Sayfa 37 / 61 İlkİlk ... 27353637383947 ... SonSon
1,081 ile 1,110 arası toplam 1807 sonuç

Konu: TBL Transfer Dosyası

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by C h A o S View Post
    Bildiğim kadarıyla Bogdanovic hariç bütün yabancılarınız gitti.
    Bojan Bogdanovic'in 4 senelik kapalı sözleşmesi var, takımda kaldı.
    Gist'in 1 senelik kapalı sözleşmesi var, Partizan ile görüşüyor, kiralık gidecek.
    Vidmar'ın 2 senelik kapalı sözleşmesi var, belirsiz, gönderilmesi gündemde, belki Beşiktaş ile takas olabilir.
    Roko Ukic, Marko Tomas, Morris Finley'in sözleşmeleri bittiği için serbest kaldı.

Yabancılar Bo McCalebb, Romain Sato, David Hawkins, Bojan Bogdanovic, David Andersen, Mike Batiste olur ise Final 4 hedefleyebiliriz. Üzerine Mehmet Okur da Avrupa'da tartışılmaz en iddialı takımlardan biri yapar.
    TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Bu sene TBL korkutucu bir hal almaya başladı.Acayip bir sezon olucak hissediyorum.Banvit bile D'or Fischer'la felan ilgileniyor.Zaten kemik kadroları iyi.
    Nba ve İspanya'dan sonra sanırım TBL en cezbedici lig olucaktır.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

McCalebb gelirse cidden olay olur. Andersen'e falan gerek yok Batiste'le Bo zaten götürür bu takımı. Bakalım bizim takım napcak, Gordon'ı gitmeyeydi iyiydi.
    Screw you guys, I'm goin' home

Nesil
    2006
    Yer
    Kasımpaşa

Quote Originally Posted by ABOOO View Post
    Bojan Bogdanovic'in 4 senelik kapalı sözleşmesi var, takımda kaldı.
    Gist'in 1 senelik kapalı sözleşmesi var, Partizan ile görüşüyor, kiralık gidecek.
    Vidmar'ın 2 senelik kapalı sözleşmesi var, belirsiz, gönderilmesi gündemde, belki Beşiktaş ile takas olabilir.
    Roko Ukic, Marko Tomas, Morris Finley'in sözleşmeleri bittiği için serbest kaldı.

Yabancılar Bo McCalebb, Romain Sato, David Hawkins, Bojan Bogdanovic, David Andersen, Mike Batiste olur ise Final 4 hedefleyebiliriz. Üzerine Mehmet Okur da Avrupa'da tartışılmaz en iddialı takımlardan biri yapar.
    Tekrar söylüyorum, anlayıp anlamamak size kalmış. Romain Sato ve Mike Batiste Fenerbahçe Ülker'de. Hawkins'ten vazgeçildi, Bo McCalebb için varını yoğunu ortaya koyacak Fenerbahçe Ülker.

Sato Fenerbahçe için iyi olucaktır ama ben batistenin çok da fazla iş yapacağını düşünmüyorum.Bir ara Farmar ile ilgileniyordu Fenerbahçe herhangi bir gelişme var mı?

Batiste mükemmel bir transfer oldu. Bugün bombalar patladı. Batiste neden faydalı olamasın? Tam istediğimiz sertlikte bir isim, gaddar diyebileceğimiz bir oyuncu.

Sato ve Batiste geldi, Bogdanovic kalıyor, muhtemelen Bo McCalebb ve David Andersen de transfer edilecek, yakında netleşir. Hawkins transferi de iptal edildi diye biliyorum ben de.

Memo Okur basının uydurmasıdır, gelmeyeceğini düşünüyorum. Gelirse şahane olur.

Bu sene hedef Final Four. Harika kadro ve yapılanma. Tebrikler KEMAL DİNÇER!

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Ne anlaşılmış, nasıl anlaşılmş?

Yine roman yazmaya devam ediyorsunuz.

+

Shumpert Beşiktaş'a geri döner. 2 devşirme hakkı olmadığı için birinden vazgeçecekler.

Shumpert yabancı statüsünde takımında kalmaz herhalde. Muhtemelen Shipp'in de yeni devşirme kuralı nedeni ile yerli olamayacağı için onu da gönderebilir belki Ergin Ataman transfer yapmak maksatlı.
    Shipp zaten yabancı statüsünde değil mi ? Yerli statüsünde mi oynuyordu geçen sene ?

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Spy.94 View Post
    Shipp zaten yabancı statüsünde değil mi ? Yerli statüsünde mi oynuyordu geçen sene ?
    Shipp yanlış bilmiyorsam 3 seneyi doldurduğu için yerli statüsünde oynayacaktı bu sene ama Ersin Dağlı geldiğii için yabancı olarak devam edicek.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

TFF yeni yönetmeliğe göre 25 yaş üzeri oyuncular artık yerli statüsüne geçemiyor. Bu yüzden Dudley gelmese bile Shipp zaten oynayamayacaktı.. Shipp her türlü yabancı artık..

Efes ile Jordan Farmar arası baya yakınlaşmış diyolarlar.

Nesil
    2006
    Yer
    Kasımpaşa

Quote Originally Posted by Hugo View Post
    Efes ile Jordan Farmar arası baya yakınlaşmış diyolarlar.
    Ekleme yapalım, Jordan Farmar seneye Efes'te olacağını açıklamış diyenler de var.

Yalnız Efes dehşet kadrı kurdu Euroleague'de rahat final 4 oynayacak kapasitede Oktay Mahmuti'yide katarsak tabii.

Farmar'ın Atlanta tarafında serbest bırakılması sonucu transfer gerçekleşir herhalde. 2-3 güne hallolur.

Nesil
    2009
    Yer
    Samsun

Muratcan Güler'i almışız.Buckman(Tofaş) ile anlaşmısız.Ümit Sonkol veya Cevher'i transfer edecekmişiz.

Muratcan ve Buckman çok iyi transferler.

Nesil
    2009
    Yer
    Boykot Turksportal

Resmi açıklama geldi

Romain Sato Fenerbahçe Ülker’de

Fenerbahçe Ülker, kendi pozisyonunda Avrupa'nın en önde gelen oyuncularından Romain Sato ile 2 yıllık sözleşme imzaladı.

1981 doğumlu, 1.95 boyunda forvet pozisyonunda oynayan Sato, Xavier Üniversite'sinden mezun olduktan sonra, 2004 yılı draftında NBA takımlarından San Antonio Spurs tarafından seçilmişti. Sırasıyla Barcelona, Siena ve Panathinaikos takımlarında oynayan Sato, Siena'da oynadığı 4 senenin tümünde şampiyonluk yaşamış, bunun yanı sıra 2009 yılında İtalyan Süper Kupa MVP'si 2010 yılında da İtalyan Ligi MVP'si seçilmişti. Sato ayrıca Panathinaikos ile 2011 yılında Euroleague Şampiyonluğu ve Yunanistan Şampiyonluğu yaşadı

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by mehmetcoo View Post
    Tekrar söylüyorum, anlayıp anlamamak size kalmış. Romain Sato ve Mike Batiste Fenerbahçe Ülker'de. Hawkins'ten vazgeçildi, Bo McCalebb için varını yoğunu ortaya koyacak Fenerbahçe Ülker.
    Keyfinize göre yaptığınız yorumların gerçekmiş gibi sunuyorsunuz. Anlamayan sizsiniz. Fenerbahçe Genel Menajeri'nden daha mI iyi biliyorsunuz? Şaka gibi.

Kesin bilmediğiniz şeyleri biliyormuş gİbi iddia etmeyin.

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Quote Originally Posted by eGowiCh View Post
    Batiste mükemmel bir transfer oldu. Bugün bombalar patladı. Batiste neden faydalı olamasın? Tam istediğimiz sertlikte bir isim, gaddar diyebileceğimiz bir oyuncu.

Sato ve Batiste geldi, Bogdanovic kalıyor, muhtemelen Bo McCalebb ve David Andersen de transfer edilecek, yakında netleşir. Hawkins transferi de iptal edildi diye biliyorum ben de.

Memo Okur basının uydurmasıdır, gelmeyeceğini düşünüyorum. Gelirse şahane olur.

Bu sene hedef Final Four. Harika kadro ve yapılanma. Tebrikler KEMAL DİNÇER!
    Gaddardan da öte, nasıl böyle bir oyuncu hala basketbol yaşamına devam edebiliyor anlamak güç... Bu hareketin karşılığı olarak sadece birkaç maç ceza almış ULEB'den.

[YOUTUBE="8Y6PzxZjBPU"]Mike Batiste...[/YOUTUBE]

Nesil
    2006
    Yer
    Kasımpaşa

Keyfinize göre yaptığınız yorumların gerçekmiş gibi sunuyorsunuz. Anlamayan sizsiniz. Fenerbahçe Genel Menajeri'nden daha mI iyi biliyorsunuz? Şaka gibi.

Kesin bilmediğiniz şeyleri biliyormuş gİbi iddia etmeyin.
    Neyi bilip bilmediğimi gördük. Ondan daha iyi biliyorum demek ki bazı şeyleri

Nesil
    2009
    Yer
    Boykot Turksportal

Potanın Luganosu geldi

Farmar'ı Anadolu Efes almış, harika transfer. Tebrikler.

Nesil
    2008
    Yer
    ankara

auuuu ortalıkta henry domercant söylentileri var

Henry Domercant'i 1.2m € karşılığında aldığımız söyleniyor. Ek olarak Chuck Eidson da gelebilirmiş. O gelirse Hawkins'i almazlar muhtemelen.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Aman Allah'ım Domercant gelsin basketbolda kombinemi direk çekerim.Zaten ucuz kombineler.Özel hayranıyım bu adamın.Kritik anlarda eli titremeden atan nadir oyunculardan.Geçen sene İpekçi'de Kazan maçında maç öncesi özellikle bu adamı izliyordum.Şut kaçırmıyor mübarek.Hele o son periyotta kritik anda attğı el üzerinden maçı koparan bir üçlüğü vardı unutulmaz.Harika bir bileği var.Tecrübesi ortada.Takıma çok şey kazandırır.
    Chuck Eidson'nında adı geçiyor.Valla basketbolda da sanırım şaha kalkıcaz.Merakla bekliyorum hamlelerimizi.

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by mehmetcoo View Post
    Neyi bilip bilmediğimi gördük. Ondan daha iyi biliyorum demek ki bazı şeyleri
    Görüyorum neyi bilip bilmediğinizi
    Hiçbir şey bilmiyorsunuz transferler hakkında, bari biliyormuş gibi gözükmeyin. Komik olmayın.

Beşiktaş, David Hawkins'e karşılık takas yapmak için Gasper Vidmar ile ilgileniyor.

Hadi selametle.

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Ismail Senol ‏@ismailsenol
    Galatasaray UNICS Kazan'dan Henry Domercant ile 1+1 yıllığına anlaştı.
    Galatasaray bu transfer için Domercant'in kontratındaki özel maddeden faydalandı. UNICS'e sadece 150 bin dolar bonservis ödenecek.

helal be

Beşiktaş ve Galatasaray Medical Park, TOFAŞ'tan Brad Buckman'ın transferi için yarışıyor. İlk teklifi BJK verdi ama GS teklifi daha yüksek.

Buckman harika adam. Bursada izledim kendisini birkaç maç. Birkaç maç da televizyondan izlemiştim gerçekten yararlı bir transfer olacaktır hangi takıma giderse.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Domercant harika oldu valla.Domercant bu boru değil
    Buckman'da dış şutu olan,ribaundlarda etkili bir adam.28 yaşında ve geçen sene Tofaş'ta güzel bir sezon geçirdi.Yararlı bir transfer olur.

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

Patlattık transferi. Chuck Eidson'ın da adı geçiyor. O da gelirse süper ikili olurlar.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Domercant bu bildiğimiz Domercant demi timsaha gelmeyelim Müthiş transfer gerçekten. Buckman de iyi olur. Geçen sezon çok çektik dış şut olayından bu sene öyle olmayacak gibi.

Jordan Farmar eğer doğruysa Efes bu kadroyla Olympiacos, Panathinakos,Barça gibi takımları dize getirir. Bunuda en içtenliğimle söylüyorum İsmail Şenol'da yazdı zaten.

Sayfa 37 / 61 İlkİlk ... 27353637383947 ... SonSon

Mesaj Yetkileri