SECOND LEAGUE 6.MAÇ

Oyuncu Değişiklikleri:
Thibaut Vion ( dk.13 )(SAKATLIK) -> Sassa
Gareth Williams ( dk.77 ) -> Joel
Luis Martins (dk.90) -> Mario Loja

Asistler:
1-Matteo Alberti, Sassa

Arouca için kolay rakip diyordum, öyle de oynadık ve galibiyeti aldık. Sağ bekimiz Toni açtı perdeyi. Ceza alanında ortasahadan ve forvetten toplam 3-4 kişi vurdu vurdu hep defanstan çarptı en sonunda bekten Toni ceza alanına doğru bindirme yapıp " Öyle vurmayacağnız oğlum böyle vurcağnız la " diyerek yine defanstan dönen bir topa 'sol ayakla' vurarak müthiş bir gol attı. Daha sonra Malafaia'nın kaçırdığı bir penaltı var, ve şok bir gol. Ancak Alberti ceza alanına çalım şov yaparak girdikten sonra içeriye ortaladı ve Malafaia da rahat vuruşu yaptı. Daha sonra dk.90da gol çabaları sürmesine rağmen Arouca'nın, hiçbir işe yaramadı ve hatta uzaklaştırdığımız topta kontrada Sassa aldı, önü bomboş tüm sahayı kat etti, kaleciyle karşı karşıyayken pasını çıkardı ve Amessan'a golünü attırdı. 3-1'lik rahat bir skorla 6.maçımızda 3.galibiyetimizi almış olduk ve 3.sıraya yükseldik.

İKİ SAKATLIK HABERİ

Açıkçası Martins'in yerini Machado çok iyi dolduracaktır ancak Vion yetenekli bir forvetti, forvet hattımız kalabalık olmasına rağmen Vion'a üzüldüm. Yine de yeri doldurulabilir bir mevkii oldu. Çabuk iyileşmelerini umalım ikisinin de.

TAÇA DE PORTUGAL 3.TUR

Oyuncu Değişiklikleri:
Renato Queiros ( dk.86 ) -> Luigi Sala
Leo Bonfim ( dk.90 ) -> Edson
Cadinha ( dk.102 ) -> Rodolph Amessan

Yani yenmemiz gereken bir maçtı ki baştan sona oynadık oynadık ama atamadık. Zaten kırmızı karta görene kadar yani 86.dakikaya kadar şutları 0'dı, o dakikadan sonra da pozisyon bulamadılar zaten, istatistiğe geçen saçma sapan şutları olmuş işte. Ama hep kaçırdık hep kaçırdık, işi penaltıya bırakarak zora soktuk. Yine de penaltıda da olsa kazanmasını bildik. Sergio Machado maçın adamı olma klasiğini sürdürdü ve oldu da. Çok iyi oynuyor bu adam, neredeyse 0 hata ile oynuyor. Zaten 4.penaltımızı da o attı, kazandıran penaltıyı. Bu adamı seviyorum ya