TAÇA DE PORTUGAL 6.ROUND - ÇEYREK FİNAL
Oyuncu Değişiklikleri:
Sergio Machado ( dk.90 ) -> Luis Martins
Joel ( dk.90 ) -> Cadinha
Matteo Alberti ( dk.116 ) -> Dede
Asistler:
1-Mario Loja, Thibaut Vion
HeleleleleyHOHOHOHOH YARI FİNALDEYİZ
Portekiz'in en prestijli kupasında yarı finaldeyiiz
Zevke geldim ya resmen
Üstün oynadık ama golü yedik. Daha sonra ikinci yarı risk alınca hemen golü bulduk. Vion'un pasını çok güzel bir vuruşla değerlendirdi Fabio Luis. Maç uzatmalara gidince de Vion müthiş ötesi bir gol attı. Daha sonra oyunu yavaşlattım ama son dakika bir pozisyon bulabildiler sadece onu da frikik organizasyonu ile kafa vuruşuyla attılar
Daha sonra penaltıya gitti ve eşit kalitedeki iki takımın penaltı atışları olunca bayağı bir tırsıntı geldi
Durum 3-3 olduktan sonra 4.penaltılarda Dede kalecinin üzerine vurdu ama bütün maç boyunca defansımızı maymun eden Toze Marreco da çatala vurunca rahatladım. Daha sonra Malafaia golü attı, Sampaio kaçırınca evde tur attım resmen. Çünkü çok heyecanlandım penaltılarda, bayağı heyecan yaptım ve kazanınca çok mutlu oldum
TAÇA DE PORTUGAL YARI FİNALİNDEYİZ!
![]()
Maç Sonu Basın Toplantısı
Muhabir: Kimse maçın penaltılara gitmesini beklemiyordu, ancak yine de galibiyeti son anda aldınız. Takımınızın mağlubiyete bu kadar yakınlaşmasından dolayı bir memnuniyetsizlik yaşadınız mı?
Doğay Kamar: LA YÖRÜ NE DİYON SEN HOHOHOY DAVULCU ZURNACI GELDİ Mİ HAYDE ÇİFTETELLİ HOHOHO
Muhabir: Müthiş bir geri dönüş! Takımınızın maçı bu şekilde döndürmesi çok hoşunuza gitmiş olmalı?
Doğay Kamar: HOHO NE DİYON YA NE KOYDU ÖYLE LUİS SONRA DA VİON AKIYOZ YA ŞAMPİYONLUK GELİYOR OLEEEEEEEEY OLEEEEEY OLEY
Muhabir: Bugünün sonucu sizi yarı finale taşıdı ve bundan memnun olmalısınız. Turnuvayı kazanabileceğinizi düşünüyor musunuz?
Doğay Kamar: KAÇ TAKIM KALDI 3 MÜ YA GETİRİN HEPSİNİ ALIRIZ AŞŞAA DE Mİ LAN SERGIO! AHA BAKIN BU DA BİZİM SOL BEK NE OYNADI BE YÜRÜÜÜ KOÇUUUUM HADEEE
Muhabir: Hakem bugün takımınıza bir çok kart çıkardı. Bu aşikar agresiflikten endişe duyuyor musunuz?
Doğay Kamar: NE ENDİŞESİ LAN YARI FİNALE GELDİK HALA SALAK SALAK SORULAR SORUYON YAV Bİ SUS DA GEL ÇİFTETELLİ AT YERİNE GEL HHOAHOAHAO RAKI SOFRASI NEREDE ULEYN

HOHOHOHOH YARI FİNALDEYİZ
Daha sonra penaltıya gitti ve eşit kalitedeki iki takımın penaltı atışları olunca bayağı bir tırsıntı geldi