Aynen bu sefer 4-3-3 tutabilir. Ama ciddi forvet sıkıntısı yaşanır o zaman çünkü bu 3lü her maç koşacak, yorulacak. Orta sahada sıkıntı olmaz. Yedekler Culio, Yekta, Ceyhun, Engin, Emre bas desen basacak adamlar Fatih Hoca'yı dinlerler. Stoperler idare eder ama sol bek sıkıntı. Sağ tarafta Eboue'de Sabri'de sürekli bindirir de sol taraf olay olur. Bu nedenle 4-4-2 ve ya 4-2-3-1 izleriz en fazla.
Screw you guys, I'm goin' home
Hazirlik maclarinda ikisini de deneriz.bu bize onemli olcude fikir verir zaten.burak'in gelmesiyle takim 4-3-3 ten ziyade 4-2-3-1 e daha yatkin oldu.burak onde elmander forvet arkasinda gibi.
Abi burak gibi adamı alıp kanatta oynatmak adamı harcamaktan başka bir şey olmaz lütfen yapmayın böyle. 4-3-3 oynadığımız zaman orta sahanın yükü daha da artacak ve Selçuk ile Melo(gelirse) geçen seneki kadar etkili olamazlar.Ben hala en iyi sistemin 4-4-2 olacağını düşünüyorum.
Hamit-Melo-Burak gelsin bir daha hayatım boyunca hangi yönetim gelirse gelsin transferler niye bitmedi diye eleştiri yapmıyacağım.Sonunda böyle adamlar gelecekse beklenir valla.Burak gelirse çok sevinirim.Elmander-Burak harika işler yapabilir.Elmander'in yıprattığı savunmayı Burak açar.
Birde kanata Nene tarzı bir adam gelirse harika bir kadro oluyor.
Ayrıca Elmander-Burak çift forvet oynar.Kanatta düşünmez Fatih hoca.
Pato .
4-4-2'de ısrar eder Fatih Hoca. Kadro buna uygun olacak gibi. Tam manasıyla şekillensin, Grande Terim işini bilir.
@hyurekli Cılek forvet ve brezılyalı son twıt ıyı geceler...
Yoksa
Muslera
Balta-Ujfa-Semih-Eboue
Selçuk-Melo
Hamit-Nene
Elmander-Burak.
Gerçekten seksi bir kadro oluyor![]()
Baros,Elmander,Burak,Umut,Necati,Sercan birde yabancı forvet deniyor. Oda gelirse olacak 7 tane forvet.Baros satılıp sercan kiraya verilmesi lazım.
Ne forveti yahu olsa olsa Nene'dir.Cm'nin efsane Betis'i gibi 4-2-4 mu oynyacagiz.![]()
Haluk yürekli brezilyalı ve forvet dedi transfer için ondan dedim.
Şu çilek muhabbetinde oyuncu gelecekse, Haluk Yürekli'nin mesajlarından çıkarabildiğim tek isim Robinho. Ama bence artık forvet alınmaz, Elmander, Umut, Necati, gelirse Burak bunlara ek olarak durumu net olmayan Sercan ve Baros var. Forvet transferi gereksiz olur.
Hamit, Melo, Burak, sol açık, bi de alınabiliyorsa Sercan Saraer. Yeter ya, abartmamak lazım.![]()
Yuh ne forveti dahaİhtiyaç yok forvete yeterince var.Umut Necati yedek Elmander Burak as olur.Sercan ve Baros'u saymıyorum bile.Forvet almak en saçma şey olur.Elmander de Burak da yedek bırakılmaz.
Çilek = JARDEL![]()
Football is simple,but Football Manager is not
Galatasaray transfer bombalarını art arda patlatıyor... Sarı-kırmızılılar, Hamit Altıntop'tan sonra Burak Yılmaz'ı da renklerine bağladı.
Yeni sezonda Trabzonspor'da kalmak istemeyen Burak Yılmaz, daha önce Lazio ve Lokomotiv Moskova ile görüşmeler yapmıştı. Ancak bu kulüplerin Trabzonspor ile anlaşamaması nedeniyle Burak'ın yurt dışına transferi gerçekleşmemişti. Bunun üzerine devreye giren Galatasaray, Burak'ın sözleşmesindeki 5 milyon euro bonservis bedeli karşılığında serbest kalır maddesini kullanarak transferi bitirdi.
Sarı-kırmızılılar bu parayı Türkiye Futbol federasyonu'na ödeyerek golcü futbolcunun bonservisini alacak. Transferin kısa süre içinde borsaya bildirilmesi ve Avusturya'da bulunan Burak'ın da 1-2 gün içinde Galatasaray'ın kampına katılması bekleniyor.
ntvspor.
Bunlarda TFF diyor, bu işin detayını bilen var mı ? Özel madde olduğu için mi ?
Muslera
Balta-Ujfa-Semih-Eboue
Hamit-Selçuk-Melo
Burak-Elmander-Transfer
Bu taktiklede çıkabilir GS.
Haluk Yüreklinin dediği çilek Fred olabilir geçen gün bir yerde haberi çıkmıştı.
Doğru Robinho vardı birde görüştüğümüz. Yabacı sınırı için sorun olmaz mı o yahu![]()
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
Hayirli olsun. Istanbulda fink atarken Galatasarayli oyuncularla, bu transferin büyük ıhtimalle gerçeklesecegıni o günlerde söylemiştim. Moskovaya ımza atmasına şaşırmamak elde degildi. Daha önceleri bitmesi gereken bu transfer biraz zaman almış olsa da olması gereken bir şekilde oldu.
...
Burak gelicekse yabancı forvete gerek yok.Kadro şişiyor bu seferde.
Sercan+Baros kesin yolcu diye düşünüyorum.
Elmander-Burak-Umut-Necati hücum hattı gayet yeterli.Birde kanata hücum yönü yüksek oyuncu gelirse oda baya açıkları kapatacaktır.
TWITTER'DAN SİTEM ETTİ
Burak Yılmaz, bu gelişmeler üzerine bu akşam saat 21.30 sıralarında Twitter hesabından iki mesaj yayınladı. Trabzonspor'a sitem içeren cümlelerin de bulunduğu mesajlarda, golcü oyuncu, "Bugüne kadar Trabzonspor'un istekleri doğrultusunda davranmaya çalıştım. Çeşitli sebeplerle resmi teklif yapılan kulüplerle anlaşılmadı", "Kamplar başladı, maçlar çok yakında başlıyor. Kendi geleceğimi düşünmek ve kararımı vermek durumundayım" ifadelerini kullandı.
Burak'ta sanırım artık patlama noktasına geldi.
4-3-3 oynarız eğer bir forvet gelirse.O Brezilyalı çilek de Robinho falan olmalı hızlı,kanat özellikleri olabilen falan.Kafa oldu bi milyon ya gelen gelsin de görelim artık noluyo![]()
Leandro Damiao diyorum arkadaş...
Burak sitem ettikten hemen sonra yazmıştım Burak Yılmaz GS'de diye.. Bu zaten bilinen bişeydi.. Kendisi diyodu ben ATL. Madrid gibi takımlara gitmem gidersem ManU olur, Barça olur diyodu, gördük..
Pato falan filan.. Bazı arkadaşlar çok uçuyor sanki..