1 ile 30 arası toplam 918 sonuç

Konu: Kayserispor Transfer Haberleri | Derley, Diego Lopes

Hybrid View

Nesil
    2008
    Yer
    Frankfurt am Main

kayseri alman u-19 milli takiminda oynayan wolfsburglu murat bildirici yi almis cocuk dogma büyüme bizim burali sevindim onun adina.. cok teknik bir oyuncu ilerde kesin 3 büyüklerden birinde oynar.

Nesil
    2011
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by KanaKe View Post
    kayseri alman u-19 milli takiminda oynayan wolfsburglu murat bildirici yi almis cocuk dogma büyüme bizim burali sevindim onun adina.. cok teknik bir oyuncu ilerde kesin 3 büyüklerden birinde oynar.
    Bu çocuk hakkında bilgisi olan varsa paylaşırsa sevinirim

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Quote Originally Posted by MeliksahAydogan View Post
    Napacaksın ki Melikşah? Parlarsa buradan sonraki durağı Fenerbahçe olur zaten.
    So what?
    Saike

Nesil
    2011
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by GeNç KaRTaL View Post
    Napacaksın ki Melikşah? Parlarsa buradan sonraki durağı Fenerbahçe olur zaten.
    Ahahahah , sende haklısın abi

Kayserispor taraftarı bas bas bağırıyor bizi Fener'in alt yapı takımı yaptınız diye !

Haklı adamlar kaç senedir Fenerbahçe'ye çalışıyor ...

Mehmet Topuz , Serdar Kesimal , Hasan Ali Kaldırım ...

Amrabat'ı da veriyordu Kayseri 4 ' e falan da almadı Fener , bize gelince 15 Mn fiyat çekiyorlar.

Nesil
    2008
    Yer
    Frankfurt am Main

Quote Originally Posted by MeliksahAydogan View Post
    wolfsburg atlyapisinda oynuyordu bayagi yeteneklidir youtube dan maclarinida izleyebilirsin wolfsburg mu birakti kendimi ayrildi bilmiyorum.. ayni zamanda alman u19 milli takiminda oynuyordu ama kayserispora geldigi icin artik cagirmazlar onu..

Nesil
    2011
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by KanaKe View Post
    wolfsburg atlyapisinda oynuyordu bayagi yeteneklidir youtube dan maclarinida izleyebilirsin wolfsburg mu birakti kendimi ayrildi bilmiyorum.. ayni zamanda alman u19 milli takiminda oynuyordu ama kayserispora geldigi icin artik cagirmazlar onu..
    Boşver çağırmasınlar belki bir forvet daha kazanır Milli Takımımız adam gibi forvet yok Burak dışında şu an ama Mustafa Pektemek , Cenk Tosun , Muhammet Demir'den çok ümitliyim.

Mesaj Yetkileri