G.Saray'in Hamit'e verecegi para: 3.2 milyon € garanti para, mac basina 20 bin €, GS ligi ilk 2'de bitirirse 300 bin € ozel prim..
Ibrahim Seten böyle buyurdu
G.Saray'in Hamit'e verecegi para: 3.2 milyon € garanti para, mac basina 20 bin €, GS ligi ilk 2'de bitirirse 300 bin € ozel prim..
Ibrahim Seten böyle buyurdu
El Hamdoui 3 yıllığına Fiorentina'ya imza attı. Ajax'a ödenen bonservis ücreti € 850.000
Niye bizim takimlar gidip paralar saciyorSoyle transferler yapamazmiyiz.
40 maç oynasa senede, 800 bin Euro oradan, garanti de geliyor, muhtemelen özel primi de alır, toplam 4.3 milyon Euro alacak gibi görünüyor Hamit.
R.Madrid'de aldığı para 2.2 milyon Euro idi. Ben olsam Hamit'in yerine gözüm kapalı bu sözleşmeyi imzalardım, akıllı bir imza atmış.
Resmi siteden açıklanmadan inanmayalım rakamlara bekleyip görelim.
Ibrahim Seten Şov
Twitter'da en çok sallayan şüphesiz bu adamdır bide burda yok biliyo falan diyenleri gördükçe gereçkten üzülüyorum ama hakkını verelim adam çok iyi nabza göre şerbet veriyo
Ne adamlara ne paralar veriyor takımlar.Sonra Hamit 4 milyon isteyince çok oluyor.Adam haklı.Oda burada olanları görüyor.
Hemen başlamış yıllık hesapları. Geçen seneki Selçuk'un yerini bu sene Hamit almış anlaşılan.
Biri eski mesajlardan bulsun paylaşsın Selçuk için ne paralar konuşuluyordu geçen sene neye imza attı. 3.2 öyle aşırı fazla bir ücret değil ama ben ciddi ciddi bu paranında verilmeyeceğini düşünüyorum. Taraftarın bu kadar istediği, geçen sene oynadığı oyuna rağmen Melo'ya 3.3'ü vermeyip 2.2'yle pazarlık başlatan daha sonra 2.8 falan veren yönetimin ve teknik heyetin Hamit'e 3'ten fazla para vereceğini zannetmiyorum. Ama 3.2'de olsun nolcak yani 200 binden kim ölmüş![]()
Screw you guys, I'm goin' home
Selçuk'un bu seneki performansından sonra ortada ne para kaldı ne bir şey.Kaç verirlerse versinler bakalım performansı onu hakedecek durumda olacak mı? Önemli olan bu.Yoksa gidip 2m euro veririz ama bize hiç yararı dokunmaz.3.5m euro veririz bütün sene takımı taşır.Ben şahsen 2.sini tercih ederim.O yüzden bekleyelim ve görelim.
yasin albayrak : Artık gönül rahatlığıyla söyleyebilirim ki Hamit Galatasarayımıza hayırlı olsun
not : abdurrahim baskanin ogludur.
Eljero Elia bugün 5.5 M €'ya Werder Bremen'e transfer oldu. Biz Amrabat'a 7.5 veriyorduk değil mi ?
Beyaz Tv Osman Altunterim : Başkan yarın divan kurulu toplantısında 2 transfer açıklayabilirmiş.
Melo ve Hamit açıklanır muhtemelen.
Osman Altunterim:
Hamit için Fenerbahçe Reza Fazeli ile görüşme için sözleşti.. Bunun üzerine harekete gecen Galatasaray cephesi, Hamit ile temasa geçip son ve ya olur ya olmaz teklifini yapti. Hamit bu teklifi Galatasaray'a gelmek istediği için rakama bakmadan kabul etti fakat menajerine bir bilgi verilmedi. Fazeli bugün öğlen saatlerinde İstanbul'a geldi. Saat 14:00'te Fenerbahçe kulubüne giderek Ali Yildirim ile pazarlıklara başladı ve Fenerbahçe'nin teklifini aldı. Görüşme sırasında Galatasaray'in Real Madrid ile resmi temaslara başladığı haberi Fazeli'ye ulaştı bunun üzerine Ali Yildirim masadan kalktı. Fazeli yine de teklifi Hamit'e iletecegini söyleyerek kulubü terk etti. İranlı menajer baskı yapmasına rağmen Hamit geri adım atmayinca Hamit'in Galatasaray'a transferi gerçekleşmiş oldu.. Yani sonuc itibarıyla Aykut Kocaman ya da Fenerbahçe Hamit'i istemedi diye bir durum soz konusu degil. Tıpkı Selçuk İnan gibi olay tercihde!
Hamit Altıntop transferini ilk olarak Fanatik gazetesi 25 Agustos 2003’de ’Hamit, Galatasaray’da’ manşeti ile duyurmuştu.
Screw you guys, I'm goin' home
Cok uzatmali bir ask bizim Hamit'le aşkimiz.
Ben hala Melo'yu bekliyorum.İnşallah oda açıklanır 1-2 güne.Melo konusuda çok uzadı.Korkuyorum aradan bir takım çıkıp kapacak diye.Birde Melo'da çok uzattınız deyip vazda geçebilir.Maaş indirimi konusu ters tepebilir.Bana kalırsa Melo'ya bu performansının ardından hiç indirim için gitmemeliydik bile.
Aysal, Hamit'te bize Melo kadar yakın demişti.Hamit geldi Melo yok ortada.Melo konusu 24 saat sonra netleşicek demişti.Bana kalırsa bu hafta olumlu yada olumsuz sonuçlanır Melo.
Hemen bir kadro kuralım.
Muslera/Eboue-Semih-Ujfalusi-Hakan/Hamit-Melo-Selçuk-Nene/Umut-Elmander(ya da gelecekse bay çilek)
Yarın başkan divan kurulu toplantısında transferler hakkında önemli açıklamalarda bulunacaktır.Gerek Melo gerek diğerleri hakkında yarın net bir bilgi verir.
Galatasaray, Hamit Altıntop ile yıllık 3.2 milyon Euro garanti para olmak üzere 4 yıllığına anlaşmaya vardı. Ayrıca sarı kırmızılılar, Şampiyonlar Ligi'ne katılması halinde Hamit'e ayrıca bir prim bonusu ödeyecek. (DHA)
Ts-Gs maçları güzel olacak.Kardeş kardeş oynarlar.![]()
Ben bir Burak hamlesi bekliyorum![]()
Galatasaray'ın da transfer listesinde olduğu iddia edilen PSG'nin Brezilyalı yıldızı Nene'nin satılmayacağı açıklandı. (L'equipe)
NtvSpor l Fatih Hoca, Almanya 2. Liginde G.Fürth forması giyen Sercan Saraer ile özellikle ilgileniyor.