Sayfa 795 / 1204 İlkİlk ... 295695745785793794795796797805845895 ... SonSon
23,821 ile 23,850 arası toplam 36115 sonuç

Konu: Galatasaray Transfer Haberleri | Ryan Donk

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Quote Originally Posted by Lucas Neill View Post
    Nene de degil dedi. Melo heralde.
    Melo'nun olacağını sanmıyorum.Melo'ya zaten herkes tamam gözüyle bakıyor.Bakmasak daha çilek olmaz Melo.Çilekten kasıt taraftarı çok mutlu edecek yıldız oyuncuydu bence.Daha önce kadroda olan bir oyuncu için böyle çilekli milekli sözler söylemez başkan

Quote Originally Posted by RaSenGan View Post
    Melo'nun olacağını sanmıyorum.Melo'ya zaten herkes tamam gözüyle bakıyor.Bakmasak daha çilek olmaz Melo.Çilekten kasıt taraftarı çok mutlu edecek yıldız oyuncuydu bence.Daha önce kadroda olan bir oyuncu için böyle çilekli milekli sözler söylemez başkan
    Neymar'dir kesin hazir FB'de istiyormus zaten alir geliriz

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Corpus View Post
    4-3-3 sisteminin en önemli özelliklerinden biri 90 dakika ileride basmayı başarabilmek. Rijkaard zamanında oyuncu tipleri buna uygun değildi. Ancak Umut- Elmo- Burak agresif, çalışkan, basmayı seven oyuncular. Bu yüzden uygulanabilir. Bunların yanında ortasahada Hamit, eğer gelirse Melo ve Selçuk baskıya yardım edebilecek oyuncular. Stoper olarak Dany ve Semih, normal stoperlere göre seri oyuncular. Kısaca bu sistem bu sefer tutabilir.
    Aynen bu sefer 4-3-3 tutabilir. Ama ciddi forvet sıkıntısı yaşanır o zaman çünkü bu 3lü her maç koşacak, yorulacak. Orta sahada sıkıntı olmaz. Yedekler Culio, Yekta, Ceyhun, Engin, Emre bas desen basacak adamlar Fatih Hoca'yı dinlerler. Stoperler idare eder ama sol bek sıkıntı. Sağ tarafta Eboue'de Sabri'de sürekli bindirir de sol taraf olay olur. Bu nedenle 4-4-2 ve ya 4-2-3-1 izleriz en fazla.
    Screw you guys, I'm goin' home

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Hazirlik maclarinda ikisini de deneriz.bu bize onemli olcude fikir verir zaten.burak'in gelmesiyle takim 4-3-3 ten ziyade 4-2-3-1 e daha yatkin oldu.burak onde elmander forvet arkasinda gibi.

Nesil
    2006
    Yer
    Tekirdağ

Abi burak gibi adamı alıp kanatta oynatmak adamı harcamaktan başka bir şey olmaz lütfen yapmayın böyle. 4-3-3 oynadığımız zaman orta sahanın yükü daha da artacak ve Selçuk ile Melo(gelirse) geçen seneki kadar etkili olamazlar.Ben hala en iyi sistemin 4-4-2 olacağını düşünüyorum.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Hamit-Melo-Burak gelsin bir daha hayatım boyunca hangi yönetim gelirse gelsin transferler niye bitmedi diye eleştiri yapmıyacağım.Sonunda böyle adamlar gelecekse beklenir valla.Burak gelirse çok sevinirim.Elmander-Burak harika işler yapabilir.Elmander'in yıprattığı savunmayı Burak açar.
    Birde kanata Nene tarzı bir adam gelirse harika bir kadro oluyor.
    Ayrıca Elmander-Burak çift forvet oynar.Kanatta düşünmez Fatih hoca.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Pato .

4-4-2'de ısrar eder Fatih Hoca. Kadro buna uygun olacak gibi. Tam manasıyla şekillensin, Grande Terim işini bilir.

@hyurekli Cılek forvet ve brezılyalı son twıt ıyı geceler...

Yoksa

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Muslera
    Balta-Ujfa-Semih-Eboue
    Selçuk-Melo
    Hamit-Nene
    Elmander-Burak.

Gerçekten seksi bir kadro oluyor

Nesil
    2006
    Yer
    Tekirdağ

Baros,Elmander,Burak,Umut,Necati,Sercan birde yabancı forvet deniyor. Oda gelirse olacak 7 tane forvet.Baros satılıp sercan kiraya verilmesi lazım.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Ne forveti yahu olsa olsa Nene'dir.Cm'nin efsane Betis'i gibi 4-2-4 mu oynyacagiz.

Nesil
    2006
    Yer
    Tekirdağ

Haluk yürekli brezilyalı ve forvet dedi transfer için ondan dedim.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Şu çilek muhabbetinde oyuncu gelecekse, Haluk Yürekli'nin mesajlarından çıkarabildiğim tek isim Robinho. Ama bence artık forvet alınmaz, Elmander, Umut, Necati, gelirse Burak bunlara ek olarak durumu net olmayan Sercan ve Baros var. Forvet transferi gereksiz olur.

Hamit, Melo, Burak, sol açık, bi de alınabiliyorsa Sercan Saraer. Yeter ya, abartmamak lazım.

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Yuh ne forveti daha İhtiyaç yok forvete yeterince var.Umut Necati yedek Elmander Burak as olur.Sercan ve Baros'u saymıyorum bile.Forvet almak en saçma şey olur.Elmander de Burak da yedek bırakılmaz.

Nesil
    2008
    Yer
    Balıkesir

Çilek = JARDEL
    Football is simple,but Football Manager is not

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by uAburak89 View Post
    Şu çilek muhabbetinde oyuncu gelecekse, Haluk Yürekli'nin mesajlarından çıkarabildiğim tek isim Robinho. Ama bence artık forvet alınmaz, Elmander, Umut, Necati, gelirse Burak bunlara ek olarak durumu net olmayan Sercan ve Baros var. Forvet transferi gereksiz olur.

Hamit, Melo, Burak, sol açık, bi de alınabiliyorsa Sercan Saraer. Yeter ya, abartmamak lazım.
    Robinho dedeim bende bakinca.Robinho'yu sola atarlar o zman oha

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Galatasaray transfer bombalarını art arda patlatıyor... Sarı-kırmızılılar, Hamit Altıntop'tan sonra Burak Yılmaz'ı da renklerine bağladı.
    Yeni sezonda Trabzonspor'da kalmak istemeyen Burak Yılmaz, daha önce Lazio ve Lokomotiv Moskova ile görüşmeler yapmıştı. Ancak bu kulüplerin Trabzonspor ile anlaşamaması nedeniyle Burak'ın yurt dışına transferi gerçekleşmemişti. Bunun üzerine devreye giren Galatasaray, Burak'ın sözleşmesindeki 5 milyon euro bonservis bedeli karşılığında serbest kalır maddesini kullanarak transferi bitirdi.
    Sarı-kırmızılılar bu parayı Türkiye Futbol federasyonu'na ödeyerek golcü futbolcunun bonservisini alacak. Transferin kısa süre içinde borsaya bildirilmesi ve Avusturya'da bulunan Burak'ın da 1-2 gün içinde Galatasaray'ın kampına katılması bekleniyor.

ntvspor.

Bunlarda TFF diyor, bu işin detayını bilen var mı ? Özel madde olduğu için mi ?

Nesil
    2007
    Yer
    34

Robinho gerçekten muazzam olur... Bu kadroya sol açıkta Robinho'yu düşününce bile mutlu oluyorum Teknik, hızlı, top sürüyor, geniş alanda oynuyor. Muhteşem muhteşem.

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

Muslera
    Balta-Ujfa-Semih-Eboue
    Hamit-Selçuk-Melo
    Burak-Elmander-Transfer

Bu taktiklede çıkabilir GS.

Haluk Yüreklinin dediği çilek Fred olabilir geçen gün bir yerde haberi çıkmıştı.

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Bunlarda TFF diyor, bu işin detayını bilen var mı ? Özel madde olduğu için mi ?
    Para TFF'ye gönderiliyordur.TFF de sözleşmedeki maddeyi yürürlüğe sokarak oyuncuyu serbest falan bırakıyordur sonra bizimle imzalıyordur Burak parayı da Trabzonspor'a aktarıyorlardır falan böyle bir şeydir

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Doğru Robinho vardı birde görüştüğümüz. Yabacı sınırı için sorun olmaz mı o yahu
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Hayirli olsun. Istanbulda fink atarken Galatasarayli oyuncularla, bu transferin büyük ıhtimalle gerçeklesecegıni o günlerde söylemiştim. Moskovaya ımza atmasına şaşırmamak elde degildi. Daha önceleri bitmesi gereken bu transfer biraz zaman almış olsa da olması gereken bir şekilde oldu.
    ...
    http://i.hizliresim.com/eNzXNg.gif

Türkiye'nin En İyi Football Manager Sitesi

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by Hugo View Post
    Haluk Yüreklinin dediği çilek Fred olabilir geçen gün bir yerde haberi çıkmıştı.
    Fred ancak çürük çilek olur.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Hugo View Post
    Burak gelicekse yabancı forvete gerek yok.Kadro şişiyor bu seferde.
    Sercan+Baros kesin yolcu diye düşünüyorum.
    Elmander-Burak-Umut-Necati hücum hattı gayet yeterli.Birde kanata hücum yönü yüksek oyuncu gelirse oda baya açıkları kapatacaktır.

TWITTER'DAN SİTEM ETTİ
    Burak Yılmaz, bu gelişmeler üzerine bu akşam saat 21.30 sıralarında Twitter hesabından iki mesaj yayınladı. Trabzonspor'a sitem içeren cümlelerin de bulunduğu mesajlarda, golcü oyuncu, "Bugüne kadar Trabzonspor'un istekleri doğrultusunda davranmaya çalıştım. Çeşitli sebeplerle resmi teklif yapılan kulüplerle anlaşılmadı", "Kamplar başladı, maçlar çok yakında başlıyor. Kendi geleceğimi düşünmek ve kararımı vermek durumundayım" ifadelerini kullandı.

Burak'ta sanırım artık patlama noktasına geldi.

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

4-3-3 oynarız eğer bir forvet gelirse.O Brezilyalı çilek de Robinho falan olmalı hızlı,kanat özellikleri olabilen falan.Kafa oldu bi milyon ya gelen gelsin de görelim artık noluyo

Fred ancak çürük çilek olur.
    Pato? Çilek değil çilek tarlası olur.

Ayrıca bizim takımda kanatta Burak değil Umut'u değerlendirir Terim gibime geliyor. Ver adamı koşsun.

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul/Güngören

Leandro Damiao diyorum arkadaş...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

Burak sitem ettikten hemen sonra yazmıştım Burak Yılmaz GS'de diye.. Bu zaten bilinen bişeydi.. Kendisi diyodu ben ATL. Madrid gibi takımlara gitmem gidersem ManU olur, Barça olur diyodu, gördük..

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Pato falan filan.. Bazı arkadaşlar çok uçuyor sanki..

Mesaj Yetkileri