Yiğit gönderilecekti zaten büyük ihtimal, o da olamayacak.
Yiğit gönderilecekti zaten büyük ihtimal, o da olamayacak.
Valla artık birisi açıklansın da Burak mı olur Assaidi mi olur pastanın çileği mi mumu mu olur kim olursa olsun açıklansın![]()
trtspor.com.tr 'ye açıklamalarda bulunan Trabzonspor Başkanı Sadri Şener, '' Burak'ı 5 milyon Euro'ya sattım. Galatasaray daha iyi para veriyordu ama işi fazla oyaladı. Bu işin fazla uzamasını istemedim. Hayırlı uğurlu olsun'' dedi.
http://www.trtspor.com.tr/Haber.aspx?id=26492
Togutay Yarar: NENE (PSG) GALATASARAY'DA
Lisanslı menajer kendisi. Bakalım doğru çıkacak mı ?
Kazım Avcı(lisanslı menajer) Selçuk transferini geçen sene o duyurmuştu.
Semih'in menajeri olması lazım, bi çok duyumcudan daha geçerli bir kaynak Togutay ama artık herkes bir şey dediği için inanası gelmiyor insanın.
İnşallah doğrudur.
Nene gelirse harika olur.O adamın tekniğine hayranım![]()
Nene harika olur.Her yerde işimize yarar.Sol kanat için aradığımız adam.Son 3 sezona baktığımızda istikrarlı ve golcü bir kimliği var.Yaşı 30.Valla Hagi etkisi yaratabilir.Tabi zor gelmesi.Özellikle geçen sezon çok formdaydı.PSG'de hayranım bu adama.
2009/2010 34 maçta 14 gol,6 asist.
2010/2011 35 maçta 14 gol,13 asist
2011/2012 35 maçta 21 gol,18 asist
Olursa ters köşenin de tersi olur.fakat herkes bişey söylediği için umutlu değilim.
Biraz yaşlı oyuncuları bırakıp altyapıya önem vermemiz gerekmiyormu ? bütün transfer haberleri yaşlı oyunculara yönelik birazda genç alalım derim mesela Assaidi gibi. hep veteran hep veteran yeter bence. ama ŞL'ye katılcak olmamız tecrübe faktörünü üst yüzeye çıkarıyor.
Yalnız Nene'de alınılabilecekse alınılmalı. Bordu değil Nene. He gelir mi sanmıyorum. PSG zaten tok satıcı. Çok üst düzey bir topçu almazlarsa satmazlar.
nene cuk oturur tam olur...
Burak bence daha gtmedi rusya'ya.
Burak işi yaş ama Nene Elmander'le ikili olabilirmiki ya ya da Umut'la. bilindiği üzere Terim çift forvetten vazgeçmiyecek ŞL'dede
Nene daha çok kanat oynar benceBurak olmazsa Muhammed Demir alınabilir yerli kontenjanı için.
Nene transfermarkttan gördüğüme göre geçen sene 35 maçta 21 gol 18 asistle oynamış değeride bırakırlar mı ? sanmam şahsen
nene 31 yasinda felan olmasi lazim psg lavezzi'yi aldi nene'yi rahatlikla birakirlar..
Lisandro Lopez transferi konuşuluyor.
SON DAKİKA: PSG Sportif Direktörü Leonardo, Galatasaray'ın ilgilendiği Nene için "Satılık değil" dedi.
artık öyle bir noktaya geldik ki transferde.. nefes alsın yeter diyorum.
Burak'ın Galatasaray'a geleceğini düşünüyorum. Moskova olayları yer yön değiştirme hareketleridir.
Boşa mı heyecan yaptık yahu![]()
Ne olursa olsun Burak'ın alınması lazım kesinlikle ...
Kaç gündür delirdim artık ha geldi ha gelecek Rusya'ya gitti mi gitmedi mi ?
Benim bildiği Burak Rusya'ya gitmez.
Ligimizin Gol Kralı'nın ne işi var Rusya'da ?
Evet arkadaşlar Lisandro Lopez konuşuluyor.