Originally Posted by
Ralf
Ben Egemen'in gitmesine gram kızmadım. Hatta hak verdim. Adam bütün bir sene neredeyse maaşının çoğunu alamamış, buna rağmen kulübe hiç bir şekilde ihtarname falan yollamamış ve bütün bunlar yetmez gibi parasını alıyor gibi tüm hırsıyla formasını terletmiştir. Bütün bunlar olurken birden senin maaşını aşağılara çekmek istiyorlarsa gitmesi gayet profesyonelce bir harekettir diye düşünüyorum. Ha ben olsam gitmezdim orası ayrı çünkü ben profesyonellikten çok Beşiktaşlılığı düşünürüm. Ama adam bizim altyapımızdan değil bir şey değil. Bursa, Trabzon, Fener vs takımlarda oynamış olacak. Dolayısı ile adam sadece işini düşünüyor takımı değil. Bu sebepten ben kızmıyorum.
Diyeceğim şu ki Egemen'e kızanlar neden Quaresma'ya kızmıyor acaba? Adam yıllık tonla para alıyor, maaşı 2 gün yatmadı diye kulübe ihtarname gönderiyor. Sonra da hala Çarşı, Quaresmada Quaresma diye tutturuyor. Ne var bu adamda yahu ben anlamıyorum. Nereden bakarsan bak offside adam. Şımarık, takım ruhu yok, burnu havada, milyonlar alıyor ama oyun desen hiç bir şey yok.. Hala bu adamın nesini istiyorsunuz çok garibime gidiyor benim. Ya ben futboldan anlamıyorum ya da Quaresma destekçisi olanlarda bir takım düşünce eksikliği var. Hakikaten bir tane destekçisi çıksın ve desin ki bana, şu şu şundan ötürü ben bu adamı seviyorum, bize yararlı vs bir şeyler anlatsın bana ne olur yahu.