1 ile 30 arası toplam 276 sonuç

Konu: Turksportal Spor (Fitness-Vücut Geliştirme..) Sohbet Alanı

Hybrid View

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

15 Yaşındayım 1,83 Boyum yaklaşık 80 KGyim. 2 -3 Haftaya Kick- Boks'a başlamak istiyorum.Tamamen Vücut geliştirmek , ileri hedef olarakta kariyer yapmak istiyorum.Başlayınca ordakilere göre komik duruma düşmemek için 2-3 hafta boyunca Evde çalışmak istiyorum.Önerebileceğiniz bir program varmı ? Evde 5 KGlik Dambıllar var. Birde Şınav ve mekik özellikle şınav çekerken zorlanıyorum bunun için ne yapmalıyım ?

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by pele96 View Post
    15 Yaşındayım 1,83 Boyum yaklaşık 80 KGyim. 2 -3 Haftaya Kick- Boks'a başlamak istiyorum.Tamamen Vücut geliştirmek , ileri hedef olarakta kariyer yapmak istiyorum.Başlayınca ordakilere göre komik duruma düşmemek için 2-3 hafta boyunca Evde çalışmak istiyorum.Önerebileceğiniz bir program varmı ? Evde 5 KGlik Dambıllar var. Birde Şınav ve mekik özellikle şınav çekerken zorlanıyorum bunun için ne yapmalıyım ?
    Şınavı yükselterek yap. Mesela 5x3 ile başla zamanla 7x3 yap 10x3 yap böylelikle kollarını güçlendirirsin.

Nesil
    2008
    Yer
    Antakya

Quote Originally Posted by pele96 View Post
    Belin güçsüz önce belini güçlendir. Halter kaldırırken bel kemeri kullanabilirsin mesela. böylelikle kollar ve bel güçlenecektir. Bel antrenmanı yap bol bol.
    Last edited by lexoqe : 11.Ağustos.2012 at 17:17

Mesaj Yetkileri