Sayfa 644 / 896 İlkİlk ... 144544594634642643644645646654694744 ... SonSon
19,291 ile 19,320 arası toplam 26862 sonuç

Konu: Fenerbahçe Transfer Haberleri | Lazar Markovic

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Hamit Altıntop gelmesin, gelmesin, gelmesin, bu ısrarı anlamıyorum. Hiçbir yararın olacağını düşünmüyorum ve takımda çok başlılık yaratır, duran toplar ayrı sorun, takımda liderlik ayrı sırun, vereceğimiz 3.5 4 milyon yıllık cabası.

Nesil
    2007
    Yer
    CORLU

Quote Originally Posted by Fernando Gago View Post
    Hamit Altıntop gelmesin, gelmesin, gelmesin, bu ısrarı anlamıyorum. Hiçbir yararın olacağını düşünmüyorum ve takımda çok başlılık yaratır, duran toplar ayrı sorun, takımda liderlik ayrı sırun, vereceğimiz 3.5 4 milyon yıllık cabası.
    Aynen katılıyorum zaten müthiş bir form düşüklüğü var. Özellikle milli takımda top bile sürüp, istop edemiyordu. Ha Hamit bu kendini düzeltebilir de eyvallah ama bence bizde biraz lükse kaçar. Hele ki yabancı bir orta saha alacaksak.

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

hamit değil de çok iyi bir ortasaha alsalar tamam sorun zaten kalmayacak.

yanında da cristian, topuz, topal forma için rekabet edip dursunlar işte.
    (/s)

Nesil
    2006
    Yer
    DM | MC [izmir]

Yok artik bedava verseler almicaksiniz yani, hamit her turlu ligimizde star seviyesindedir. Ama liderlik vasfinin sorun olabilecegine ikibaslilik yaratabilecegine katiliyorum. Makul paralarla transfer edilebilirse gelmesini isterim. Sag bek olarak GG nin de alternatifi olabilir, ortasahada hatta sag acikta bile oynar, ustelik yerli daha ne olsun.

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by RasAnt View Post
    Alexi orta sahaya kaydırıp Topalla yanına onun gibi mücadeleci bir adam alsak gene 4-3-3 oynasak olur bence,Cristianla değişmeli oynar Alex,Costaya falan gerek yok.
    Aragones gibi harakiri yapmış olur o zaman

Nesil
    2011
    Yer
    Bursa

Milli takımda izledikten sonra hamit benim için bitti düşünün o maçtan beridirde futbol oynadığı yok adamın

Nesil
    2008
    Yer
    Frankfurt am Main

hamit asiri derece sIk sakatlanan bir oyuncu, bayern ve schalke'de de bu yüzden hicbir zaman ilk 11 oyuncusu olamadi halbuki istikrarli bir oyuncu olsa ilk 11 de rahatlikla oynayabilecek kapasitede kendisi.. sayet gelirse emre'nin görevini üstlenebilir orta alanda, emre kadar teknik kapasitesi yüksek bir oynucu degil fakat topu akliyla oynuyor nerede duracagini, nerede ne yapacagini, topu nereye oynayacagini iyi biliyor tabi bu söylediklerim eger sakatlanmassa istikrarli bir bicimde oynarsa olur..

Nesil
    2007
    Yer
    CORLU

Quote Originally Posted by TeNaciOUS MidFieLdeR View Post
    Yok artik bedava verseler almicaksiniz yani, hamit her turlu ligimizde star seviyesindedir. Ama liderlik vasfinin sorun olabilecegine ikibaslilik yaratabilecegine katiliyorum. Makul paralarla transfer edilebilirse gelmesini isterim. Sag bek olarak GG nin de alternatifi olabilir, ortasahada hatta sag acikta bile oynar, ustelik yerli daha ne olsun.
    GG'nin alternatifi Orhan Şam ha dersen ki 2side sakat Topuz(yaklaşık 10 milyon euro bonservis bedelli) da orada oynayabilir hatta ayrıiyetten bir stoper alırsak Bekir de oynayabilir alternatif çok. Sağ Açık Kuyt, Dia, Topuz hatta bana göre asıl mevkiisi olan Özer. Bir de bunların üstüne, eski performansından uzak, ne zaman sakatlanacağı belli olmayan, bonservis ücretli ve yıllık 3 - 4 milyon euro luk ücretiyle Hamit gelirse yine dediğim gibi bize lüx olur.
    Last edited by NisRoc : 05.Temmuz.2012 at 23:15

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Fenerbahçe'nin Hamit'e ihtiyacı yok ki.Stopere Egemen alınmasa orada 2 yabancı olacak olsa neyse de yabancı kontenjanı var çok rahat kaliteli bir yabancı alınabilir.

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Hamit'i istemiyorum şahsen.Tek iyi yanının çok yönlü bi oyuncu olduğunu düşünüyorum.
    Sanmasınlar yıkıldık, sanmasınlar çöktük, bir başka bahar için, sadece yaprak döktük.

Hamit gibi bir futbolcuyu istememe lüksümüz var mı? Tartışmasız en iyi yerli futbolcu. Kariyeri, tecrübesi ortada. Neler yaptığı ve yapabileceği ortada. Kadro kalitemiz iyi, ancak Hamit kadro kalitemizi çok fazla arttıracak bir isim. Sıradan bir isim değil. Şampiyonlar Ligi kadrosu kuruyorsan, Hamit'i istememe lüksün olamaz, mevkiisinde daha iyi bir adamın olmadığı müddetçe.

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Hamit gelirse iyi olur kadro derinliği için ben en azından cristiandan daha iyi olduğunu düşünüyorum eğerki Gs'den istediği maaştan daha azına razı olursa iyi olur

Nesil
    2009
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by Önder HOCA View Post
    Hamit gelirse iyi olur kadro derinliği için ben en azından cristiandan daha iyi olduğunu düşünüyorum eğerki Gs'den istediği maaştan daha azına razı olursa iyi olur
    Cris'i hemen çöpe atmamak lazım.Geçen sene gayet güzel bir futbol sergiledi.
    Bende Hamit'in abartılı bir oyuncu oldugunu düsünmüyorum.Joker oyuncu olması onun tek avantajı.

Hamit'in 30 yaşında oldugunu düsünürsek o konusulan paralara kesinlikle değmez.Eger o kadar para vermek istiyorlarsa Nuri'yi ikna etsinler 1 seneliğine Nuri'yi kiralayalım.

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by RaSenGan View Post
    Fenerbahçe'nin Hamit'e ihtiyacı yok ki.Stopere Egemen alınmasa orada 2 yabancı olacak olsa neyse de yabancı kontenjanı var çok rahat kaliteli bir yabancı alınabilir.
    bazı transferler ihtiyaca binaen yapılmaz hamit gelirse çok yönlü bi transfer olacaktır aynen hamitin çok yönlü bi topçu olduğu gibi

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by attirson View Post
    Cris'i hemen çöpe atmamak lazım.Geçen sene gayet güzel bir futbol sergiledi.
    Bende Hamit'in abartılı bir oyuncu oldugunu düsünmüyorum.Joker oyuncu olması onun tek avantajı.

Hamit'in 30 yaşında oldugunu düsünürsek o konusulan paralara kesinlikle değmez.Eger o kadar para vermek istiyorlarsa Nuri'yi ikna etsinler 1 seneliğine Nuri'yi kiralayalım.
    Cristian'ı hemen çöpe atmadım adam geçen sene ofans olarak çok iyi oynadı ama savunma yaparken çok istekli hırslı gelmiyor bana tabiki Hamit çok iyi bir futbolcu değil hatta şuan gelse direk 11'e yazmam ama sonuçta seneye 2 kulvarda olucağımız için bir sakatlık durumunda Cristian'ın yerini doldurabilir görüşündeyim

Nesil
    2009
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by Önder HOCA View Post
    Cristian'ı hemen çöpe atmadım adam geçen sene ofans olarak çok iyi oynadı ama savunma yaparken çok istekli hırslı gelmiyor bana tabiki Hamit çok iyi bir futbolcu değil hatta şuan gelse direk 11'e yazmam ama sonuçta seneye 2 kulvarda olucağımız için bir sakatlık durumunda cristianın yerini doldurabilir görüşündeyim
    Öyle olur ama bir rotasyon oyuncusuna o kadar para verilmez.Konusulan rakamlara göre Kuyt'tan sonra en yüksek rakamı istiyormus.

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Temennimi de yazmıştım zaten ''Gs'den istediği maaştan daha azına razı olursa iyi olur''

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Topuz ve Sezer. Bu sene Aykut Kocaman onları kullanacak bence(Orta sahanın ortası için).

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Özer'in üstüne eğildiği kadar Sezer'in üstüne eğilse daha faydalı olur takıma.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Fernando Gago View Post
    Özer'in üstüne eğildiği kadar Sezer'in üstüne eğilse daha faydalı olur takıma.
    Geçen sene sakatlık falan sıkıntı olmuştu. Bu sene umarım beklenen patlamayı yapacak. Geçen kampa giden bir arkadaş Sezer'in antrenmanlarda çok hırslı olduğunu yazmıştı.

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

raul albiolu yazmış fotomaç

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Hamit'i istememe sebebimin ana nedeni talep ettiği maaşın yüksek olması.O paraya gelecekse gelmesin.
    Sanmasınlar yıkıldık, sanmasınlar çöktük, bir başka bahar için, sadece yaprak döktük.

Nesil
    2011
    Yer
    Kocaeli

İBRAHİM SETEN ‏@ibrahimseten SON DAKİKA: F.Bahçe Tino Costa ile anlaştı ama Valencia onun yerine transfer yapmadan oyuncusunu bırakmıyor..

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

daha tanımadan ismini duymadan yüzünü bile göreden neden garibime gidiyo bu costa keşke almasak

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

@goosfraba

Kaynak: Fenerbahce muhabir ve gazetecilerı. Hepsi 3 aşagı 5 yukarı aynı seyi söylüyor. Onlara göre kesin olarak - hepsinin ortak noktası- transferin Ispanya`dan olacağı.
    Sadece isim konusunda farklılıklar var. Kimine göre Diarra, kimine göre Costa kimine göre Hamit. Kişisel kanaatim istenen oyuncunun Hamit Altıntop olduğudur. Ancak tek oyuncu peşinde değilız şartlarda anlaşılan ılk oyuncu anında transfer edilecek çünkü Aykut Kocaman oyuncuyu kamp döneminde elinin altında görmek istiyor.
    ...
    http://i.hizliresim.com/eNzXNg.gif

Türkiye'nin En İyi Football Manager Sitesi

Nesil
    2007
    Yer
    CORLU

Ben OrtaSahanın Kuyt gibi süpriz bir isim olacağını düşünüyorum. Villareal'den Valero olabilir mesela

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by NisRoc View Post
    Ben OrtaSahanın Kuyt gibi süpriz bir isim olacağını düşünüyorum. Villareal'den Valero olabilir mesela
    Emre'nin yerine cuk oturur ama talibi çoktur onun

Nesil
    2006
    Yer
    #20-#34

Tuncay işi noldu acaba bi girişim var mı.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Son dakika... HamitAltıntop'un menajeri Reza Fazeli Real Madrid kulübüne giderek son resmi teklifi iletti: F.Bahçe Hamit'i istiyor.

Kaynak: AMK

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by uAburak89 View Post
    Son dakika... HamitAltıntop'un menajeri Reza Fazeli Real Madrid kulübüne giderek son resmi teklifi iletti: F.Bahçe Hamit'i istiyor.

Kaynak: AMK
    Ya abi kaynanğı görünce inanasım gelmiyor nasıl bir isim bulmuşlar

Mesaj Yetkileri