1 ile 30 arası toplam 1807 sonuç

Konu: TBL Transfer Dosyası

Hybrid View

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Beşiktaş, Acıbadem ile sponsorluk konusunda anlaşma sağlamış. Birkaç gün içinde kesinleşeceği söyleniyor.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by footballer33 View Post
    Beşiktaş, Acıbadem ile sponsorluk konusunda anlaşma sağlamış. Birkaç gün içinde kesinleşeceği söyleniyor.
    Beşiktaş sponsor bulamamış.

Beşiktaş Yönetim Kurulu, erkek basketbol takımı için 6.5 milyon avroluk bütçe ayırmaya karar verdi.

Bu bütçe ile euroleague kadrosu oluşturmak zor.Geçen seneye göre baya düşük bir kadro kurulur.Fikret Orman Beşiktaş'a sponsor bulacağız,Beşiktaş sponsorsuz kalmaz felan diyordu.Valla biraz gülünç bir hal almaya başladı Beşiktaş'ın basketboldaki durumu.Vasat bir yönetim.

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Quote Originally Posted by C h A o S View Post
    Beşiktaş sponsor bulamamış.

Beşiktaş Yönetim Kurulu, erkek basketbol takımı için 6.5 milyon avroluk bütçe ayırmaya karar verdi.

Bu bütçe ile euroleague kadrosu oluşturmak zor.Geçen seneye göre baya düşük bir kadro kurulur.Fikret Orman Beşiktaş'a sponsor bulacağız,Beşiktaş sponsorsuz kalmaz felan diyordu.Valla biraz gülünç bir hal almaya başladı Beşiktaş'ın basketboldaki durumu.Vasat bir yönetim.
    Geçen seneki bütçe 8-9 milyon dolar idi.Hemen hemen aynı yani ama katılıyorum.3 kupalı Euroleague takımına iyi bir sponsor (adayların teklifleri çok düşükmüş) bulamamak beceriksizlikten başka bir şey değil.
    So what?
    Saike

Mesaj Yetkileri