-
07.Temmuz.2012, 15:46
Neyin gerçeği ?
Galatasaray ve Finansal fair play diye araştırma yapıyorsun, karşısına çıkan siteler, tirajik, 12numara, antu. Tamamen yanlı ve taraflı yerler. Muhtemelen de senin kaynakların bunlardır zaten, oradan oku burada sat hesabı.
Pek çok makaleyi okudum ben yine de, sattığımız kombine sayısına bile inanmıyor bunları yazanlar. Gerçekse, daha gerçekçi kaynaklara ihtiyaç var. SPK başkanı Gs'li diyerek olmaz. Aynı şike mevzusundaki olaylar, Lütfi Arıboğan Gs'li herşey ondan oldu, e abi Başbakan Fenerli bunu ne yapıcaz, paranoyaklık bu..
Hakkı yenen insan gider davasını açar, eylemini yapar varsa madem böyle bir şey. Susup oturmaz. Dava açmıyorsa, açıp geri çekiyorsa, ya da lanet olsun deyip bırakıyorsa kendi hatasıdır.
Kulübün başında onlarca şirketi yöneten adam var, adamın tek anladığı iş bu para mevzuları, ben sanmıyorum burada paylaşılan tablolardaki kadar karamsar bir durum olabileceğini, varsa da onlar sizlerden kat kat iyi bildikleri için önlemini alabilirler.
Ha olurda gelecek sene alınmazsak şampiyonlar ligine, o zaman bu taraftar sorumluları tükürüğüyle boğar, arkasında durmaz. Siz rahat olun.
Mesaj Yetkileri