Sayfa 651 / 896 İlkİlk ... 151551601641649650651652653661701751 ... SonSon
19,501 ile 19,530 arası toplam 26862 sonuç

Konu: Fenerbahçe Transfer Haberleri | Lazar Markovic

Nesil
    2009
    Yer
    Boykot Turksportal

Quote Originally Posted by barahir View Post
    Borja Valero var aslında..
    O adamı birkaç kişi daha yazmıştı burda ancak ben hiç izlemedim onu bi fikrim yok

şimdi fm profilie baktımda bu adam ofansif yani bana göre bizim ofansif değil 2 yönlü oyuncuya ihtiyacımız var

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by _yoLcu_ View Post
    tamam kardeşim alamadık beceremedik hayırlı olsun futbolcunuz

ya arkadaş her fırsatta demiyor muyuz yıllık azami fiyatımız var onu aşmayacağız diye demekki aştı da vazgeçtik
    Bir üstteki mesajımı okursan, demek istediklerimi anlayabilirsin diye düşünüyorum.

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

taraftar zaten heyecan arıyor karışmayın gazetecilerin işine

Hamit'i G.Saray'a kaptırdığımıza üzüldüm. Tıpkı geçen sene Selçuk İnan'da olduğu gibi.

Bana göre yönetim bu transferi mutlaka bitirmeliydi. Sezon içinde hep beraber göreceğiz, G.Saray'ın en iyi adamı olacak Hamit.

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Fransadan Karaoğlana gerek yok çünkü karaoğlan rolünde M.Topal, Selçuk hatta Cristian var.. Bize beyaz, orta boylu, kumral, ela gözlü ve nispeten teknik birisi lazım..

kumral değil ama olsun

Hamit'i elden kaçırdığımıza göre mutlaka ve mutlaka orta sahaya çok iyi bir isim alınmalı. Lassana Diarra alınır umarım.

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

Fransadan Karaoğlana gerek yok çünkü karaoğlan rolünde M.Topal, Selçuk hatta Cristian var.. Bize beyaz, orta boylu, kumral, ela gözlü ve nispeten teknik birisi lazım..
    Ünal Aysal'ın yarattığı tip akımı son hızla devam ediyor.

Nesil
    2006
    Yer
    DM | MC [izmir]

Aquilani aranan ilac iste ortasahada. tam isabet bir transfer olur. Ortadaki 3 luyu kurmus oluruz. kanatlar ve forvet hazir zaten, mbiwa da alindi mi stopere, transfer kapatilabilir :]

Nesil
    2007
    Yer
    CORLU

Çok şükür Hamit gs ye gidiyor. Başından beri karşıydım zaten fakat Dia gittiğinde birazcık olumlu yaklaşmıştım. Lass Diarra, Etienne Capoue, Moussa Sissoko, Borja Valero,Moutinho'dan bi tanesini alsak süper olur.
    Last edited by NisRoc : 10.Temmuz.2012 at 21:01

Nesil
    2006
    Yer
    11

Aykut Hoca Hamit'e bir nedenden dolayı sıcak bakmadığı için Gs forması giyebilecek.Nedeni belki performans, belki istikrar, belki istediği fazla ücret.Bir şekilde kabul görmediği için gerçekleşmedi bu transfer.Bunu bence tüm Gs'li arkadaşlar gayet iyi biliyor Şu bir gerçek, mevcut kadrolar itibariyle Hamit'e Gs'nin daha fazla ihtiyacı vardı.Hamit eğer eski günlerine dönebilirse tartışmasız en kaliteli yerlilerden biri olur.Emre'nin bize geldiği dönemlerde tıpkı Hamit'in olduğu gibi soru işaretleri vardı.Ama özellikle son 2 yıl bence müthiş oyunlar sergiledi.Hamit'ten de böyle bir çıkış bekliyorum açıkçası.

Ama bir Fenerbahçe taraftarı olarak Lassane Diarra'nın adının anıldığı bir yerdeYahu ALLAH'ınızı severseniz Hamit'i neden isteyeyim?Benim kalecim yerli.Şuan defans hattımın 3 ismi banko yerli.Ön liberom yerli.Bize alınacak isim orta sahada kullanılacağı için Hamit'in Lass'dan tek bir artısı varsa oda Türk olması.

Stopere Kjaer yada Mbiwa, orta saha ya Lass bitirilse yemede yanında yat bu takımın.Aquilani için soru işaretlerim var.Roma'daki dönemine dönebilirse ki bunun için yaşı müsait çok faydalı olur ve tam istediğimiz tarzda bir oyuncu.Gago bana daha defansif gibi geliyor.Costa için hiç yorum yazmasamda aklımdaki fikir bence Cristian varken gereksiz bir transfer olacağı.
    Last edited by meddah : 10.Temmuz.2012 at 22:32 Reason: Kural 8

- Rıdvan Dilmen : "Brezilya Milli Takımı'nın sol beki fazla oynayamıyor Fenerbahçe'de, sebep?"

- Aykut Kocaman : "Brezilya Milli Takımı'nın sol bekinin bunu düşünmesi lazım."

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Quote Originally Posted by Lim10 View Post
    Aykut Hoca Hamit'e bir nedenden dolayı sıcak bakmadığı için Gs forması giyebilecek.Nedeni belki performans, belki istikrar, belki istediği fazla ücret.Bir şekilde kabul görmediği için gerçekleşmedi bu transfer.Bunu bence tüm Gs'li arkadaşlar gayet iyi biliyor
    Hmm evet Aykut Hocanızın ısınamadığını neden daha önce kimse söylemedi ? Fenerbahçe bir futbolcuyu gerçekten isterse bitirirdi hatta bugün de size imzaya geliyordu sözde noldu ? Hayırlı olsun falan diyordunuz.
    Last edited by meddah : 10.Temmuz.2012 at 22:33 Reason: Kural 8

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Aykut Hoca Hamit'e bir nedenden dolayı sıcak bakmadığı için Gs forması giyebilecek.Nedeni belki performans, belki istikrar, belki istediği fazla ücret.Bir şekilde kabul görmediği için gerçekleşmedi bu transfer.Bunu bence tüm Gs'li arkadaşlar gayet iyi biliyor
    Quote Originally Posted by Suicider View Post
    Gece ne güzel bütün konularda eğlence gülen suratlar var Öğleden sonra göreceğiz ki yine millet birbirine girmiş
    Aman sabahlar olmasin.
    Last edited by meddah : 10.Temmuz.2012 at 22:33 Reason: Silinen mesajdan alıntı

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

Ben bir transfer çalımı olduğunu düşünmüyorum yani Ali Yıldırım Hamit için ölüp bitiyoruz tarzı açıklamalar yapmamıştı zaten ama keşke büyük bir transfer çalımı olsa bu.

Hepinizin malumu bizim başkanın kanı biraz deli akar, transfer çalımı yemeye de alışkın değildir. Eğer ortada bir çalım varsa bunu hazmedemeyip Lass ya da ayarında bir oyuncuyu bitirebilir.
    "İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

İyiki Hamit'i almadık eğer Hamit o paraya imzayı atmış olsaydı büyük bir ihtimal yabancı bir orta saha alınmıycaktı alınsa bile bence Hamit rotasyon oyuncusu olucaktı ve bu paraya rotasyon oyuncusu bence olmaz

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Önder HOCA View Post
    Hamit gelirse iyi olur kadro derinliği için ben en azından cristiandan daha iyi olduğunu düşünüyorum eğerki Gs'den istediği maaştan daha azına razı olursa iyi olur
    Quote Originally Posted by Önder HOCA View Post
    İyiki Hamit'i almadık eğer Hamit o paraya imzayı atmış olsaydı büyük bir ihtimal yabancı bir orta saha alınmıycaktı alınsa bile bence Hamit rotasyon oyuncusu olucaktı ve bu paraya rotasyon oyuncusu bence olmaz
    İyi mi olur kötü mü olur ?

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by Addolorato View Post
    İyi mi olur kötü mü olur ?
    Dikkat edersen maaştan bahsetmişim ikisindede

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

Quote Originally Posted by Sirius Black View Post
    Ünal Aysal'ın yarattığı tip akımı son hızla devam ediyor.
    E tabi önümüzde 5 maç seyircisiz ceza var, geçen yıl ki uygulama devam ederse yakışkılı adama ihtiyacımız lazım

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

Hamit benim bildiğim Schalke ve Bayern'de Sağ bek Sağ Açık oynadı ortasahaya yapılmış bir transfer olarak bakmıyorum.

Nesil
    2006
    Yer
    11

Quote Originally Posted by RaSenGan View Post
    Anlarım ben

Sana önerim budur abi

http://resim.donanimhaber.com/upfile...0B9250BF49.jpg

Sananes'in de dediği gibi eğer bu bir çalımsa (ki hiç sanmıyorum) o zaman şahsım adına teşekkür ediyorum.Çünkü Başkan'ımız malumHoş ben demesemde altta kalmamak adına geçmiş mesajlara tek tek bakacaksında, ben diyeyim yinede, Hamit gelsin diye bir temennim olmadı.Sebebini de bir önceki mesajımda belirttim.Ama sen bu transferden o kadar sevindirik olmuşsunki görmedin sanırımO değil ALLAH'tan Hamit Emre Belözoğlu'nun tersi olacağı gibi geçmişte Fenerbahçe forması giymemiş.Baya enteresan tepkiler verebilirdin o zaman.

Kuyt, Stoch, Tuncay, Önder ve diğerleri.Yeter umarım.

Last edited by meddah : 10.Temmuz.2012 at 22:29 Reason: Kural 10

- Rıdvan Dilmen : "Brezilya Milli Takımı'nın sol beki fazla oynayamıyor Fenerbahçe'de, sebep?"

- Aykut Kocaman : "Brezilya Milli Takımı'nın sol bekinin bunu düşünmesi lazım."

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Lim10 boş yere ortalığı geriyorsun.

Ayrıca Kuyt ne alaka ?

Nesil
    2009
    Yer
    Boykot Turksportal

Kazanılmış bir transfer başarısının olduğunu düşünmüyorum çoğumuz bizle adı anılırken bile çok istemediğimizi heyecanlanmadığımızı dile getirmiştik birkaç arkadaşımız nasıl beğenilmez hamit diyede bizden farklı düşünmüştü,şuan bakarsak çoğu kişinin hoşuna giden bir transfer oldu ben dahil % 70 Fenerli hamite olsada olur gözüyle bakıyordu.Hamiti artık konuşmaya gerek yok inş Gs de güzel işler yaparda ligde çekişme olur

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Buraya gelip kafadan söz uydurup ama böyle böyle diyordunuz diyip sonrasına koymak yeni moda galiba. Buna cevap verenler de suçlu.

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Sananes'in de dediği gibi eğer bu bir çalımsa (ki hiç sanmıyorum) o zaman şahsım adına teşekkür ediyorum.Çünkü Başkan'ımız malumHoş ben demesemde altta kalmamak adına geçmiş mesajlara tek tek bakacaksında, ben diyeyim yinede, Hamit gelsin diye bir temennim olmadı.Sebebini de bir önceki mesajımda belirttim.Ama sen bu transferden o kadar sevindirik olmuşsunki görmedin sanırımO değil ALLAH'tan Hamit Emre Belözoğlu'nun tersi olacağı gibi geçmişte Fenerbahçe forması giymemiş.Baya enteresan tepkiler verebilirdin o zaman.

Kuyt, Stoch, Tuncay, Önder ve diğerleri.Yeter umarım.

Mesajlara baktım ama senin dediğin sebeple değil.Bir iki arkadaş Hamit için hayırlı olsun demişti teşekkür edecektim onlara ama bulamadım.Emre Belözoğlu çok başka bir konu boşuna girme oraya.Sana göre çalım olmayabilir abicim sen bilirsin kendi düşüncen ama ortada bir çalım gerçeği var Daha fazla devam etmeyelim konunun suyu çıktı
    Last edited by meddah : 10.Temmuz.2012 at 22:29 Reason: Kural 10

Bu sene Hamit'i istemeyen Aykut Kocaman gecen sene de Selcuk Inan'i istememisti zaten.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Galatasaraylı arkadaşlar sonunda iyi bir transfer yapmış olmanın verdiği mutlulukla bize saldırıyorlar yine Her sevinçlerini bizim üzerimizden yaşamaya alıştılar iyice, bkz: şampiyonluk sevinçleri

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by ForsakeN View Post
    Galatasaraylı arkadaşlar sonunda iyi bir transfer yapmış olmanın verdiği mutlulukla bize saldırıyorlar yine Her sevinçlerini bizim üzerimizden yaşamaya alıştılar iyice, bkz: şampiyonluk sevinçleri
    Hadi onu geçtim. Resmen dolaylı yoldan iftiraya başladılar insanlar. O böyle demişti bu böyle demişti.

Nesil
    2009
    Yer
    Antalya

Bazı Gs'liler Fenerbahçe transfer alanında seviniyorlar yaptıkları transfere.Bunca zamandır o kadar çalım attık bu kadar havalanmadık ki attıgınız bir çalımda degil. Hamit ilk bizle görüsmüs ve bizi kazıklayamacagı söylemisiz oda kazıklayacagı başka bir kulüp bulmus olay bundan ibaret.En basından beri istemiyordum Hamit'i çokta sevindim gelmeyisine.

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

hamit galatasaray istediği için değil fenerbahçe o parayı vermediği için gsye gitti bunun onlar da farkında ama sonuçta adamlar aldılar belki biz devreye girmesek daha ucuza kapatacaklardı ama hala korkuları da yok değil o kadar kap macerasından sonra buda mı fıs çıkar diye yok ya bu sefer aldılar herhalde

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Beyler hiç bir kulüp yapılan bir transferle büyümüyor, yapılmayan transferle de küçülmüyor. Olayı iyice dallandırıp budaklandırdınız, tebrik ediyorum hepinizi.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Çok enteresan geliyor bana taraftarların, takımlarının yaptığı transferi bir büyüklük yada karşı taraf için eziklik olarak gördüğü.Valla komiğime gidiyor şurda yazılanlar.Ne kadar fanatik insanlarız yahu.

Mesaj Yetkileri