu. Bu sezon Beşiktaş ve Trabzonspor'un transfer hamleleri de gözönüne alındığında şampiyonluk yolunda en büyük rakibimiz gene Fenerbahçe olacağından Fenerbahçe'nin transferlerini Galatasaray açısından değerlendirdim kendimce. Benim görüşlerim kendimi bağlar sonuçta, katılan olur katılmayan olur.

Egemen Beşiktaş'a transfer olana kadar fazla beğendiğim bir oyuncu değildi. Normalde o yaştaki bir oyuncunun kendini geliştirebileceğine inanmam ama Beşiktaş'ta gerçekten çok gelişti ve en beğendiğim yerli savunma oyuncularından birisi oldu. Aynı gelişimi Bekir de gösterdi. Geçen sezonun son bölümünde ve milli takımın hazırlık maçlarında taraflı tarafsız herkesin beğenisini kazandı. Bekir'den iyi değil derken ha Bekir'i oynatırsın ha Egemen'i, çok fazla bir şey farketmez anlamında söyledim. İkisi de aynı katkıyı verir anlamında söyledim.

Hasan Ali ile ilgili tek bir mesajım yok daha önce. İzlediğim kadarıyla önemli eksikleri var. Ha Fenerbahçe'de, büyük kulüpte kendini geliştirecektir muhakkak, belki Hakan Balta'dan daha iyi olacaktır ancak şu an Hakan'ın düzeyinde değil tecrübe, pozisyon bilgisi ve soğukkanlılık açısından. Daha istekli, daha hızlı, daha çok koşuyor tamam ama bunlar yeterli değil, şampiyonlar ligine çıkacaksın, soğukkanlılık ve tecrübe ister o.

Neyse tek tek açıklamayayım gene. Yalnız birisi KanaKe denen arkadaşa o yaş mevzusuyla ilgili mesajından beri kendisine cevap yazmadığımı hatırlatsın lütfen...

Nesil
    2008
    Yer
    Frankfurt am Main

Quote Originally Posted by Walter Sakana View Post
    Neyse tek tek açıklamayayım gene. Yalnız birisi KanaKe denen arkadaşa o yaş mevzusuyla ilgili mesajından beri kendisine cevap yazmadığımı hatırlatsın lütfen...
    hocam o mesaja alindiysan herkesin icinde özür diliyorum senden, anlik bir olay bu kadar alinacagini tahmin edemedim etseydim zaten yazmazdim.. eger bir hata islediysem özür dilemesinide bilirim o kadar gururlu birisi degilim yani.. beni yanlis tanimanizi istemem

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Egemen Beşiktaş'ta oynasaydı ve Bekir ile Egemen aynı denseydi Fenerliler gururlanırdı vay be işte tarafsız adam Galatasaraylı olarak doğruları söylüyor denirdi. Şimdi Egemen'de Fenerbahçe'de ve olanlarda belli.

Nesil
    2007
    Yer
    Marmaris

ben transfer haberlerime bakmak için gelyorum @kaneke ve diğer fenerli arkadaşlar (bakın isimde veriyorum) ltfen bu hakkıma saygılı olun ve kendi kaliteli transferlernzi kendi sayfanzda tartışın.

Nesil
    2009
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by Addolorato View Post
    Egemen Beşiktaş'ta oynasaydı ve Bekir ile Egemen aynı denseydi Fenerliler gururlanırdı vay be işte tarafsız adam Galatasaraylı olarak doğruları söylüyor denirdi. Şimdi Egemen'de Fenerbahçe'de ve olanlarda belli.
    Genelleme yapmasak ? Egemen Bjk'de de Ts'de de en sevdigim yerli stoperdi.

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Artık burda bitsin bence transfer olmayınca sapıttı herkes saçma sapan şeyler konuşuluyor

Quote Originally Posted by eng1n View Post
    o arkadaşın mesajını okumamışsın doğru düzgün "elbette başkaları oynayacaktır" diye açıklama da yapmıştı Hasan Ali - Bekir - Egemen - Gökhan bunlar milli takım kadrosunda olan ve her zaman olmasa da oynayan futbolcular o açıdan dendi.
    Farketmez Bekir ve Hasan Ali'nin toplam oynadığı milli maç sayısı 10 bile değildir.Anca yedek olabilirler milli takımda.Milli takım seviyesi dese neyse de geri dörtlü diyince çok abartı oluyor.Size göre olmasa da Hakan Balta en iyi sol bek ülkedeki.

Nesil
    2009
    Yer
    Turksportal

hocam o mesaja alindiysan herkesin icinde özür diliyorum senden, anlik bir olay bu kadar alinacagini tahmin edemedim etseydim zaten yazmazdim.. eger bir hata islediysem özür dilemesinide bilirim o kadar gururlu birisi degilim yani.. beni yanlis tanimanizi istemem
    Yok alınmak değil, yaşı 18'den düşük olanlar ile 30'dan yüksek olanların kaderi bu burada En ufak bir tartışmada "yaşının ufaklığına veriyorum" veya "koskoca adam olmuşsun şöyle şöyle yapıyorsun" tarzında mesajlar uçuşuyor. Elimden geldiğince ikili tartışmalardan kaçınmaya çalışıyorum o yüzden cevap yazmamayı tercih etmiştim.

Ama şu mesajından sonra seni yanlış değerlendirdiğimi anladım, teşekkür ediyorum. Eğer benden yana bir kırgınlığın varsa bende özür dilerim.

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

bir kere hakan balta sol bek icin asiri derecede hantal bir oyuncu hasan ali ile kiyaslanmasi bile yanlis hakan baltayi bekir'in sag bek versiyonu ile felan kiyaslayabilirsiniz ancak.. gecen sene iyi olabilir ama adam bir sol beke göre kötü gs taraftari gecen sene sürekli yaziyordu seneye bir sag bir sol bek lazim hasan aliyi kesinlikle almaliyiz diye simdi hasan ali fenere gelince hakan baltadan kötü oldu
    hasan alinin nası bi oyuncu olduğunu anlamak için milli maçta boş ceza sahasına açtığı ortayı görmek yetiyo mental 0 caner v2

Mesaj Yetkileri