FB TV hergün bir futbolcuyla röportaj yapıyor.
Az önce Özer Hurmacı ile yapılan röportaja denk geldim, takdir etmedim değil.
Futbolcular bu gibi bildirimlerde 3 türde gözümde canlanır.
1- 2 kelimeyi yan yana getirip söylemekte zorluk çekenler, yardım alarak konuşanlar.
2- Kaf dağının ağası olup biz süperiz, yeneriz, ezeriz gibi klasik kalıplarla konuşanlar.
3- Gerçeği en güzel şekilde sentezleyip realist bir açıyla değerlendirme yapıp konuşanlar.

Özer 3 numaraya adını yazdırmış durumda. Fenerbahçe'ye geldiğinden beri yaşadığı sıkıntıları, kendi hatalarını, maruz bırakıldığı zor durumu o kadar güzel özetledi ki bir insan aynı anda ancak bu kadar iyi eleştiri ve özeleştiri yapabilir dedirtti. Belli ki kamuoyu takibini en iyi şekilde yapan birisi ve kendisi üzerinde oluşan kamuoyundan oldukça etkilenmiş durumda. Maçlarda gereksiz risk almasının ve istediğini yapamamasının bu baskı olduğunu söyledi. Özellikle sakatlığın kendisini zihinsel olarak çok zorladığını söyleyerek yapmak istediklerini bir türlü sahaya yansıtamamasından dert yandı. Konuşmasının en can alıcı kısmı ise kendisine karşı bir ön yargı oluştuğunu ve iyi oynasa da kötü oynasa da potansiyel kötü olarak göründüğünü söylediği kısımdı. Bu konuda ne yazık ki haklı.

Umarım kötü geçen 3 senenin izlerini tamamen atlatır ve istediği kıvama ulaşır. Alex yavaş yavaş saha kenarına çekiliyor. Özer'de yüksek bir potansiyel var ve bunu işleyebilirse bir Alex olmazsa bile çok iş görecektir.