UEFA Şampiyonlar Ligi 1. Tur 1. Maç
Biz Oynadık Onlar Kazandı !
UEFA Şampiyonlar Ligi 1. Tur 1. Maç
Biz Oynadık Onlar Kazandı !
TariboWest
STSL 25-26-27-28. Hafta
Sakatlık olmasa şaşrdım zaten. Atl. Madrid ile oynayacağımız maçta Leandro Damiao sahada olmayacak...
TariboWest
Forvetteki sakatlıklardan gerçekten çok çektin yeter artık![]()
STSL 29-30-31. Hafta
Çeyrek finaldeki rakibmiz Barcelona
2016 Avrupa Şampiyonası Elemeleri Grup 4. Maç
Dünya Sıralamasında 3. Sıraya Yükseldik !
TariboWest
Vladimir Weiss milli takımda sakatlandı. 3 hafta yeşil sahalardan uzak kalacak. Barcelona ile oynanacak çeyrek final maçında oynamayacak. Zaten bir kere de tam kadro ŞL'de oynasak şaşırırdım.
TariboWest
Barça'yı barçalarsın
Barça'yı geçeriz inancımız tam![]()
STSL 32-33-34. Hafta
Puan Durumu
Süper Final Şampiyonluk Grubu
UEFA Şampiyonlar Ligi Çeyrek Final 1. Maç
Cidden tek kale oynadık. Barca 2 defa geldi, onlar da gol oldu. Deplasmanda varımızı yoğumuzu ortaya koyacağız. Takıma güveniyorum umarım Damiao bizi yarı finale taşıyabilir...
TariboWest
UEFA Şampiyonlar Ligi Çeyrek Final 2. Maç
Yok Böyle Bir Maç ! Leaaannddrroo Damiaaaoooo !!!
Yarı Finaldeyiz !
Yarı finaldeki rakibimiz Manchester United
Takımın beyni Ayhan Şerifoğlu 3 ay yeşil sahalardan uzak kalacak. Çok yazık oldu çok. Onun eksikliği Manu'yu geçememize bile neden olabilir...
TariboWest
Playoff 1-2-3. Maç
5 yıldır olduğu gibi şampiyonun adı değişmedi : " Fenerbahçe "
TariboWest
UEFA Şampiyonlar Ligi Yarı Final 1. Maç
1 Avans 2 De Biter !
Deplasmanda Leandro Damiao, Garry Bocaly ve Eugene Konoplyanka forma giyemeyecek.... Allah yardımcımız olsun....
TariboWest
Playoff 4. Maç
Manchester deplasmanı olduğu için as oyuncuları dinlendirdik. Kafamız o maçta olduğu için ve şampiyonluk geldiği için bu mağlubiyeti dert etmiyorum.
TariboWest
UEFA Şampiyonlar Ligi Yarı Final 2. Maç
Finaldeyiz Finalde !!!!
Konoplyanka, Bocaly ve Leandro Damiao... Bu 3 önemli isim olmamasına rağmen Manchester United'i deplasmanda yendik, finale çıkmayı başardık ve hakettik. Finaldeki rakip Manchester City !
TariboWest
Kupa gelecek.Hadi inşallah![]()
Playoff 5-6. Maç
Puan Durumu
ZTK Yarı Final
ZTK Final
ŞAMPİYON FENERBAHÇE
UEFA Şampiyonlar Ligi Finali
Ne diyeceğimi bilmiyorum. 90 dakika boyunca muhteşem ötesi bir futbol sergiledik. FM bir türlü gol atmamıza izin vermedi. Uzatmalarda karşı karşıya, boş kaleye kaçırdık. Penaltılarda avantajı elimize biz geçirmiştik. Bir anda oyun yine döndü. Resmen kupa City'e hediye edildi.
Artık ayrılma vakti. Belki ilerleyen yıllarda tekrar geri dönerim. Son kaçan şampiyonluk beni çok yıprattı. Bundan böyle milli takımımızla yola devam edeceğim. An itibariyle Fenerbahçe menejerliğinden istifa etmiş bulunuyorum....
TariboWest
Tek sevindiğim nokta Fenerbahçe teknik direktörlüğünden istifa etmeme rağmen Fenerbahçe ikonlarında ismim kaldı. Umarım Fenerbahçe taraftarı ve camiası beni unutmaz ilerleyen yıllarda.
TariboWest
Fenerbahçe'nin yeni teknik direktörü Kayserispor'un teknik direktörlüğünü yapan Aykut Kocaman oldu. Fenerbahçe Kayseri'ye bu transfer için 1.5 m € tazminat ödedi.
TariboWest
Yok artık ya.Cidden çok üzücü.Hay Allah ne denir ki .s
Milli Takımda Yeni Ekibimi Oluşturdum.
Bu arada Süper Lig 3 basamak yükseldi ve 10. sıraya yerleşti.
TariboWest
2016 Avrupa Şampiyonası Elemeleri Grup 5-6. Maçlar
Sürpriz beraberlikler aldık ama hala lideriz. Bundan sonra detaylı bir şekilde devam edeceğiz.
TariboWest
2018 yılında Rusya'da yapılacak olan Dünya Kupası'na katılmak için gerçekleştirilen eleme grupları belli oldu. Güzel bir grupta yer aldık diyebiliriz. Son yıllardaki yükselişimiz artık turnuvalarda seri başı olmamızı sağlıyor. Bu da bizim için çok önemli ve büyük bir avantaj....
TariboWest
Bu arada Brezilya'da ismimiz sıkça anılıyor. Teknik direktörleri ayrılan Santos, Corinthians ve Vasco da Gama bizi düşünse de ilgilenmediğimizi bildirdik.
TariboWest
İlk resmi teklif Vasco'dan geldi ama reddettik. Fakat transfer bütçesi gerçekten şaşırtıcı
Bu arada yeni bir karar aldım. 2016 Avrupa Şampiyonası'ndan sonra, Brezilya'da liglerin başlayacağı Ocak ayında Brezilya'dan bir kulüple anlaşacağım. Bir de Brezilya deneyimi yaşayalım.
TariboWest
Kabul etme![]()