Sayfa 646 / 896 İlkİlk ... 146546596636644645646647648656696746 ... SonSon
19,351 ile 19,380 arası toplam 26862 sonuç

Konu: Fenerbahçe Transfer Haberleri | Lazar Markovic

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by goosfraba View Post
    Volkan tek kalmış

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

Edit: Yeni anladım
    Last edited by pele96 : 08.Temmuz.2012 at 12:20

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Harika yapmışlar.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Mükemmel olmuş markajla oynayan rakip takımlar için çok sıkıntı yaratır

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

hamit salı günü istanbul'da olabilirmiş.
    (/s)

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

gökay iravul kiralık olarak manisaspor'a verilmiş.
    (/s)

7. Default

Hamit'i şahsen istemiyorum . Hem maaş olarak çok istiyor yaşı 30 oldu . Hemde sistemimize uyacak bir oyuncu değil Hamit onun yerine Tino Costa veya Lass Diarra alınmalı . Gökay'ın ise kiralık verilmesi Manisaspor'da kendini geliştirmesi açısından oldukça iyi Salih'in de geldiğini düşünürsek forma şansı azalacaktı . İlk 11'de oynayacağı takımda kendini gösterir , o potansiyel var Gökay'da.

Nesil
    2006
    Yer
    DM | MC [izmir]

Quote Originally Posted by fbdevil190737 View Post
    Hamit'i şahsen istemiyorum . Hem maaş olarak çok istiyor yaşı 30 oldu . Hemde sistemimize uyacak bir oyuncu değil Hamit onun yerine Tino Costa veya Lass Diarra alınmalı . Gökay'ın ise kiralık verilmesi Manisaspor'da kendini geliştirmesi açısından oldukça iyi Salih'in de geldiğini düşünürsek forma şansı azalacaktı . İlk 11'de oynayacağı takımda kendini gösterir , o potansiyel var Gökay'da.
    hamit ile diarra ya da tino costanin alakasini cozemedim. milli takimda sadece zaman zaman gobekte oynadi, onun disinda hep kanatlarda oynadi hamit. schalke de sag bek, munihte kanatlarda, madrid'te oynadigi zamanlarda yine sag bekti. MC olarak dusunmeyin hamiti, esas yeri orasi degil cunku.

9. Default

Quote Originally Posted by TeNaciOUS MidFieLdeR View Post
    hamit ile diarra ya da tino costanin alakasini cozemedim. milli takimda sadece zaman zaman gobekte oynadi, onun disinda hep kanatlarda oynadi hamit. schalke de sag bek, munihte kanatlarda, madrid'te oynadigi zamanlarda yine sag bekti. MC olarak dusunmeyin hamiti, esas yeri orasi degil cunku.
    Sağ bek'de Gökhan Gönül , Orhan Şam var . Sağ açık'da Kuyt,Topuz,Dia,Özer var bu durumda demek ki göbek olarak düşünülüyor Hamit .

Nesil
    2006
    Yer
    DM | MC [izmir]

Quote Originally Posted by fbdevil190737 View Post
    Sağ bek'de Gökhan Gönül , Orhan Şam var . Sağ açık'da Kuyt,Topuz,Dia,Özer var bu durumda demek ki göbek olarak düşünülüyor Hamit .
    umarim oyle dusunmuyordur, cunku hata olur. esas mevkisi bile olmayan yerde oynatmak icin milyonlar vermeye degmez. gobekte oynatmak icin hamiti dusundugunu hic zannetmiyorum eger boyle bir transfer dusunuluyorsa.

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Lass ile ilgilenilmiyormuş.Hamit için öyle bir yoklama yapılmış sadece.

Yobo olmazsa Kjaer

Fenerbahçe, Joseph Yobo ile anlaşamazsa Wolfsburg'dan Simon Kjaer'e teklif götürecek.

Mehmet Topal ve Egemen Korkmaz'ı renklerine bağlayan Fenerbahçe, yabancı bir stoperi daha kadrosuna katmak istiyor. Joseph Yobo ile anlaşılamazsa ibre Simon Kjaer'e dönecek.

Bugün'ün haberine göre; iki sezondur kiralık olarak oynayan Yobo konusunda girişimler sürüyor. Ancak ne Everton ne de Nijeryalı oyuncu parada indirime gitmiyor. İngiliz ekibi Yobo için 5 milyon avro bonservis bedeli isterken, 32 yaşındaki futbolcu da yıllık 2 milyon 750 bin avroda ısrar ediyor.

Kaynak: goal.com

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

kjaer'i malaga falan istiyor. zor olur.
    (/s)

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Quote Originally Posted by goosfraba View Post
    Bu Kadro Süper Lig'de iş yapar. Gerçi Egemenle Serdar'ın yanına Leonidas'ı koyduk mu bak bakalım o zaman nasıl oluyor This is Fenerbahçe : )
    ...
    http://i.hizliresim.com/eNzXNg.gif

Türkiye'nin En İyi Football Manager Sitesi

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

Ali Yıldırım; ´´Tino Costa transferini dondurduklarını Hamit ve Yobo ile görüşmelerin sürdüğünü´´ söyledi.

böyle birşey dedi mi ali yıldırım medyaya?
    (/s)

Nesil
    2008
    Yer
    Frankfurt am Main

demese bile costa gelse coktan gelirdi hatta topal + costa ikilisi icin ödeme yapilmasi konusuluyordu valencia'ya ayni santos + cristian icin yapilan transfer ödemesi gibi.. topal tek basina geldigine göre costa konusu kapanmistir.. iyi oldu bence bizim adimiza..

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

Ali Yıldırım: Diarra'dan büyük oranda vazgeçtik.H.Altıntop transferini ise çok iyi düşünmemiz lazım.İhtiyacımız Hamit mi,yoksa başka biri mi?

muhabirlerle kampta sohbet ediliyormuş şu an. kaynak fırat günayer.
    (/s)

Nesil
    2009
    Yer
    Manisa

Gökay İravul'un Manisaspor'a gelmesi çok olumlu bir gelişme. Çünkü Manisaspor takımı tamamen dağıttı ve büyük ihtimal forması asılı olacak. Umarım bu şansını iyi değerlendirir.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

"İstersek Hamit'i alırız..."
    Fenerbahçe Kulübü Asbaşkanı Ali Yıldırım, transferde adı geçen Real Madridli futbolcu Hamit Altıntop'la ilgili olarak, "Fenerbahçe isterse Hamit'i alır." dedi.

08 Temmuz 2012 Pazar - 16:08
    Sporx.com
    Fenerbahçe Kulübü Asbaşkanı Ali Yıldırım, transferde adı geçen Real Madridli futbolcu Hamit Altıntop'la ilgili olarak, "Fenerbahçe isterse Hamit'i alır." dedi.

Düzce Topuk Yaylası Tesisleri'nde basın mensuplarıyla sohbet eden asbaşkan Ali Yıldırım, bir soru üzerine başkan Aziz Yıldırım'ın sağlığının iyi olduğunu belirterek, "İstirahat ediyor. Tesislere gelecek. Futbol takımı gittikten sonra gelir diye düşünüyorum, bana geleceğini söyledi." şeklinde konuştu.

Mehmet Topal, Hasan Ali Kaldırım ve Egemen Korkmaz transferlerinin sorulması üzerine Ali Yıldırım, "Şans yardım ediyor. Geçen sene inanılmaz olaylar yaşadık. Ondan sonra yaşadığımız süreç entresan. Başkanın çıkması, UEFA'nın kararının açıklaması, yeni sezonun başlaması, yeni bir hayatın başlaması. Artık önümüzü görüyoruz. Ne olacağını biliyoruz, gelecek parayı bütçeyi biliyorum. Kiralık oyuncularla idare etmeye çalıştık geçen sene. Şimdi ise milli oyunculara yöneldik. Nokta transfer değil ihtiyaca yönelik transfer yapıyoruz. Stoper Egemen geldi, Ziegler gitti Hasan Ali geldi. Emre gitti Avrupa tecrübesi olan Mehmet Topal geldi. Ümit Milli futbolcu Salih'i aldık. İhtiyacımıza göre transfer yapıyoruz." diye konuştu.

Hamit ile ön görüşme olduğunu da dile getiren Yıldırım, "Tam olunca borsaya bildiriyoruz. Geçen sene olmasaydı Diarra'yı alacaktık. İstanbul'a geldi görüştük, yemek yedik. Oturup tanıştık. Kendi evimde ağırladım." şeklinde konuştu.

İBRAHİM SETEN ‏@ibrahimseten

Ali Yildirim-1: "Hamit Altintop ile gorustuk.. F.Bahce bir oyuncuyu cok istiyorsa transfer eder.. Biz boyle buyuk kulubuz.."

İBRAHİM SETEN ‏@ibrahimseten

Ali Yildirim-2: "Tuncay F.Bahce'ye donmek istiyor.. 100. yilda bize yaptigi yanlisi unutmadik.. Ihtiyac duyarsak aliriz, duymazsak almayiz."

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Ego tavan yapmış biraz Ali Yıldırım'da sanki..

Ayrıca empati yapıyorum, Hamit bu açıklamaları okusa, hoşuna gider mi ? Sanmıyorum.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

Gitmesin hoşuna. Her şey oyuncunun hoşuna gitmek zorunda değil. Ali Yıldırım'ın söylediği gibi çok istersek Hamit'i alırız. Türkiye'den başka bir takım çok isterse de alır. Çünkü Hamit'in şu an için tek beklentisi para.
    "İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

diarra'dan vazgeçildiğine üzüldüm. o değil de yobo olmazsa kjaer nedir yahu? kjaer varken yobo ne? hiç olmasın. geçen sene en tutmadığım oyuncuydu kendisi. kalırsa hayal kırıklığı olur benim için.

Nesil
    2008
    Yer
    Frankfurt am Main

Hamit alinmayacak ozaman... Diarra'dan da vazgecildigine göre tek ihtimal olarak Gago kaliyor Gago Emre'nin yerini dolduramaz bence.

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Emreyi unutun artuk cris onn yerinde topal da crisin yerinde olacak

Nesil
    2008
    Yer
    Frankfurt am Main

cristian'da onun yerini dolduramaz ikiside cok farkli tarzda oyuncular.. cristian emre gibi oyunu yönlendirmesini bilmiyor genelde ceza sahasinin etrafinda dolaniyor uzaktan bulursa vuruyor emre bos alanlari cok iyi gören bir oyuncu iyi pas atan bir oyuncu cristian ise sadece yanlara ve geriye kisa paslarla oynuyor

Nesil
    2009
    Yer
    Antalya

Sadece Lass ve Hamit mi var bu dünyada.Bulurlar mutlaka başka birini.

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Villereal küme düşmedimi ordaki Valero'yu zorlasalar alabilirler diye düşünüyorum cuk oturur o adam

Nesil
    2009
    Yer
    Boykot Turksportal

Kuyt hiç gündemde yoktu gene onun gibi bir transfer olabilir.

Cristian ofansif açıdan Emrenin yerini fazlasıyla doldurur ancak mücadele top kapma anlamında çok eksiği var o eksiği Topal giderir bence Topal-Cris şuan ortada garanti 3. oyuncu bekleniyor Appiah gibi adam isteriz,Hamit orta alan için çok gerekli olmaz Kuyta alternatif içinde aynı düzeyde Topuz var Hamit bize biraz lüks olur ama ortada nasıl oynar pek fikrim yok genelde sağbek ve ve sağ açık oynadı bu adam bilemiyorum...

1 tane Appiah
    1 tane Luciano alınsın bizde ohhh kadroya bak diye yayılalım yahu.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Ali Yıldırım net bir şekilde açıklamasına sevindim ucu açık bırakmamış, taraftara umut satmak yerine böyle konuşmak daha iyi bence. Tino Costa'dan vazgeçildiği topal'ın tek başına gelmesinden belliydi.
    Hamit içinse iş Aykut hocaya kalmış demek ki. şu defans transferini hemen bitirsek iyi olur.

Mesaj Yetkileri