Sayfa 652 / 896 İlkİlk ... 152552602642650651652653654662702752 ... SonSon
19,531 ile 19,560 arası toplam 26862 sonuç

Konu: Fenerbahçe Transfer Haberleri | Lazar Markovic

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Ali Yıldırım'ın açıklamalarına bakan zaten her şeyi anlar, neyi uzatıyorsunuz ki?

Adam çıkıp söyledi, yoksa çıkar aldık derdi, istediğimiz zaman alırız demezdi ve alırlardı da.

Dün akşam yazmıştım, Fenerbahçe için olmazsa olmaz bir konumda değildi şu anda Hamit. Ben alınmasını isterdim ama Aykut Kocaman'ın 4-4-2 düşünüyorum açıklamasından sonra da, sistemde kilit bir rol alamayacaktı. Muhtemelen düşünüldü, verilecek ücrete göre katkı değerlendirilmesi yapıldı ve akla yatmadığı için de transfer gerçekleşmedi.

Galatasaray da kendi sistemine göre, takıma oldukça değer katacak bir isim almış oldu. Galatasaray verdiği paranın sonuna kadar kullanacak Hamit'i, Hamit'in Galatasaray'da ilk 11'de oynamayacağı maç sayısı oldukça az olacaktır.

Fenerbahçe'nin yabancı konusunda sıkıntısı yok, Hamit'İn alınmasıyla orta sahaya bir de yabancı alınsa daha karışık bir durum ortaya çıkacaktı.

Şimdi zamanında Ali Yıldırım'ın dediği gibi, 1 defansa ve 1 orta sahaya alınacak transfer kaldı. Bu 2 isim de yabancı olacaktır, bekleyip görelim ve ön eleme maçlarına yetişmesini umalım transferlerin.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Şundan eminimki Fenerbahçe,Hamit'e bizim verdiğimiz paranın daha üstünü verse Hamit kabul ederdi.Çünkü bize forma aşkından gelmek istese haftalardır süründürmezdi.Sanırım Fenerbahçe bir teklif yapmayınca bize geldi.Bu niye bu kadar büyültülüyor sosyal alemde anlamıyorum.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by C h A o S View Post
    Şundan eminimki Fenerbahçe,Hamit'e bizim verdiğimiz paranın daha üstünü verse Hamit kabul ederdi.Çünkü bize forma aşkından gelmek istese haftalardır süründürmezdi.Sanırım Fenerbahçe bir teklif yapmayınca bize geldi.Bu niye bu kadar büyültülüyor sosyal alemde anlamıyorum.
    Fenerbahçeliler o para neden verilmedi diye ahlar vahlar içinde. Tüm taraftarlarımız birer teknik direktör ya.

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

Quote Originally Posted by uAburak89 View Post
    Lim10 boş yere ortalığı geriyorsun.

Ayrıca Kuyt ne alaka ?
    Adamın yorumu üzerine polemik yapan kişi belli ortalığı o geriyor.İyice sidik yarışına çevirdiniz işi o ayrı bir konu Hamit'i isteyen olur istemeyen olur bende istemiyordum takımımda bu adamı benim açımdan iyi oldu.

Büyük transfer çalımı olup olmadığı duruma göre değişir.

Fossa dei Leoni / AC Milan
    Leoni armati, stiam marciando,
    Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
    Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
    http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
    TAKİP ET!

Nesil
    2006
    Yer
    11

Alnından öpüyorum seni.

- Rıdvan Dilmen : "Brezilya Milli Takımı'nın sol beki fazla oynayamıyor Fenerbahçe'de, sebep?"

- Aykut Kocaman : "Brezilya Milli Takımı'nın sol bekinin bunu düşünmesi lazım."

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

formalar bile 100 lirayken bu devirde forma aşkından kim bahsedebilir ya

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Menajeri akıllı adammış, gerçi resmi ücretler açıklanmadı ama muhtemelen kendisine de oldukça yüklü bir meblağ istemiştir menajeri.

Ki Hamit'e 2.5 bile verilmiş olsa, söylendiği gibi 2,2 kazanıyorsa şu anda, iyi bir anlaşma yapmış demektir. Hem ben sanmıyorum öyle 4,5 - 5 gibi rakamlar istediğini, ki öyle bir para verildiğini de düşünmüyorum.

Basın için iyi malzemeydi, bir süre daha kullanırlar bunu.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Lim10 View Post
    Alnından öpüyorum seni.
    Yaşça büyüksün belki benden bilmiyorum ama şu ana kadar bir tarisma yokken ortaligi bu kadar gerdin ya bende seni alnindan öpüyorum

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by LadroN View Post
    Yaşça büyüksün belki benden bilmiyorum ama şu ana kadar bir tarisma yokken ortaligi bu kadar gerdin ya bende seni alnindan öpüyorum
    Ortalığı karıştıran arkadaş belli.

belki hatırlatır.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Sekopej View Post
    Menajeri akıllı adammış, gerçi resmi ücretler açıklanmadı ama muhtemelen kendisine de oldukça yüklü bir meblağ istemiştir menajeri.

Ki Hamit'e 2.5 bile verilmiş olsa, söylendiği gibi 2,2 kazanıyorsa şu anda, iyi bir anlaşma yapmış demektir. Hem ben sanmıyorum öyle 4,5 - 5 gibi rakamlar istediğini, ki öyle bir para verildiğini de düşünmüyorum.

Basın için iyi malzemeydi, bir süre daha kullanırlar bunu.

Menajeri 4 yıl için 20 milyon euro istediğini belirtmişti.Yanlış hatırlamıyorsam Ünal Aysal'dı sanırım istediği ücretten yakınıyordu.Eğer 2.5 e felan fit olsa sanırım daha önce biterdi.Sanman o rakamlara geliceğini.Bizim yönetim muhtemelen bitsin artık bu transfer deyip 3 milyon euro civarı vermişizdir.Belkide daha fazla.Bakalım merak ediyorum resmi rakamları.

Nesil
    2006
    Yer
    11

Quote Originally Posted by LadroN View Post
    Sana göre.Bana görede bu mesajlar gerdi ortalığı.Artı yaş muhabbeti biraz can sıkıcı oluyor.

Quote Originally Posted by DisCo View Post
    O hikaye hep öyledir. Alırsan istediğimizi alırız olur alamayınca biz alıyorduk ama hoca istemedi olur.

Quote Originally Posted by RaSenGan View Post
    Daha dün Hamit yarın gelip Fener'e imza atıyor diyenler şimdi Aykut hoca istemiyordu zaten falan diyor

- Rıdvan Dilmen : "Brezilya Milli Takımı'nın sol beki fazla oynayamıyor Fenerbahçe'de, sebep?"

- Aykut Kocaman : "Brezilya Milli Takımı'nın sol bekinin bunu düşünmesi lazım."

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Quote Originally Posted by MeMo View Post
    Ortalığı karıştıran arkadaş belli.

belki hatırlatır.
    Hatırladım Kimin karıştırdığı çok açık mesajlara bakılırsa

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Bir smileyden dolayi bu kadar tahrik oluyorsaniz tahrik olma eşiğiniz çok düşükmüş.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

Emin ol şu an iki tarafın da tahrik katsayısı düşük (ki öyle bi katsayı varsa), zira silinen mesajlar tek taraflı değil..

Kimse çuvaldızı batırmıyo kendine oh ne güzel..

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

Beyaz TV Spor Müdürü Sezgin Gelmez : Bugün Fenerbahçe Kulübü'nde Ali Yıldırım ile Hamit'in menaceri arasında bir görüşme yapıldı. Fiyatta anlaşma olsa menacer boş çıkmazdı.

Aykut Kocaman Hamit'i istedi mi evet istedi. İstemese Hamit'in menaceri kulupten içeri adım atmazdı.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by byariff View Post
    Aykut Kocaman Hamit'i istedi mi evet istedi. İstemese Hamit'in menaceri kulupten içeri adım atmazdı.
    Aykut Kocaman istemiş veya istememiş ne farkeder sizin için? Ego tatmini?

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Quote Originally Posted by byariff View Post
    Beyaz TV Spor Müdürü Sezgin Gelmez : Bugün Fenerbahçe Kulübü'nde Ali Yıldırım ile Hamit'in menaceri arasında bir görüşme yapıldı. Fiyatta anlaşma olsa menacer boş çıkmazdı.

Aklın alıyor mu, Aykut Kocaman istemeyecek ve Ali Yıldırım çıkıp alabiliriz açıklaması yapacak?

Aykut Kocaman istemese zaten hiç gündeme bile gelmezdi. Sizin anlamadığınız ya da anlamak istemediğiniz durum Ali Yıldırım'ın açıklamasında saklı.

Galatasaray'ın uzun zamandır gündeminde ama bir türlü son nokta koyulamamıştı, Galatasaray istiyordu, hem de çok istiyordu ve bitirdi transferi.

Elbette Hamit gibi bir oyuncuyu Aykut Kocaman da istiyordu ama olmazsa olmaz dediği bir isim miydi acaba? Öyle olsa şartlar zorlanmaz mıydı?

Bunun bu kadar mesele olması da, daha doğrusu, uzun zamandır Hamit bizim diyenlerin şimdi Hamit'in alınmasına, Hamit alındı diye değil, çalım mantığıyla sevinmesi garip aslında.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

Ahmet Ercanlar ‏@chemedya
    Yanlis bir bilgiyi duzeltmem gerek. Fenerbahce bugun Hamit ya da menajeriyle gorusmedi. Son gorusme Cumartesi gunu Ali Yildirim ile yapildi
    Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.

Nesil
    2006
    Yer
    Tekirdağ

Hayır Fener vazgeçmişte ondan almış olalım.Ne değiştirecek ki bu? Fenerbahçe'mi göğe yükselecek? Galatasaray mı yerin dibine girecek? Bırakın bu işleri.Medyanın gazına gelmeyin.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Quote Originally Posted by Suicider View Post
    Hayır Fener vazgeçmişte ondan almış olalım.Ne değiştirecek ki bu? Fenerbahçe'mi göğe yükselecek? Galatasaray mı yerin dibine girecek? Bırakın bu işleri.Medyanın gazına gelmeyin.
    Ki vazgeçme durumu olduğunu da sanmıyorum. Teklif iletilmiştir, 2 taraftan da menajeri teklifleri almıştır ve tercihini yapmıştır. Yani Fenerbahçe almadığı ya da istemediği için gitti demek de yalnız, Fenerbahçe alamadığı için gitti demek de.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

Quote Originally Posted by ForsakeN View Post
    Aykut Kocaman istemiş veya istememiş ne farkeder sizin için? Ego tatmini?
    Ben yazmadim bana niye saldiriyorsunuz yahu yazan adam beyaz tv spor muduru ben onun yazdigini paylastim

https://twitter.com/SezginGelmez/sta...61550618968064

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

Hamit ile Aykut Kocaman milli takim kampinin ardindan yuzyuze gorustuler. Gorusmeler son noktadaydi.

Eger menajeri anlasildiktan sonra yeni talepler ileri surmeseydi Kocaman transfere sicak bakacakti. Yeni taleplerle birlikte Kocaman tavir +

+degistirdi. Cunku gorusmeler basta soyledigim gibi Fenerbahce'nin degil Hamit'in Milli Takim kampindaki talebiyle baslamisti.

Hamit'in menajeri bugun Almanya'da Galatasaray yoneticileri ile gorusuyordu. Kesinlikle Ali Yildirim ile gorusmediler bugun...
    Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

hamit gsyi istese bundan 15 gün önce iş biterdi neden bu kadar uzadı he he fener alamadı ok biz sizi ararız

bu tartışmalar gülüyorsan yorum yapmazsın önemsiyorsun ki gelip burda ortalığı karıştırıyorsun hamit gsyi seçmişmiş he aygün gsyi seçti

Nesil
    2007
    Yer
    Kastamonu

Hamit Fenerbahçe ruhunu taşıyamayacağını göstermiş zaten o şartlarda gelmesi iyi olabilirdi ama Futbol oynamaya

Nesil
    2011
    Yer
    Bursa

Beyler hamit eski günlerdeki hamit olsa bizim için çok iyi transferdi en baştan beride istemiyodum hepde dile getirdim şimdi sow , alex gibi zihinsel mental yönden güçlü oyuncular var birde guiza gibi hamit gibi bu yönden zayıf oyuncular var hamit bize gelse o beklediğimiz hamit olmayacaktı muhtemelen her ne kadar realde olsa adam sadece 1 maça çıktı çıkmadı ondan önceki 1-2 sene bayernde de çok forma giyemedi şimdi adam zaten artık son çırpınışları bizim takıma gelse yaptığı hatalarda falan bir süre sonra artık ayağında top tutamaz hale bile gelir örneğin guiza (evet hamit kadar yetenekli değil ama konumuz mental) adamın bi ilk geldiği sene haline bakın bide gitmeden önceki sezondaki haline işte hamitde o tarz riskli bi transfer olurdu alacağı parada yüksekti manageri zaten açgöz herifin teki

ama doğruyu söylemem gerekirse galatasarayda dikiş tutturur galatasarayın oyununa uyan bi yapısı var umarım başarılı olur orada.

bize gelirsekde orta saha + stoper kesinlikle şart

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Quote Originally Posted by _yoLcu_ View Post
    hamit gsyi istese bundan 15 gün önce iş biterdi neden bu kadar uzadı he he fener alamadı ok biz sizi ararız

bu tartışmalar gülüyorsan yorum yapmazsın önemsiyorsun ki gelip burda ortalığı karıştırıyorsun hamit gsyi seçmişmiş he aygün gsyi seçti
    Çok eğleniyorum napıyım

Abi bizi seçti tabi seni mi seçti ? Niye bu kadar karşı çıkıyorsunuz cidden anlamıyorum.Bir oyuncu FB-GS arasında bir seçim yaptığında niye bizi seçemesin bu nasıl bir egodur anlayamıyorum.Daha önceki transferlerde de sizi seçen oyuncular oldu.Bunlar çok normal.Çalımsa çalımdır.Parayı basarsın bir şey yaparsın adamı alırsın.Alamayınca da bahaneler üretmeye gerek yok.

İBRAHİM SETEN ‏@ibrahimseten

HAMIT ALTINTOP: Menajer Fazeli, F.Bahce'den yillik 4.5 milyon € istemis.. "Bonservisi bedava getiririm" de demis.. "Cusss" diyorum sadece..

Nesil
    2006
    Yer
    Tekirdağ

İbrahim Seten sallamaya devam ediyor.Yok yıllık 10m istemiştir bence.

Nesil
    2005
    Yer
    Sakarya

Hamit Fenerbahçe'den senelik 10 milyon euro istedi, ama Galatasaray'da bedava oynayacak. Üç sayfadır okuyorum, yazdıklarınızdan benim çıkardığım sonuç bu.
    "Beşerin taptığı bir kendisinin heykelidir"

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Hamit'i aslında Trabzonspor alıyordu. Hatta kampa bile katıldı ama Şenol hoca 'Böyle olmaz! Hanginiz Hamit hanginiz Halil kafam karışıyor.Transfere onay vermiyorum' dedi. Siz de burda tartışın durun biz istiyordukda almadık vs diye.

Mesaj Yetkileri