Bende yine ayni yazi cikti.'Herhangi bir kadroya atanamadiniz'.
Barto torpilin varmiydi bende patlasam onuda benimde işim gorulse![]()
Bende yine ayni yazi cikti.'Herhangi bir kadroya atanamadiniz'.
Barto torpilin varmiydi bende patlasam onuda benimde işim gorulse![]()
Sağ olun arkadaşlar. Ayıp ettin Muratcım başımla beraber.
Kuvvetle ihtimal gideceğim. Torpil yok Musti beyin bedava. Attım bilgileri...
vaaaay. abi artık daha yakınız. hayırlı olsun![]()
(/s)
Hayırlı olsun Emre abi.![]()
So what?
Saike
Sağ olun gençler.![]()
Bart kacla atandin sen ?Benim tercih ettigim yerlere adamlar 94,95 puanla girmis ya.Duz lise mezunu olmak cok kotu.Sen lisanstin yanlis hatirlamiyorsam dimi ?
Bu arada hayırlı olsun demeyi unuttum yahu![]()
66,097 ile atandım
Lise mezunlarının atanması için iyi bir yardırmaları lazım.
ben de başvurayım diyorum KPSS'ye. belki okulda bir yer çıkar. öğrenciyiz diye çalışma saatlerinde kolaylık da sağlanıyormuş. denemek de fayda var![]()
Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.
bize de denk gelse müthiş olur, bakalım hayırlısı![]()
Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.
Uludağ Üniversitesinde kütüphanede vs. part-time çalışmak isteyen öğrenciler arasından seçim yapıp işe alıyorlar kpss olmaksızın. Sizin okulunuzda da vardır belki bir sorun bence.
eğitim hakkı engellenemez zımbırtısından tayin isteyebilirsiniz tabi ilk memur olduğunuzda bir yılı doldurmanız lazım ama bi yerlerde bi tanıdığınız varsa her türlü işler değişir![]()
Hayırlısı olsun atanabilenler için.Ben de yeterli bilgiye sahip olmadığım için soruyorum, bu sene ygs lys'ye girdim buradan bir üniversiteye yerleşicem ve kpss'den de atanma şansı yakalarsam bu sefer ne olacak?
![]()
Aynı il ve üniversiteye atanabilirsen sorun olmuyor pek. Farklı illerde olursa birini tercih etmek zorunda kalırsın.
Sınıfımda vardı hem öğrenci hem memur, direk üniversitenin bünyesinden memurdu, çok kebab bi hayatı vardı. Yarım gün mesai, yarım gün okul şeklinde.
normalde şehir dışı taynler 3 yıl sonra mazeret tayinine giriyor ama atandığın kurumun tayin yönetmeliği de önemli o yönetmelik her şeyi değiştirebilir
memurluğu kazanınca gerisini düşünnme ben memurluğumun 5.yılında kazandım geçen sene üniyi
acele etme yani![]()
Offff ! Harika Gerçekten Mükemmel Olmuş Senin İçin Çok Rahat Edersin Sabah Akşam İnternette Takılırsın Her Gün.
Bende Üniversitedeyim İmkanları Güzel Ama Tayin Aldırmak Zordur Kayseride Kalmaya Meyilliysen İyi Olur Ama 2-3 Seneye Gitmek İçin Çaba Harcayacaksan Allah Kolaylık Versin İşin Çok Zor
En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"