Bu başlık altından transfer görüşmelerini yapabilirsiniz...
Bu başlık altından transfer görüşmelerini yapabilirsiniz...
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
Görüşmeler için Isaksson'u İstanbul'a getirmiş Kasımpaşa.
Galatasaray 3 Milyon Euro borcu karşılığında Kasımpaşa'ya Yekta'yı bonservisiyle alın demiş . Yekta'nın yanına Çağlar'ı falan verirse Galatasaray Kasımpaşa kabul eder büyük ihtimal.
İsaksson Kasımpaşaspor'da. Bi ara Galatasaray ne uğraşmıştı bu adamı alabilmek için de olmamıştı.
Yektayı alsınlar silsinler borcu bizde Yekta'nın yerine Soner Aydoğdu'yu kaçırdık zaten gider Alper Potuk'u alırız.
Paşa'nın bu yönetimle başarısız olması imkansız daha önce dediğim gibi...Bu sene ilk 10'a girerler seneye de Avrupa'ya gidebilirler...
Isaksson iyi transfer faydalı olur Kasımpaşa için.
Mayıslar sizin olsun biz Nisan'da şampiyonuz
Oliech adım adım Kasımpaşa'ya
27 yaşındaki forvet oyuncusu, Spor Toto Süper Lig'in yeni takımlarından Kasımpaşa'yla sözleşme imzalamak üzere...
12:49 | 10 Temmuz 2012
Geçtiğimiz sezon Ligue 1'de küme düşen Auxerre'in yetenekli forvet oyuncusu Dennis Oliech, Spor Toto Süper Lig'in yeni takımlarından Kasımpaşa'ya transfer oluyor.
Delvin Ndinga'yı AS Monaco'ya satan Auxerre France3.fr'nin haberine göre Oliech'in Kasımpaşa'ya transferi de dün kesinlik kazandı. Haberde Oliech için ödenecek bonservis bedelinin açıklanmadığı ifade edilirken, yetenekli futbolcunun kaç yıllık sözleşmeye imza attığı da belirtilmedi.
Kasımpaşa yaz transfer döneminde daha önceden Andreas Isaksson, Elyasa Süme, Abdurrahman Dereli ve Volkan Yaman gibi isimleri kadrosuna katmıştı.
(Goal.com)
Manisa'dan İlker Avcıbay
Eskişehir'den Volkan Yaman
Antep'ten Elyasa
Ordu'dan Abdurahman Dereli
Bu transferlerde olmuş koyulmamış buraya yazayım dedim
Dani Alves"i alamicagina gore bu adamlar turkiyede rahatlikla is yapar.
Oliech bitmiş.
Kasimpasa Q7 ve Gutiyi istiyormustwitterda gordum
Fotomaç'ın haberi.![]()
trnin en zengin iş adamları kasımpaşa yönetiminde isakson yıllık 1 m £ alıyor
Pintos da Paşa oldu
Transferde Isaakson ve Olisech gibi önemli isimleri alan Spor Toto Süper Lig'in yeni takımlarından Kasımpaşa, Getafe'nin sağbeki Pablo Pintos'u da renklerine bağladı.
kasimpasa iyi transferler yapiyor..
Zafer Yıldırım, İhsan Kalkavan, Turgay Ciner ve Mübariz Mansimov gibi isimlerin olduğu yerde bu transferler gayet normal ve hatta iyi bile sayılmaz bence. Daha iyileri de gelebilir böyle bir yönetim kurulunun olduğu yere.
Kasımpaşa, Kayserispor'dan İlhan Eker'i 350 bin € karşılığında transfer etti..
Orduspor gibi kalici olacak gibi gorunuyor Kasimpasa..
Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
Futbolcu Bilgileri
Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.
Şu başlık değişse artıkpaşaları takımdan saymıonuz mu
![]()
Güiza'yı istiyormuş Kasımpaşa.
http://www.trtspor.com.tr/Haber.aspx?id=27191
Hahaha yok artık.![]()
Forvet lazım Paşa'ya Guiza güzel olur 10 golü görebilen bir isim sonuçta![]()
Türk mizahını yıllarca götürebilecek bir isim Guiza![]()
güiza kötü oyuncu degilki beklentiler yüksek oldugu icin ve ispanya gol krali olarak geldigi icin alay edildi adam oynadigi her sezon ligde 10 golü gecti kezman'dan daha iyiydi istatistiklere bakarsak..