1 ile 30 arası toplam 14383 sonuç

Konu: Beşiktaş Transfer Haberleri

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

"700 bin Euro yıllık 10 bin Euro mac bası. 3 yıllık anlaşma Uğur Boral ile." deniliyor.

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Ralf View Post
    Ben Egemen'in gitmesine gram kızmadım. Hatta hak verdim. Adam bütün bir sene neredeyse maaşının çoğunu alamamış, buna rağmen kulübe hiç bir şekilde ihtarname falan yollamamış ve bütün bunlar yetmez gibi parasını alıyor gibi tüm hırsıyla formasını terletmiştir. Bütün bunlar olurken birden senin maaşını aşağılara çekmek istiyorlarsa gitmesi gayet profesyonelce bir harekettir diye düşünüyorum. Ha ben olsam gitmezdim orası ayrı çünkü ben profesyonellikten çok Beşiktaşlılığı düşünürüm. Ama adam bizim altyapımızdan değil bir şey değil. Bursa, Trabzon, Fener vs takımlarda oynamış olacak. Dolayısı ile adam sadece işini düşünüyor takımı değil. Bu sebepten ben kızmıyorum.

Diyeceğim şu ki Egemen'e kızanlar neden Quaresma'ya kızmıyor acaba? Adam yıllık tonla para alıyor, maaşı 2 gün yatmadı diye kulübe ihtarname gönderiyor. Sonra da hala Çarşı, Quaresmada Quaresma diye tutturuyor. Ne var bu adamda yahu ben anlamıyorum. Nereden bakarsan bak offside adam. Şımarık, takım ruhu yok, burnu havada, milyonlar alıyor ama oyun desen hiç bir şey yok.. Hala bu adamın nesini istiyorsunuz çok garibime gidiyor benim. Ya ben futboldan anlamıyorum ya da Quaresma destekçisi olanlarda bir takım düşünce eksikliği var. Hakikaten bir tane destekçisi çıksın ve desin ki bana, şu şu şundan ötürü ben bu adamı seviyorum, bize yararlı vs bir şeyler anlatsın bana ne olur yahu.
    Yeteneği ve ismi yeter maaş'ında az indirim yapsa Uğur boral ile ikisi kanatları götürür.
    Quote Originally Posted by footballer33 View Post
    Görkem'in söylediğine ek olarak, İsmail'in yokluğunda sol bekte de işimize yarayacaktır. Hayırlı olsun.

Anlaşma 3 yıllık ve ücret 700 bin euro artı 10 bin euro maç başı. Fazla gibi geldi bana.
    Quote Originally Posted by uAburak89 View Post
    700.000 euro yıllık, 10.000 euro maç başı.
    Quote Originally Posted by RaSenGan View Post
    "700 bin Euro yıllık 10 bin Euro mac bası. 3 yıllık anlaşma Uğur Boral ile." deniliyor.
    3nüz ard arda maaşını yazmışsınız
    Simao'dan katkat iyi olacaktır.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Yeteneği ve ismi yeter maaş'ında az indirim yapsa Uğur boral ile ikisi kanatları götürür.
    Vallahi koskoca bir sezon yeteneği ve ismi hiç bir şey katmadı bize. Dediğin gibi yeteneği ve ismi olsaydı satabilirdik adamı rahat bir şekilde şu anda Hatta dediğin gibi olsaydı neden satalım ki bizde kalırdı.

Quote Originally Posted by Trabzonspor View Post
    Yuh!Bu darlıkta o kadar maaş verilir mi yahu Uğur Boral'a.

100 bine mi oynatacağız yahu daha neler artık. O kadar da verilir yani. Tabi dalga geçtiysen o ayrı
    FM Gazetesi

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Ralf View Post
    Vallahi koskoca bir sezon yeteneği ve ismi hiç bir şey katmadı bize. Dediğin gibi yeteneği ve ismi olsaydı satabilirdik adamı rahat bir şekilde şu anda Hatta dediğin gibi olsaydı neden satalım ki bizde kalırdı.

100 bine mi oynatacağız yahu daha neler artık. O kadar da verilir yani. Tabi dalga geçtiysen o ayrı
    Ben futbolunu çok beğeniyorum top her ayağına gelişinde nefes almadan izliyorum diyebilirim.Biraz disiplinsiz ve başına buyruk adam akıllı çeksen köşeye konuşsan belkide çözülecekti sorunlar.Ön planda olmayı seven bir oyuncu.Takımda kalmasını istediğim 3 yabancıdan birisi.

Mesaj Yetkileri