TAÇA DE PORTUGAL 4.TUR KURASI

Top 32'deki rakibimiz geçen sene bizimle aynı grupta bulunan Gondomar oldu. Bizi zorlayan bir takımdı geçen sene kendileri, ancak o zamandan beri çok şey değişti. Mesela profesyonel oldu Hep böyle amatörlerle oynuyoruz ya öf

SECOND LEAGUE 7.MAÇ

Oyuncu Değişiklikleri:
Gareth Willams ( dk.45 ) -> Joel
Sergio Machado ( dk.74 ) -> Mario Loja
Sassa ( dk.90 ) -> Edson

Asistler:
1- Joao Martins, Luigi Sala

Takıma bakın ya iki tane türk var. Ergün Cengiz, Emre Yüksektepe. Bizim bulunduğumuz ligde bu arada toplam 5 türk buldum şu ana kadar. Bu ikisi dışında İsa Bağcı ile bir zamanlar Türkiye Süper Lig'de oynamış olan Gürhan Gürsoy var. Biri daha vardı da dandik bir ismi vardı şimdi aklıma gelmiyor Daha da varsa şaşırmam Neyse ben bu Ergün'ü maç başında aldım yanıma, dedim " Bak kardeşim, sen Türk'sün, ben Türk'üm, bizler Osmanlı'nın Torunlarıyız, bu Allah'sız Portekizlilere yardım edeceğine gel Türk kardeşine yardım et, bu senin milli görevin, Atatürk'ün bize çizdiği yol" falan diye gaza getirdim, 18'de kırmızı yedi Zaten normal korner organizasyonunda stoperimiz Luigi Sala'nın kafa vuruşunda arka direkte bir kere daha kafayla dokunan Joao Martins'in golüyle 1-0 öne geçmiştik. Yine bu AMC olacak Martins kafa golü atıyodu ki kaleci dokununca kaleciye yazdılar golü, yoksa Martins'in 2 golü var aslında Neyse kırmızıdan sonra gayet net bir oyun oynadık, son dakika 76.dakikada oyuna girmiş Loja kırmızı kart gördü ama kazanmasını bildik, önemli olan oydu. Ne çok yazdım be

EKİM AYI DEĞERLENDİRMESİ

Kaybettiğimiz parada azalma var, iyi iyi yakında kâra geçeriz

SECOND LEAGUE 8.MAÇ

Oyuncu Değişiklikleri:
Gareth Williams ( dk.84 ) -> Cadinha
Renato Queiros ( dk.84 ) -> Sassa

Asistler:
2- Leo Bonfim
1- Rodolph Amessan

3 üst üste pozisyonda gol attık vallaha, sonra da maç koptu zaten. Önce Amessan'ın soldan vuruşunu sağa doğru çıkartan kaleci, Alberti'nin farkında değil olacak ki bomboş gol attırdı. Daha sonra 3 dakika sonra Leo Bonfim defanstan uzun oynadı, Alberti müthiş bindirdi defans arkasına ve karşı karşıyayı attı. Daha sonra yine Leo Bonfim kafa vuruşuyla uzaklaştırdı, yavaş bir oyuncu olan Queiros bile arkaya kaçtı yine aldı ve karşı karşıyayı attı, 3-0 avantajını yakaladıktan sonra bir daha da bırakmadık ve ilk defa berabere-galibiyet istikrarımızı bozup galibiyet-galibiyete dönüştürdük.

SECOND LEAGUE PUAN DURUMU VE OYUNCU İSTATİSTİKLERİ

Yalnız son iki hafta Trofense berabere kalınca 2.liğe geçtik. Ki ilginçtir hala iyi oynamıyoruz, öyle iyi oynadığımızı düşünmüyorum fazla. Yeterli değil yani ama 2.yiz işte Oyuncu istatistiklerinde gol ve asistlerde oyuncumuz yok ama neden biliyor musunuz? Çünkü biz takım oyunu oynuyoruz! Her oyuncumuz katkı veriyor ve her oyuncumuzdan gol gelebiliyor! Kanıt olarak da ligin en çok gol atan 3.takımı olmamız var! Neyse Şimdi Naval'a dikkat edin, heriflerin attığı yediği gol sayıları ile diğer takımları karşılaştırın, oyuncuların hayvanlıklarına bakın istatistiklerde. Ve 9.maçımız yani bir sonraki maçımız Naval ile. Puan farkını açacak bu herifler, zaten oyunumuzu beğenmediğimi düşünürsek