Ujfa naptın olum sen
Öte yandan antrenman için yapılan bu formalar benim çok hoşuma gitti . Çok asil ve klas duruyor.
![]()
Football is simple,but Football Manager is not
Alper Potuk transferi yattı diyebiliriz, Bjk'nin cezası onaylanmış Es-Es gidiyor Avrupa'ya, vermezler artık Alper'i.
BJK'nin kararı Pazartesi değil mi ? nasıl onaylandı ? zaten Alper'e ihtiyacımız yok bence Melo lazım bize Melo...
Saffet Akyüz bizim takıma antrenör olmuş.
Ahahah. Gokhan Zan"a bakin
![]()
Umut ile Aydin'in performansi iyiymiş çalişmalarda.
Umut çok faydalı olacak, yerli Elmander.![]()
Sercan'ın da çok iyi performans gösterdiği söyleniyor. Şu yaz kampında piyango gibi bir joker çıkartsak ne iyi olur. Fatih Hoca'nın sağlık durumu nasıl acaba?
Ntvsporda görmüştüm.Sercan bu sezon farklı olacak,herkes görecek Sercan'ı gibi şeyler söyledi.Patlama yapsa şöyle Emre Çolak,Engin ve ligin son haftalarına Doğru Aydın Yılmaz gibi.
Sercan bu yaz tatil yapmadi bildigim kadariyla twitten hep foto paylasti salonda hep çalismis.
Sercanın benim gözümdeki puanı çok düşük. Gitse gram üzülmem. Kendini düzeltir inşallah.
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
Sercan'ın yetenek anlamında ya da yeteneklerini geliştirme anlamında bir sıkıntısı bulunmuyor. Oyuncunun kinestetik zekasında bir problem var ve bunun giderilmesini beklemek...
Ben olsam Sercan'a ayda belli sayıda kitap okuturum. Özellikle kişisel gelişim kitabı.
Adamı ezdiniz.![]()
İki mesajı üst üst okuyunca, acıdım birden Sercan'a ne bileyim.
Belki okuyordur zaten..
Okusa bence bunca zaman hep aynı mental hataları yapmazdı abi, ya da okuduğunu anlamıyor![]()
Kitap okuması sözel zekasını geliştirir.
http://www.ultraslan.com/oku.asp?okuid=2602
gerçekten hadlerini aşıp kendilerini galatasaray'dan büyük görmeye başladılar.olay da adnan öztürk'ün isimlerini söylememesi.komik![]()
"insanı kirleten, ağzına giren değildir. ağzından çıkandır insanı kirleten."
Bende ekleyecektim buraya da unuttum. Amaçsız hareketler içersindeydi. İyi bir cevap verilmiş oldu![]()
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
Adnan Öztürk gözümde daha büyüdü![]()
Semih: "Devler Ligi'nde başarılı olacağız"
Tatil benim açımdan sıkıntılı geçti. Bileğim alçıda olduğu için tatilim kısa sürdü. Bunun benim için daha iyi olduğunu söyleyebilirim. Sürekli koşu yaptım. Kampa da daha iyi gelebildim. 5 gün tatil yapabildim diyebilirim.
'Ujfalusi'nin katkısı büyük'
Ujfa'nın futbolu bırakmasını istemiyorum. Onun bana katkısı çok oldu. Nerede ne yapacağımı, nasıl pozisyon alacağımı o gösterdi."
'Şampiyonlar Ligi'nde başarılı olacağız'
"Şampiyonlar Ligi benim kariyerimi çok büyük ölçüde etkileyecek. Heyecanım yok. Rahat bir kişiyim. Stresli bir yapım yok. Devler Ligi'nde başarılı olacağımıza inanıyorum. Kaliteli bir kadromuz var. Umarım iyi işler yaparız."
'Fatih hoca beni yoktan var etti'
"Fatih hoca beni yoktan var etti. Ben, kendisine yine teşekkür ediyorum. Onun bana katkısı büyük ölçüde oldu. Fatih hocayı biliyorsunuz; idmanda kim kendini gösteriyor ve formayı hakediyorsa sahaya onu sürüyor. Genç arkadaşlarımız, hocamızdan forma almak istiyorsa çok çalışmaları gerekiyor."
http://www.trtspor.com.tr/Haber.aspx...Capc1E.twitter
UltrAslan haddini aşmiş.tepki verdikleri şey o kadar çocukça ki.islah edici olurlarmiş birde.nasil bir egoysa artik.
Dışarıdan bir gözlem ; ultraslan iyice kendi ismi üzerine yoğunlaşmaya başladı. Varsa yoksa Galatasaray olacağına varsa yoksa ultraslan oluyor gibi.
Sadece kırılmışlar, fazla duygusal bir açıklama olmuş. Sonuçta bizde tek taraftar grubu var, yapılanlarda ortada. Tribünde en etkin gruplardan biridir uA uni, bu iş tatlıya bağlanır kısa süre içerisinde.
--------------------------------------------------------
"Kaybetmekten korkma! Bir şeyi kazanmak için,bazı şeyleri kaybetmelisin. Ve Unutma! Kaybettiğinde değil, vazgeçtiğinde yenilirsin"
Fatih TERİM
https://twitter.com/dorukhanozsoy/st.../photo/1/large
Vergiler Vesaire dusunce hamit ve lass"in aldigi gerçek paralar.
![]()