Hamit Altıntop gelmesin, gelmesin, gelmesin, bu ısrarı anlamıyorum. Hiçbir yararın olacağını düşünmüyorum ve takımda çok başlılık yaratır, duran toplar ayrı sorun, takımda liderlik ayrı sırun, vereceğimiz 3.5 4 milyon yıllık cabası.
Hamit Altıntop gelmesin, gelmesin, gelmesin, bu ısrarı anlamıyorum. Hiçbir yararın olacağını düşünmüyorum ve takımda çok başlılık yaratır, duran toplar ayrı sorun, takımda liderlik ayrı sırun, vereceğimiz 3.5 4 milyon yıllık cabası.
hamit değil de çok iyi bir ortasaha alsalar tamam sorun zaten kalmayacak.
yanında da cristian, topuz, topal forma için rekabet edip dursunlar işte.
(/s)
Yok artik bedava verseler almicaksiniz yani, hamit her turlu ligimizde star seviyesindedir. Ama liderlik vasfinin sorun olabilecegine ikibaslilik yaratabilecegine katiliyorum. Makul paralarla transfer edilebilirse gelmesini isterim. Sag bek olarak GG nin de alternatifi olabilir, ortasahada hatta sag acikta bile oynar, ustelik yerli daha ne olsun.
Milli takımda izledikten sonra hamit benim için bitti düşünün o maçtan beridirde futbol oynadığı yok adamın
hamit asiri derece sIk sakatlanan bir oyuncu, bayern ve schalke'de de bu yüzden hicbir zaman ilk 11 oyuncusu olamadi halbuki istikrarli bir oyuncu olsa ilk 11 de rahatlikla oynayabilecek kapasitede kendisi.. sayet gelirse emre'nin görevini üstlenebilir orta alanda, emre kadar teknik kapasitesi yüksek bir oynucu degil fakat topu akliyla oynuyor nerede duracagini, nerede ne yapacagini, topu nereye oynayacagini iyi biliyor tabi bu söylediklerim eger sakatlanmassa istikrarli bir bicimde oynarsa olur..
GG'nin alternatifi Orhan Şam ha dersen ki 2side sakat Topuz(yaklaşık 10 milyon euro bonservis bedelli) da orada oynayabilir hatta ayrıiyetten bir stoper alırsak Bekir de oynayabilir alternatif çok. Sağ Açık Kuyt, Dia, Topuz hatta bana göre asıl mevkiisi olan Özer. Bir de bunların üstüne, eski performansından uzak, ne zaman sakatlanacağı belli olmayan, bonservis ücretli ve yıllık 3 - 4 milyon euro luk ücretiyle Hamit gelirse yine dediğim gibi bize lüx olur.
Last edited by NisRoc : 05.Temmuz.2012 at 23:15
Fenerbahçe'nin Hamit'e ihtiyacı yok ki.Stopere Egemen alınmasa orada 2 yabancı olacak olsa neyse de yabancı kontenjanı var çok rahat kaliteli bir yabancı alınabilir.
Hamit'i istemiyorum şahsen.Tek iyi yanının çok yönlü bi oyuncu olduğunu düşünüyorum.
Sanmasınlar yıkıldık, sanmasınlar çöktük, bir başka bahar için, sadece yaprak döktük.
Hamit gibi bir futbolcuyu istememe lüksümüz var mı? Tartışmasız en iyi yerli futbolcu. Kariyeri, tecrübesi ortada. Neler yaptığı ve yapabileceği ortada. Kadro kalitemiz iyi, ancak Hamit kadro kalitemizi çok fazla arttıracak bir isim. Sıradan bir isim değil. Şampiyonlar Ligi kadrosu kuruyorsan, Hamit'i istememe lüksün olamaz, mevkiisinde daha iyi bir adamın olmadığı müddetçe.
Hamit gelirse iyi olur kadro derinliği için ben en azından cristiandan daha iyi olduğunu düşünüyorum eğerki Gs'den istediği maaştan daha azına razı olursa iyi olur
Cris'i hemen çöpe atmamak lazım.Geçen sene gayet güzel bir futbol sergiledi.
Bende Hamit'in abartılı bir oyuncu oldugunu düsünmüyorum.Joker oyuncu olması onun tek avantajı.
Hamit'in 30 yaşında oldugunu düsünürsek o konusulan paralara kesinlikle değmez.Eger o kadar para vermek istiyorlarsa Nuri'yi ikna etsinler 1 seneliğine Nuri'yi kiralayalım.
Cristian'ı hemen çöpe atmadım adam geçen sene ofans olarak çok iyi oynadı ama savunma yaparken çok istekli hırslı gelmiyor bana tabiki Hamit çok iyi bir futbolcu değil hatta şuan gelse direk 11'e yazmam ama sonuçta seneye 2 kulvarda olucağımız için bir sakatlık durumunda Cristian'ın yerini doldurabilir görüşündeyim
Temennimi de yazmıştım zaten ''Gs'den istediği maaştan daha azına razı olursa iyi olur''
Topuz ve Sezer. Bu sene Aykut Kocaman onları kullanacak bence(Orta sahanın ortası için).
Özer'in üstüne eğildiği kadar Sezer'in üstüne eğilse daha faydalı olur takıma.
Hamit'i istememe sebebimin ana nedeni talep ettiği maaşın yüksek olması.O paraya gelecekse gelmesin.
Sanmasınlar yıkıldık, sanmasınlar çöktük, bir başka bahar için, sadece yaprak döktük.
İBRAHİM SETEN @ibrahimseten SON DAKİKA: F.Bahçe Tino Costa ile anlaştı ama Valencia onun yerine transfer yapmadan oyuncusunu bırakmıyor..
daha tanımadan ismini duymadan yüzünü bile göreden neden garibime gidiyo bu costa keşke almasak
@goosfraba
Kaynak: Fenerbahce muhabir ve gazetecilerı. Hepsi 3 aşagı 5 yukarı aynı seyi söylüyor. Onlara göre kesin olarak - hepsinin ortak noktası- transferin Ispanya`dan olacağı.
Sadece isim konusunda farklılıklar var. Kimine göre Diarra, kimine göre Costa kimine göre Hamit. Kişisel kanaatim istenen oyuncunun Hamit Altıntop olduğudur. Ancak tek oyuncu peşinde değilız şartlarda anlaşılan ılk oyuncu anında transfer edilecek çünkü Aykut Kocaman oyuncuyu kamp döneminde elinin altında görmek istiyor.
...
Ben OrtaSahanın Kuyt gibi süpriz bir isim olacağını düşünüyorum. Villareal'den Valero olabilir mesela![]()
Tuncay işi noldu acaba bi girişim var mı.
Son dakika... HamitAltıntop'un menajeri Reza Fazeli Real Madrid kulübüne giderek son resmi teklifi iletti: F.Bahçe Hamit'i istiyor.
Kaynak: AMK