Sayfa 340 / 480 İlkİlk ... 240290330338339340341342350390440 ... SonSon
10,171 ile 10,200 arası toplam 14383 sonuç

Konu: Beşiktaş Transfer Haberleri

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by NisRoc View Post
    Fernandes 8-10 milyonsa Fenerbahçe hiç uzaklara gitmesin o zaman.
    Fernandes in kesinLikLe satıLmayacağını söyLedi zaten Başkan. ALmeida, Quaresma feLan istiyorsanız vereLim.
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Ben Egemen'in gitmesine gram kızmadım. Hatta hak verdim. Adam bütün bir sene neredeyse maaşının çoğunu alamamış, buna rağmen kulübe hiç bir şekilde ihtarname falan yollamamış ve bütün bunlar yetmez gibi parasını alıyor gibi tüm hırsıyla formasını terletmiştir. Bütün bunlar olurken birden senin maaşını aşağılara çekmek istiyorlarsa gitmesi gayet profesyonelce bir harekettir diye düşünüyorum. Ha ben olsam gitmezdim orası ayrı çünkü ben profesyonellikten çok Beşiktaşlılığı düşünürüm. Ama adam bizim altyapımızdan değil bir şey değil. Bursa, Trabzon, Fener vs takımlarda oynamış olacak. Dolayısı ile adam sadece işini düşünüyor takımı değil. Bu sebepten ben kızmıyorum.

Diyeceğim şu ki Egemen'e kızanlar neden Quaresma'ya kızmıyor acaba? Adam yıllık tonla para alıyor, maaşı 2 gün yatmadı diye kulübe ihtarname gönderiyor. Sonra da hala Çarşı, Quaresmada Quaresma diye tutturuyor. Ne var bu adamda yahu ben anlamıyorum. Nereden bakarsan bak offside adam. Şımarık, takım ruhu yok, burnu havada, milyonlar alıyor ama oyun desen hiç bir şey yok.. Hala bu adamın nesini istiyorsunuz çok garibime gidiyor benim. Ya ben futboldan anlamıyorum ya da Quaresma destekçisi olanlarda bir takım düşünce eksikliği var. Hakikaten bir tane destekçisi çıksın ve desin ki bana, şu şu şundan ötürü ben bu adamı seviyorum, bize yararlı vs bir şeyler anlatsın bana ne olur yahu.
    FM Gazetesi

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

Quaresma'ya şaka gibi teklif
    Beşiktaş'ın 5 milyon euro fiyat biçtiği Quaresma'ya Sporting Lizbon sadece 750 bin euro önerdi.

İspanya'dan Real Zaragoza 3.5, Deportivo La Coruna ise 4 yıla yayılmak üzere 4 milyon euro önermeye hazırlanıyor. Dubai'den 7.5 milyon euroluk bir teklif alan Quaresma, menajeri Jorge Mendes'e 'Kesinlikle Körfez'e gitmem' dedi.
    Beşiktaş Teknik Direktörü Samet Aybaba'nın 'Onu takımımda istemiyorum' dediği Quaresma, beklendiği gibi Siyah-Beyazlıların dün başlayan Avusturya kampında yoktu. Beşiktaş İkinci Başkanı Ahmet Nur Çebi'nin bonservis ücretini 5 milyon euro olarak açıkladığı Q7'ye henüz resmi bir teklif gelmedi. Kartal, 7.3 milyon euroya aldığı Q7'yi 5 milyona satamıyor.

Q7'YE JARDEL TAKTİĞİ

Daha önce G.Saray'dan Mario Jardel'i 4 oyuncu artı para karşılığında transfer eden Sporting Lizbon'un Quaresma için Beşiktaş'ın kapısını benzer bir şekilde çalacağı öğrenildi. Portekiz temsilcisinin Q7 için Beşiktaş'a Santiago Arias, Renato Neto ve Amido Balde ile birlikte 750 bin euro teklif götüreceği öğrenildi.
    Quaresma ile ilgili transfer dedikoduları bitmek bilmiyor. İspanya'nın Real Zaragoza takımının 3.5 milyon euro, Deportivo La Coruna'nın ise 4 yıla yayılmak üzere 4 milyon euro önermeye hazırlandığı gelen haberler arasında. Portekiz ve İspanyol kulüplerinin yanı sıra Dubai'den 7.5 milyon euroluk bir teklif alan Portekizli yıldız, menajeri Jorge Mendes'e, 'Kesinlikle Körfez'e gitmem. Avrupa'dan kulüp bul' dedi.

MENAJERLER DEVREDE

Beşiktaş'tan ayrılmasına kesin gözüyle bakılan Ricardo Quaresma için Ahmet Bulut'un Türkiye, Jorge Mendes'in de İspanya ve Portekiz'de devam eden görüşmeleri tüm hızıyla sürüyor. Q7 için 5 milyon euroluk bonservis bedeli belirleyen Beşiktaş'a henüz bu rakamı vereceğini taahhüt eden bir kulüp çıkmadı. Belki de en komik önerinin Sporting Lizbon'dan gelmesi bekleniyor. Beşiktaş, Quaresma'nın yanı sıra Simao'yu da gözden çıkardı.

Kaynak: stargazete.com
    (/s)

Nesil
    2008
    Yer
    Frankfurt am Main

galatasaray alsaya q7 yi fatih hoca adam eder onu

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

750.000 euroya q7 jip alın siz aslanlar.

Nesil
    2009
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by anil luque View Post
    750.000 euroya q7 jip alın siz aslanlar.
    Aynen abi sağ açık oynatırız, çok iyi kaçıyo 2012'leri

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Homer J.S View Post
    Aynen abi sağ açık oynatırız, çok iyi kaçıyo 2012'leri
    Aslanlar dediğim Sporting olum onlar o kadar teklif etmiş ya

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Quote Originally Posted by goosfraba View Post
    Quaresma'ya şaka gibi teklif
    Beşiktaş'ın 5 milyon euro fiyat biçtiği Quaresma'ya Sporting Lizbon sadece 750 bin euro önerdi.

İspanya'dan Real Zaragoza 3.5, Deportivo La Coruna ise 4 yıla yayılmak üzere 4 milyon euro önermeye hazırlanıyor. Dubai'den 7.5 milyon euroluk bir teklif alan Quaresma, menajeri Jorge Mendes'e 'Kesinlikle Körfez'e gitmem' dedi.
    Beşiktaş Teknik Direktörü Samet Aybaba'nın 'Onu takımımda istemiyorum' dediği Quaresma, beklendiği gibi Siyah-Beyazlıların dün başlayan Avusturya kampında yoktu. Beşiktaş İkinci Başkanı Ahmet Nur Çebi'nin bonservis ücretini 5 milyon euro olarak açıkladığı Q7'ye henüz resmi bir teklif gelmedi. Kartal, 7.3 milyon euroya aldığı Q7'yi 5 milyona satamıyor.

Q7'YE JARDEL TAKTİĞİ

Daha önce G.Saray'dan Mario Jardel'i 4 oyuncu artı para karşılığında transfer eden Sporting Lizbon'un Quaresma için Beşiktaş'ın kapısını benzer bir şekilde çalacağı öğrenildi. Portekiz temsilcisinin Q7 için Beşiktaş'a Santiago Arias, Renato Neto ve Amido Balde ile birlikte 750 bin euro teklif götüreceği öğrenildi.
    Quaresma ile ilgili transfer dedikoduları bitmek bilmiyor. İspanya'nın Real Zaragoza takımının 3.5 milyon euro, Deportivo La Coruna'nın ise 4 yıla yayılmak üzere 4 milyon euro önermeye hazırlandığı gelen haberler arasında. Portekiz ve İspanyol kulüplerinin yanı sıra Dubai'den 7.5 milyon euroluk bir teklif alan Portekizli yıldız, menajeri Jorge Mendes'e, 'Kesinlikle Körfez'e gitmem. Avrupa'dan kulüp bul' dedi.

MENAJERLER DEVREDE

Beşiktaş'tan ayrılmasına kesin gözüyle bakılan Ricardo Quaresma için Ahmet Bulut'un Türkiye, Jorge Mendes'in de İspanya ve Portekiz'de devam eden görüşmeleri tüm hızıyla sürüyor. Q7 için 5 milyon euroluk bonservis bedeli belirleyen Beşiktaş'a henüz bu rakamı vereceğini taahhüt eden bir kulüp çıkmadı. Belki de en komik önerinin Sporting Lizbon'dan gelmesi bekleniyor. Beşiktaş, Quaresma'nın yanı sıra Simao'yu da gözden çıkardı.

Kaynak: stargazete.com
    Haberin doğruluğunu veya yanlışlığını değil de, şu isimleri merak ettim ve internetten baktım:

Santiago Arias 20 yaşında sağ bek ve sağ açık oynuyor. Renato Neto ve Amido Balde ise 21 yaşlarındalar ve Neto orta saha, Balde ise forvet mevkiinde mücadele ediyor.

Futbolcuları tanımıyorum; ama S.Lizbon böyle gençleri bize ne diye önersin? Ya Q7'yi çok istiyorlar ve bu amaçla gençleri feda ediyorlar ya da bu adamların hepsi tırt, en kolay yoldan elden çıkarmanın yollarına bakıyorlar.

Nesil
    2009
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by anil luque View Post
    Aslanlar dediğim Sporting olum onlar o kadar teklif etmiş ya
    Ha pardon ya bi ara bizim de vardı ya teklif ondan dedim

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by footballer33 View Post
    Haberin doğruluğunu veya yanlışlığını değil de, şu isimleri merak ettim ve internetten baktım:

Santiago Arias 20 yaşında sağ bek ve sağ açık oynuyor. Renato Neto ve Amido Balde ise 21 yaşlarındalar ve Neto orta saha, Balde ise forvet mevkiinde mücadele ediyor.

Futbolcuları tanımıyorum; ama S.Lizbon böyle gençleri bize ne diye önersin? Ya Q7'yi çok istiyorlar ve bu amaçla gençleri feda ediyorlar ya da bu adamların hepsi tırt, en kolay yoldan elden çıkarmanın yollarına bakıyorlar.
    niye önereceğini bilmem ama gs ye önerdiği 4 oyuncuyu toplamda 10 maç oynatmayıp sattık öyle diyim
    fena kazıklıyorlar

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Bence de kazıklanma ihtimalimiz daha ağır basıyor. Yoksa, 3 genç futbolcunun birden verilmesi mantıklı değil. Haber ne kadar doğru, onu da bilmiyoruz gerçi.

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Beşiktaş'ın Inter'den ayrılması beklenen kaleci Julio Cesar için İtalyan kulübü ile temasa geçtiği iddia edildi. (TMW)

Nesil
    2009
    Yer
    Antalya

Julio Cesar bir yere gitmiyorum diye açıklama yaptı diye hatırlıyorum.

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Sporx'te iddia edildi diye yazıyordu

http://www.sporx.com/futbol/transfer/canli/

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Gitse bile bu takım Beşiktaş olamaz.

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Uğur Boral'ı almış Beşiktaş.

Ntvspor

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Simao ve Quaresma'dan etkili olacağına adım gibi eminim. Hayırlı olsun.
    FM Gazetesi

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Oh be Uğur için sevindim tekrar izlemek güzel olucak

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Görkem'in söylediğine ek olarak, İsmail'in yokluğunda sol bekte de işimize yarayacaktır. Hayırlı olsun.

Anlaşma 3 yıllık ve ücret 700 bin euro artı 10 bin euro maç başı. Fazla gibi geldi bana.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

700.000 euro yıllık, 10.000 euro maç başı.

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

"700 bin Euro yıllık 10 bin Euro mac bası. 3 yıllık anlaşma Uğur Boral ile." deniliyor.

Nesil
    2009
    Yer
    Antalya

Samsun'da kendini gösteremedi.Bakalım Bjk'de neler yapacak.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Uğur Boral, transferinin ardından ilk kez, HABER1903'e konuştu.

"İnşallah 2 taraf içinde hayırlı olur. Bende çok oynamak istiyordum. Sonuçta Beşiktaş'a faydalı olmak için elimden geleni yapacağım. Samet Aybaba'nın duruşu bu transferde önemli oldu. Kendisi ile çok çalışmak istiyordum. Yarın sağlık kontrolünden geçeceğim. Umarım Beşiktaş'a yararlı olurum." diyerek sözlerini tamamladı.
    FM Gazetesi

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Ralf View Post
    Ben Egemen'in gitmesine gram kızmadım. Hatta hak verdim. Adam bütün bir sene neredeyse maaşının çoğunu alamamış, buna rağmen kulübe hiç bir şekilde ihtarname falan yollamamış ve bütün bunlar yetmez gibi parasını alıyor gibi tüm hırsıyla formasını terletmiştir. Bütün bunlar olurken birden senin maaşını aşağılara çekmek istiyorlarsa gitmesi gayet profesyonelce bir harekettir diye düşünüyorum. Ha ben olsam gitmezdim orası ayrı çünkü ben profesyonellikten çok Beşiktaşlılığı düşünürüm. Ama adam bizim altyapımızdan değil bir şey değil. Bursa, Trabzon, Fener vs takımlarda oynamış olacak. Dolayısı ile adam sadece işini düşünüyor takımı değil. Bu sebepten ben kızmıyorum.

Diyeceğim şu ki Egemen'e kızanlar neden Quaresma'ya kızmıyor acaba? Adam yıllık tonla para alıyor, maaşı 2 gün yatmadı diye kulübe ihtarname gönderiyor. Sonra da hala Çarşı, Quaresmada Quaresma diye tutturuyor. Ne var bu adamda yahu ben anlamıyorum. Nereden bakarsan bak offside adam. Şımarık, takım ruhu yok, burnu havada, milyonlar alıyor ama oyun desen hiç bir şey yok.. Hala bu adamın nesini istiyorsunuz çok garibime gidiyor benim. Ya ben futboldan anlamıyorum ya da Quaresma destekçisi olanlarda bir takım düşünce eksikliği var. Hakikaten bir tane destekçisi çıksın ve desin ki bana, şu şu şundan ötürü ben bu adamı seviyorum, bize yararlı vs bir şeyler anlatsın bana ne olur yahu.
    Yeteneği ve ismi yeter maaş'ında az indirim yapsa Uğur boral ile ikisi kanatları götürür.
    Quote Originally Posted by footballer33 View Post
    Görkem'in söylediğine ek olarak, İsmail'in yokluğunda sol bekte de işimize yarayacaktır. Hayırlı olsun.

Anlaşma 3 yıllık ve ücret 700 bin euro artı 10 bin euro maç başı. Fazla gibi geldi bana.
    Quote Originally Posted by uAburak89 View Post
    700.000 euro yıllık, 10.000 euro maç başı.
    Quote Originally Posted by RaSenGan View Post
    "700 bin Euro yıllık 10 bin Euro mac bası. 3 yıllık anlaşma Uğur Boral ile." deniliyor.
    3nüz ard arda maaşını yazmışsınız
    Simao'dan katkat iyi olacaktır.

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Yuh!Bu darlıkta o kadar maaş verilir mi yahu Uğur Boral'a.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Yeteneği ve ismi yeter maaş'ında az indirim yapsa Uğur boral ile ikisi kanatları götürür.
    Vallahi koskoca bir sezon yeteneği ve ismi hiç bir şey katmadı bize. Dediğin gibi yeteneği ve ismi olsaydı satabilirdik adamı rahat bir şekilde şu anda Hatta dediğin gibi olsaydı neden satalım ki bizde kalırdı.

Quote Originally Posted by Trabzonspor View Post
    Yuh!Bu darlıkta o kadar maaş verilir mi yahu Uğur Boral'a.

100 bine mi oynatacağız yahu daha neler artık. O kadar da verilir yani. Tabi dalga geçtiysen o ayrı
    FM Gazetesi

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Iyi para kazanacak Ugur ama tabi bunu hakedebilecek potansiyelide var, Iyi bir kamp donemi gecirirse Ismailin yoklugunu aratmaz.

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Ralf View Post
    Vallahi koskoca bir sezon yeteneği ve ismi hiç bir şey katmadı bize. Dediğin gibi yeteneği ve ismi olsaydı satabilirdik adamı rahat bir şekilde şu anda Hatta dediğin gibi olsaydı neden satalım ki bizde kalırdı.

100 bine mi oynatacağız yahu daha neler artık. O kadar da verilir yani. Tabi dalga geçtiysen o ayrı
    Ben futbolunu çok beğeniyorum top her ayağına gelişinde nefes almadan izliyorum diyebilirim.Biraz disiplinsiz ve başına buyruk adam akıllı çeksen köşeye konuşsan belkide çözülecekti sorunlar.Ön planda olmayı seven bir oyuncu.Takımda kalmasını istediğim 3 yabancıdan birisi.

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Yanlış hatırlamıyorsam Uğur sakatlık yaşamıştı ve bir süre oynamamıştı Fenerde.Geçen yıl 2,3 maça çıktı sonra Samsun'a gitti orada da pek bir varlık gösteremedi.Son yıllarda sürekli maç oynamamaış,sakatlıklar yaşamış,geçtiğimiz yıl 16 maça çıkmış 21 yaşına gelmiş bir oyuncucbu yüzden de verimli olacağını düşünmüyorum ver verimli olmayacak bir isimede garanti 700 bin € çok.Maç başını yüksek tutarsın garanti ücreti ona göre daha az verirsin verim alamasanda zararın çok olmaz.

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Q7' yi şu zamana kadar kimler çekmiştir kenara değiştirememiştir bundan sonrada değişmez he çekseler tekrardan 1-2 maç oynar savunmaya yardım filan eder sonra eski tas eski hamam devam eder bir söz vardır can çıkar huy çıkmaz

Mesaj Yetkileri